България успешно пласира 300 млн. лв. ДЦК след проваления аукцион преди две седмици

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

23.03.2021 г.    23.03.2021 г.    2 КапиталКапитал

България успешно пласира 300 млн. лв. ДЦК след проваления аукцион преди две седмици

Новини » Последни новини

България-успешно-пласира-300-млн-лв-ДЦК-след-проваления-аукцион-преди-две-седмици

Министерство на финансите пласира успешно още 300 млн. лв. дълг на вътрешния пазар, с което набраната сума от началото на годината достигна 800 млн. лв. На аукциона в понеделник петгодишните книжа са пласирани при отрицателна доходност -0.1%, което е леко влошаване на условията спрямо февруари, когато 200 млн. лв. от същата емисия бяха продадени при -0.17%. Покачването на търсената доходност от инвеститорите беше причина преди две седмици финансовото министерство да отхвърли поръчките за десетго...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Новото-Парче-На-Едно-Талантливо-Момче-На-Име-Митко-Корга-До-Стигна-и-До-Нас

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи