Тръмп беше импийчнат за втори път от камарата, но ще довърши мандата си

Новини, Актуална информация и новини, Свят

14.01.2021 г.    14.01.2021 г.    1 КапиталКапитал

Тръмп беше импийчнат за втори път от камарата, но ще довърши мандата си

Новини » Свят

Тръмп-беше-импийчнат-за-втори-път-от-камарата-но-ще-довърши-мандата-си

Доналд Тръмп вече официално е единственият президент на САЩ, импийчван два пъти от Камарата на представителите. Той беше обвинен в едно престъпление - че е "инициирал бунт", като вотът мина с общо 232 гласа спрямо 197 против. От тях 222 гласа са на демократи, а 10 - на републиканци, от която партия е и Тръмп. Президентът обаче ще изкара докрай мандата си, който приключва след по-малко от седмица. На 20 януари в длъжност ще встъпи новият президент Джо Байдън. Същевременно процес в горната камара,...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Спецификациите-които-да-гледаме-при-избора-на-игрална-конзола

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи