София не казва колко ще струват новите сензорни бутони на светофарите

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

31.03.2021 г.    31.03.2021 г.    2 КапиталКапитал

София не казва колко ще струват новите сензорни бутони на светофарите

Новини » Последни новини

София-не-казва-колко-ще-струват-новите-сензорни-бутони-на-светофарите

Спорните бутони на пешеходните светофари в София ще станат сензорни - няма да се натиска копче, а само ще се доближава ръка до устройството. Това е представено като антиковид мярка от общината, като вече са инсталирани първите 20 сензора на три кръстовища. Предстои да бъдат подменени още 200 светофарни уредби - такива, които сега са счупени или повредени. От общината обясниха за "Капитал", че няма да бъдат отделени допълнителни средства за новите сензори, но не казаха колко точно е цената на нов...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Енергийна-ефективност-и-строителството-на-къщи-у-нас

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи