Когато ГЕРБ организира избори - как ехото заглъхва

Новини, Актуална информация и новини, България

08.04.2021 г.    08.04.2021 г.    2 КапиталКапитал

Когато ГЕРБ организира избори - как ехото заглъхва

Новини » България

Когато-ГЕРБ-организира-избори-как-ехото-заглъхва

Изборите минаха. Избирателната активност бе по-висока, отколкото пандемията предполагаше. Конфигурацията в Народното събрание се промени из основи, протестният вот, изглежда, успя да съхрани енергията си почти година след като площадите поискаха оставката на третия кабинет на Бойко Борисов. Неговата партия ГЕРБ спечели изборите на теория, но загуби властта на практика. Въпреки всичко гореизброено преднамереният организационен хаос, който кабинетът на Борисов сътвори преди изборите, не трябва да ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-изберем-подходяща-детска-кухня-за-детето-си

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи