Спадащите доходи подхранват протестите за Навални в Русия

Новини, Актуална информация и новини, Свят

08.02.2021 г.    08.02.2021 г.    7 КапиталКапитал

Спадащите доходи подхранват протестите за Навални в Русия

Новини » Свят

Спадащите-доходи-подхранват-протестите-за-Навални-в-Русия

Арестът на опозиционния активист Алексей Навални даде тласък на национални протести в Русия, но голяма част от обществения гняв срещу режима на президента Владимир Путин беше подхранвана от постоянно и нарастващо чувство за икономически проблеми сред населението на страната. На фона на застоя на икономиката, срив на инвестициите и строги мерки за разходите, въведени от правителството, реалните доходи на руснаците са паднали в пет от последните седем години и са намалели с 3.4% през 2020 г. През ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Спецификациите-които-да-гледаме-при-избора-на-игрална-конзола

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи