Codecool отваря IT училище в България до края на годината

Новини, Актуална информация и новини, Технологии

09.03.2021 г.    09.03.2021 г.    10 КапиталКапитал

Codecool отваря IT училище в България до края на годината

Новини » Технологии

Codecool-отваря-IT-училище-в-България-до-края-на-годината

Унгарският стартъп Codecool, който предлага обучение на кадри за IT сектора, ще отвори кампус в България до края на годината. Това съобщиха от компанията, която приключи трети инвестиционен кръг, привличайки 7 млн. евро. Финансирането е осигурено от Integral Venture Partners и досегашните акционери Lead Ventures и PortfoLion Capital Partners, като с него общата привлечена досега сума от Codecool достига 12.5 млн. евро. С последната инвестиция създаденият през 2014 г. стартъп, който вече има пет ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кои-са-най-лошите-храни-при-тлъстини-по-корема

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи