Водният мегапроект на Бургас за 460 млн. лв. още е без финансиране, МОСВ мълчи

Новини, Актуална информация и новини, Политика

01.02.2021 г.    01.02.2021 г.    9 КапиталКапитал

Водният мегапроект на Бургас за 460 млн. лв. още е без финансиране, МОСВ мълчи

Новини » Политика

Водният-мегапроект-на-Бургас-за-460-млн-лв-още-е-без-финансиране-МОСВ-мълчи

Суша и наводнения - проблеми в двете крайности тревожат Бургас и околните градове и села през последните месеци. От една страна, екоминистърът Емил Димитров от няколко месеца твърди, че бургаският регион е на ръба на воден режим заради падащото ниво на язовир "Камчия", а от друга, валежите през януари 2021 г. причиниха наводнения в областта. На този фон "ВиК Бургас" има проект за нова водна инфраструктура на внушителната стойност от 460 млн. лв. по оперативна програма "Околна среда" (ОПОС). Изпъ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-различим-оригиналните-футболни-обувки

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи