Блог

Блог със статии и интересни факти

Блог » Авто-мото

pointspoints

Защо да изберем коли под наем, когато пътуваме на дълги разстояния

Пътуванията често пъти биват обвързани с какви ли не емоционални преживявания. Понякога те са положителни и си спомняме за тях с усмивка на лице. Друг път нещата изглеждат по един коренно различен начин. Истината е, че от вас самите зависи дали пътуването ще бъде запечатано в графата „приятни преживявания” или ще искате час по-скоро да го изтриете от съзнанието си. Днес ще ви разкажем малко повече за това дали си струва да използвате [url=https://presata.eu/koli-pod-naem-v-sofia/]услугите на коли под наем[/url] и какво всъщност би могло да ви подтикне да го направите. Прочетете цялата статия, защото възнамеряваме да споделим с вас наистина ценни съвети, с които да можете да си послужите в бъдеще. Какви са причините поради които си струва да изберем коли под наем Повече сигурност на пътя; Една от причините поради които си струва да изберете услугите на рент а кар фирмите, е безопасността, която автомобилите предлагат. За разлика от личното ви возило, което може и да не е преминало през задължителни прегледи, то при колите под наем няма изключение. Така няма да се налага през цялото време да сте под напрежение, да звъните на бърза помощ или да се чудите дали някога ще пристигнете на точното място. Пътуването ще бъде много по-приятно, а вие със сигурност ще се чувствате далеч по-комфортно, отколкото, ако предпочетете пътуване с ваш автомобил. Ненадминат комфорт; Представете си, че ви предстои да пътувате до далечно място, но вашият автомобил не разполага с нужните удобства за едно комфортно пътешествие. Как бихте постъпили, ако изпаднете в подобна ситуация? Предполагаме, че повечето от вас ще направят всичко възможно да променят това. Все пак удобството по време на път е нещо, което не трябва да се подценява. Най-правилно е да оставите возилото си в гаража и да се отправите към онези фирми, които отдават коли под наем. Изберете икономична кола и спестете пари. Наред с това ще се чувствате комфортно по време на своето пътуване. Икономични са. Онези от вас, които вече са имали възможността да използват услугите на рент а кар фирма, знаят че не малка част от предлаганите автомобили са изключително икономични. Освен това няма да се налага да купувате винетки, да плащате застраховки и всичко останало, за което все още не сте се погрижили. Сега ви предлагаме да помислите разумно и да вземете своето решение. Ако сте стигнали до извода, че [url=https://sofiarentacar.bg/]изборът на коли под наем[/url] е по-добрата алтернатива, ние съветваме да се насочите към SofiaRentACar.bg. Там  ще откриете не малко изгодни предложения, от които бихте могли да се възползвате!

 

Блог » Консултиране и посредници

KalendarbgeuKalendarbgeu

Лицензирани букмейкъри в България

Съществуват букмейкъри в цял свят, в които може по един или друг начин да вземете участие посредством паричен залог. Но дали имате сигурност и реално дали спазвате всички правила и изисквания е съвсем друг въпрос. Всички букмейкъри обикновено са достъпни от България по обичаен начин или с прокси сървър, но само някои от тях притежават лиценз от Държавната комисия по хазарта на България, което означава, че Вашата игрална сметка във всеки един от тях е достатъчно защитена и имате доста сериозни права по отношение на всеки възникнал проблем. Можете да [url=https://kokita.eu/bukmejkar-top-10-faktora-pri-izbor-na-sajt-za-zalaganiya/]избирате свободно в кой букмейкър да се регистрирате[/url], а практиката показва, че повечето играчи имат сметки в поне 4 онлайн компании за залози. За да разберете какво точно предлагат лицензираните в България букмейкъри прочетете внимателно всяко едно ревю, което откриете за тях. Най-важното е да проучите бонус офертите и актуалните промоции, от които е добре да се възползвате на макс, тъй като повечето от тях се предлагат за всеки един нов играч, макар че всички букмейкъри за да държат играчите си активни пускат доста примамливи оферти и за вече регистрирали се играчи. Освен за бонус офертите, е добре да проверите начините за депозит и теглене и да проверите дали предпочитания от Вас метод се предлага, тъй като работата с финансовият портфейл е от изключително значение. Почти всички букмейкъри предлагат сравнително еднакви методи за депозит и теглене, но при някой от тях има особеност, която ще научите в съответното ревю. Например Winbet изплащат малко по-бавно средства през системата на Изипей, докато Efbet извършват тази операция изключително бързо. Лицензирани букмейкъри в България По отношение на обслужването можете да сте спокойно, тъй като всичките букмейкъри предлагат обслужване на български език, а Efbet и Winbet например са чисто български компании. Всички букмейкъри предлагат помощ чрез онлайн чат на живо 24 часа в денонощието, така че ако имате проблеми дори в малките часове на деня, то винаги ще има някой, който да ви обърне внимание. Ако търсите къде едновременно да гледате спорт на живо и да залагате, то най-добрия [url=https://kokita.eu/efbet-registracziya-100-leva-bonus-za-nov-klient/]избор за регистрация е букмейкър Efbet[/url] и Bet365, но и Betfair се представя сравнително добре в това отношение. Опцията „Затвори Залог“ или както е позната и внедрена за първи път от Betfair – „Cash Out“ също вече е налична във всеки един букмейкър, друг е въпроса как работи алгоритъма на „Затвори Залог“ и къде можете да разчитате на по-голям процент при затваряне.

 

Блог » Подаръци и сувенири

KalendarbgeuKalendarbgeu

Картички за рожден ден – пълна история

Поздравителните картички датират от древната китайска и египетска история, като начин за изпращане на добра воля към хората около тях. Тъй като поздравителните картички в Китай са под формата на ръкописни желания и египетски желания върху папирусна ролка хартия, традицията започва да се разпространява из цял свят.  Развивайки се от новогодишна картичка до [url=https://pozdravime.com/velikden/]картичка с оригинално пожелание за Великден[/url], Свети Валентин и рожден ден, това е първоначалният начин за празнуване на повод, преди да бъдат раздадени подаръците. В началото на 15 век този нов начин на честване на специални поводи се пренася в Европа и бързо се трансформира в това, което е днес. Все още не е известна първата изпратена картичка за рожден ден. Ясно е обаче, че през годините тази традиция се е превърнала във важно занимание - независимо дали става въпрос за 1-ви или 100-ия рожден ден на любимия човек. Основен продукт в много страни, това е традиция, която не трябва да изчезва. Дори писането на нечия стена във Facebook може да е изкушаващо. Когато първата пощенска марка е издадена през 1840 г. и с напредъка на печата, картичките за рожден ден започват да се изпращат не само в цялата страна, но и по целия свят. Защо изпращаме картички за рожден ден Изпращането на картичка за рожден ден е акт на комуникация. Ясно е, че с напредването на възрастта няма да можете да виждате определени членове на семейството толкова често, колкото до момента. Всички продължават напред - независимо дали става въпрос за преместване в чужбина или просто на малко разстояние от семейния си дом.  Когато получите картичка от член на семейството, това показва, че те все още си спомнят рождения ви ден и въпреки че вече не сте на 5 години, вие все още означавате много за тях. Поддържането на контакт с тях е безспорно важно и картичката за рожден ден е един от начините да запазите връзката, която имате с тях. Те също така придават автентично докосване. Персонализираните картички са далеч по-смислен поздрав от обикновена публикация във Facebook - което всеки би могъл да направи с едно щракване на бутон. Подарявайте постоянно картички от PozdraviMe.com Ако рожденият ден на любимия човек наближава бързо, покажете му колко много означават те с красива картичка от нашата колекция в сайта PozdraviMe.com. С [url=https://pozdravime.com/rozhden-den/]разнообразие от картички с пожелания за рожден ден[/url] вие гарантирано ще намерите идеалната картичка за тях - без значение каква е тяхната възраст или личен вкус. Достъпни и уникални, по-голямата част от тези картички за рожден ден включват елегантни шарки, които се различават от закупените в магазина алтернативи. Стремим се да покажем важността на изпращането на електронни поздравителни картички на вашето семейство или приятели. И затова създадохме колекция, която може да събере хората, използвайки традиция, която е нараствала през годините. 

 

Блог » Строителство и ремонт

marto76marto76

Как да премахнете бутон от вградено казанче

Когато може да се наложи да извадите бутона за промиване Основните елементи на инсталацията - стоманена рамка и вградено казанче са скрити зад стената. Единственият детайл извън купата е бутонът за източване. Може да се монтира на предна или хоризонтална повърхност. Характеристиките на монтажа зависят от местоположението на технологичния отвор в резервоара, през който пълнещият вентил и дренажните фитинги могат да бъдат свалени и монтирани. Инсталациите на доверени марки продължават дълго и осигуряват безпроблемна работа на системата за промиване. Резервоарите са оборудвани с вградена система за преливане. Това означава, че ако фитингите се повредят, водата ще потече в тоалетната, а не на пода зад стената. Но дори и в най-добрия водопровод, филтрите и маркучите се задръстват с мръсотия с времето, уплътненията се износват, части от повдигащия механизъм или счупване на дренажния клапан. Симптоми на неизправност • Водата непрекъснато тече в тоалетната поради изтичане или постоянно пълнене на казанчето. • Дренажните фитинги не работят правилно - измиването не работи напълно, само на голям или малък обем. • Резервоарът се пълни много бавно или изобщо не се изтегля вода. За да прецените ситуацията, извадете и изплакнете филтъра, сменете маркуча, входящия клапан, механизма за промиване или ключовите части, трябва да разглобите и извадите бутона от резервоара за инсталация. Как работи инсталационната плоча за промиване Съвременните инсталации могат да бъдат оборудвани с механични и пневматични системи за контрол на промиването. В първия случай силата от ключа се предава механично към горните пръти на армировката. Когато натиснете бутона, се задейства блокът на кобилицата, която се намира в резервоара, мембраната се издига и водата се източва. Във втория случай вместо блок на кобилицата се използва хидравличен асансьор с пневматични маркучи. Силата от бутона за промиване се предава към него пневматично чрез силиконови тръби. Дренажният механизъм, върху който е поставен специален комплект дюзи, се задейства от налягането на водата. В повечето инсталации са инсталирани двойни бутони за промиване . Когато натиснете левия, двата клавиша се повдигат или се активират две тръби и максималният обем вода се подава към тоалетната. Използвайки правилния, спестявате пари и използвате намалено изтичане. Как да премахнете бутона от резервоара за инсталация Демонтажът на бутона за поддръжка и ремонт на скритото казанче, както и повторното свързване, е бърз и не изисква инструменти. Инструкция стъпка по стъпка 1. Отстранете външния декоративен панел с ключове от стойките - натиснете отдолу и внимателно издърпайте нагоре. 2. Извадете рамката - завъртете обратно на часовниковата стрелка, издърпайте пластмасовия държач и тласкач. 3. Отстранете задържащата преграда - внимателно спуснете двете скоби отгоре. 4. Издърпайте модула на кобилицата - леко повдигнете предната част и я извадете от резервоара. 5. Затворете водата - затворете спирателния клапан и изключете гъвкавия маркуч от фитингите. 6. Демонтирайте пълнителния клапан и изпускателния механизъм, за да измиете филтъра или да го смените. Въпреки височината на клапана и ограничените размери на технологичния отвор, дренажните фитинги на инсталацията могат да бъдат премахнати като монтаж. За да направите това, просто го наклонете и издърпайте по диагонал. Как да инсталирам ключа за инсталиране Монтажът на бутона след сервиз, [url=https://aquaem.com/uslugi/vik-uslugi]ремонт[/url] или преоборудване на клапана се извършва в обратен ред. Процедура 1. Инсталирайте клапаните за източване и пълнене в резервоара. 2. Свържете водата и регулирайте плувката с фиби. 3. Поставете блока на кобилицата - фиксирайте го на желаното ниво и вземете канализацията на дренажните фитинги. 4. Сменете преградата и щракнете горните езичета на място. 5. Поставете рамката за бутона - поставете и заключете държачите, като завъртите единия нагоре и спуснете другия надолу, поставете и затегнете тласкачите. 6. Плъзнете върху плочата за задвижващата плоча. При преоборудването на дренажния механизъм пръчките се отстраняват и се монтират две дюзи. Y-образен брониран маркуч е свързан към гъвкава връзка на резервоара и хидравличен асансьор, който е монтиран вместо монтажен блок. Асансьорът е свързан директно към пневматичния блок и дистанционно към изплакващата плоча с помощта на чифт силиконови маркучи. Съвети и трикове Фабричните обеми на промиване могат да се регулират според вашите нужди. Обхватът на настройките за фитинги за цеви е широк - от 4,5 до 7,5 литра за голям разряд и 3-4 за малък. Клавишите са съобразени с конкретна инсталация по размер. При наличие на същите условия на монтаж, експлоатация, размери, те могат да бъдат заменени, използвани с модифициран клапан. Моля, обърнете внимание, че неизправността може да има различни причини. При постоянно течаща вода проверете механизма за измиване, уплътнението, крака и повдигнете, ако имате инсталирана пневматична система. Ако промиването не работи - маркучи и филтър. По този начин е възможно да поправите инсталацията, като премахнете бутона със собствените си ръце, без участието на специалисти. Но ако все още се нуждаете от помощта на [url=https://aquaem.com]водопроводчик[/url]:

 

Блог » Мода и стил

thejokerthejoker

Парфюми – Съществена част от начина ни на живот

Днес нашите парфюми са се превърнали в съществена част от нашият живот. Не се чувстваме завършени ако не сме си сложили любимият парфюм, когато излизаме навън. Днес няма значение дали харесваме плодовите, цветните, ориенталските, дървесните или пикантните нотки защото без проблем можем да си намерим мъжки и дамски парфюми с желаният от нас аромат. Доказано е, че парфюмите отразяват нашият характер… може би сте забелязали и вие самите, че момичетата носят сладки ухания, докато мъжете от своя страна използват по-силни и остри аромати. Ако все още не сте избрали своят парфюм, следващите съвети могат да ви помогнат: Подушете парфюмът, като първо го пръснете върху китката си. Там топлината на тялото е по-висока и активизира ароматните молекули. Не използвайте тест лентите, тъй като химическият състав на кожата на всеки човек е различен и това променя аромата. Ако първото ви впечатление не е положително, то със сигурност този парфюм няма да ви хареса и в последствие. Не правете грешката да опитвате твърде много аромати, още след третият вече всичко ще ви изглежда еднакво. Някой магазини за парфюми разполагат със зърна кафе, които неутрализират ароматите и ви връщат обонянието, но за да сте по-сигурни вие самите си носете. Никога не бързайте с покупката на парфюм, дори когато ви е харесал при първото помирисване. Изчакайте известно време (около 30-40 минути), защото чак тогава ще усетите разгръщането на истинският аромат на парфюма. Ако и тогава ви допадне, тогава не се съмнявайте, че това е вашият парфюм. След като сте си взели [url=https://petel.bg/Prouve-----parfyumi--pochistvashhi-preparati-i-kozmetika--koito-si-struva-da-opitate__396055] парфюм Prouve[/url], научете се да го ползвате правилно за да можете да получите максимума от него. Прилагането на парфюмите се прави след като сте си взели душ, тогава кожата най-добре абсорбира уханията и това е предпоставка за голяма дълготрайност. Освен това има точно определени точки от тялото, които излъчват топлина (най-важният фактор за разгръщането и дълготрайността на аромата). Такива са китките, областта зад ушите, подмишниците, около врата и вътрешната част на лактите. Никога не пръскайте бижутата си директно защото ще предизвикате разпадане на горният им слой и те ще изгубят блясъка си.

 

Блог » Строителство и ремонт

mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Енерийна ефективност при строеж на къща - външна и вътрешна среда

Къщата на нашето съвременно общество притежава много повече предимства с т.нар. енергийна ефективност и околна среда. Неподправено предимство е хармонията, която се усеща в подобен тип нови сгради. Външна среда и енергийна ефективност на сградата: [url]http://www.md90.biz/za-nas/[/url] Например, мястото на сградата, която виждаме да речем е сякаш точно там между тези дървета, по никакъв начин не дразнят окото, дори може да не я забележем, толкова се слива с околната среда, независимо от това, колко е голяма. Причина за тази метарморфоза са семплите и изчистени пастелни тонове, използването на естествени материали, част от природната среда на географският район – постигнато равновесие на вътрешен и външен свят. Една здравословна среда на работа и начин на живот. 2. Вътрешни зони на комфорт на енергийната сграда: допустимо ниво на звука в помещенията т.е да няма нежелан шум постоянна температура навсякъде в сградата с необходимите нормативни изисквания за нейните обитатели, независимо от наличието на сезона. визуалният комфорт се определя от нивото светлина, която влиза в сградата качество на въздуха, подходяща влажност и т.н осигуряване на постоянен свеж въздух без токсични вещества и неприятни миризми Ако искате Вашата къща да бъде част от тази реалност, нашата строителна фирма за Варна и област е на Ваше разположение за осъществяване на проект „зелено енергийно строителство на еднофамилна къща”- [url]http://www.md90.biz/proekti/[/url] Повече за нашите строителни услуги може да намерите на сайта и блога ни за Вас – www.md90,biz

 

Блог » Строителство и ремонт

thejokerthejoker

Композитни панели ETALBOND

Фирмата ETALBOND може да Ви предложи идеални и изгодни решения за супермаркети, а също така за търговски центрове.  Композитни панели Бонд могат да се използват в хотели, стадиони, изложбени центрове, индустриални сгради и така нататък.  Предимствата на ETALBOND са много:  красив дизайн; приложение на много места; перфектен за облицоване на екстериорни, а също така и интериорни пространства; дълготраен и лек материал; лесен за монтаж, а също така и обработка; много добри изолационни качества; предлагат се в много широка гама; много добре се съчетава с естествена светлина; специално трислойно термопластично PVDF покритие, което съдържа 70% KYNAR 500; Композитни панели Бонд се предлагат в неограничен брой цветове. Гаранцията за запазване на покритието е цели десет години. Еластичността на самото покритие е много добра. Това позволява огъване на листата без възможността да се появят каквито и да било пукнатини. Панелите Бонд са много устойчиви на ултравиолетови лъчи, а също така на киселинни агенти. Покритието е специално и е антикорозионно. Пожароустойчивостта е Клас В2 според DIN 4102. Научи повече: [url=https://bgplast1.bg/]bgplast1.bg[/url]

 

Блог » Строителство и ремонт

mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Цени на строеж и правила

Има ли фиксирана цена при строеж на жилищна сграда? На този въпрос ще отговорят консултантите ни на строителна фирма МД-90 за Варна и област - [url]http://www.md90.biz/proekti/[/url] Много хора искат да знаят и задават подобни въпроси за да се ориентират за крайният си бюджет или да могат да вземат решение за фирма – изпълнител. Но този въпрос е абсолютно субективен и има много хиксове, които все пак за да има уравнение, трябва да има и някакви параметри, за да се получи решение на уравнението. Тук ще Ви отбележим някой от най-важните условия за да може да бъде една цена при строеж на къща: - уточняване на материали за строежа - проектни норми и изпълнение по зададените конкретни проекти - сложност на изпълнение на проекта - разделяна строежа на етапи и конкурентни цени труд и качество - довършителни работи - акт 16 Повече за строителни услуги и ремонти или строеж на къща, на сайта и блога ни – [url]http://www.md90.bg[/url]

 

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Беседка от ковано желязо - необходима ли е поддръжка

Притежанието на изделия като беседки от ковано желязо е наистина монументален момент в живота на един дом. Кованото желязо е един от най-сигурните и стабилни начини за оформяне на желязо, без да се прави компромис със стилът на крайния продукт. Какво трябва да знаем за нашата беседка от ковано желязо Не малко хора мечтаят за беседка от ковано желязо, това е наистина красиво допълнение към една градина, а може дори да зададе тон на целият ви дом. За това не е случайно, че толкова много хора се интересуват от това дали и [url=https://metalworks.bg/besedki/]как трябва да се поддържа една беседка направена от ковано желязо[/url]. Как се произвежда беседката За много от нас не е мистерия, че желязото се нагрява и после се „бие” с чук докато не заеме формата, която желаем. Но изработката на една качествена беседка е значително по-сложен и времеемък процес, които отнема знания и непонятни за нас усилия. Коването на желязо е един от най-старите занаяти, който носи дълбоко разбиране за качествата и характера на елементите. Правилният подход изисква подготовка на материалите, както и правилно изготвяне на модела – поради сложната геометрия на една беседка, тук е важна прецизността. Това колко елемента има една беседка зависи изцяло от крайната ви идея, като сложната орнаментика, като цветя и изваяни листа, например, значително удължава процеса. В основата си, [url=https://vipmagazini.com/besedki-kovano-zhelyazo-predimstva/]беседката има няколко важни структурни елементи[/url], които я правят толкова здрава – отвъд това, украсителните елементи могат да бъдат добавени. Истинското майсторство тук идва във включването на структурни елементи в украшението на една беседка, за да се избегне ясното разграничения между двете неща. Така вашата беседка от покрив с четири подпори, може да стане като портал в различна реалност – място пълно с магия и митични преживявания. Изискан стил без компромис със сигурността Ядрото на един кован елемент е цяло, еднородно и униформно понеже самият процес притиска различните слоеве на кованото желязо. Така то става монолитно, различните елементи стават едно, като рядко е нужно заваряването им едно за друго. Така, нагорещено желязо, може да бъде вписано в различни декори, без то да омаловажава функцията си в конструкцията. Фините форми са също толкова здрави колкото са солидните черти – така, с кованото желязо, могат да се постигнат наистина изтънчени, класически елементи, без това да означава паянтова конструкция. Екипите на MetalWorks.bg са способни да изработят наистина голям диапазон от идеи, можете да се свържете с тях и така да разберете за богатият опит, които те притежават.

 

Блог » Магазини и аукциони

grabnetegrabnete

Ароматерапия-нейните ползи

Ароматерапията е допълнителна терапия. Тя не осигурява лечение на болести, обриви или заболявания, но може да спомогне за конвенционалното лечение на различни състояния. От тук можете да си закупите [url=https://grabnete.com/produkt/difuzer-za-eterichni-masla]Дифузер за етерични масла[/url][/url] Доказано е, че помага при: Гадене Болки и болки в тялото Тревожност, възбуда, стрес и депресия Умора и безсъние Мускулни болки Главоболие Проблеми с кръвообращението Менструални проблеми Менопаузални проблеми Алопеция или загуба на коса Някои видове псориазис могат да намерят облекчение с ароматерапията, но медицински специалист трябва да Ви посъветва относно употребата и приложението. Храносмилателните проблеми могат да се възползват от ментовото масло, но не трябва да се поглъщат. Болките в зъбите и раните в устата могат да се облекчат с масло от карамфил, но и това трябва да се прилага локално и да не се поглъща. Поддръжниците твърдят, че тези и редица други оплаквания реагират добре на ароматерапията, но не всички приложения са подкрепени с научни доказателства. За какво служи всеки вид етерично масло: Ето от тук можете да си поръчате [url=https://grabnete.com/produkt/eterichni-masla-12br/]етерични масла[/url] БОСИЛЕК- се използва за изостряне на концентрацията и облекчаване на някои от симптомите на депресия. Може да облекчи главоболието и мигрената. Трябва да се избягва по време на бременност. БЕРГАМОТ- е полезно за пикочните пътища и храносмилателния тракт. В комбинация с евкалиптово масло може да помогне за облекчаване на кожни проблеми, включително тези, причинени от стрес и варицела. ЧЕРЕН ПИПЕР- обикновено се използва за стимулиране на кръвообращението, мускулни болки и синини. В комбинация с етерично масло от джинджифил се използва за намаляване на болката при артрит и подобряване на гъвкавостта. ЛАЙКА-може да лекува екзема ЦИТРОНЕЛА- е роднина на лимонена трева и действа като репелент срещу насекоми КАРАМФИЛ- е локално обезболяващо средство или болкоуспокояващо, което обикновено се използва при зъбобол. Използва се също като спазмолитично антиеметично средство, за предотвратяване на повръщане и гадене и като карминативно средство, предотвратяващо газове в червата. Има антимикробни, антиоксидантни и противогъбични свойства. ЕВКАЛИПТ- може да помогне за облекчаване на дихателните пътища по време на настинка или грип. Често се комбинира с мента. Много хора са алергични към евкалипт, така че трябва да се внимава. ЗДРАВЕЦ може да се използва при кожни проблеми, за намаляване на стреса и като репелент против комари. ЖАСМИН е описано като афродизиак. Въпреки че липсват научни доказателства, изследванията показват, че миризмата на жасмин увеличава бета вълните, които са свързани с бдителността. Като стимулант може да увеличи притока на кръв в пениса. ЛАВАНДУЛА се използва като антисептик при леки порязвания и изгаряния и за подобряване на релаксацията и съня. Твърди се, че облекчава главоболието и симптомите на мигрена. ЛИМОН-подобрява настроението и помага за облекчаване на симптомите на стрес и депресия. РОЗМАРИН- може да насърчи растежа на косата, да засили паметта, да предотврати мускулни спазми и да поддържа кръвоносната и нервната система. САНДАЛОВО ДЪРВО- притежава афродизиачни качества. ЧАЕНО ДЪРВО- притежава антимикробни, антисептични и дезинфекционни качества. Често се използва в шампоани и продукти за грижа за кожата, за лечение на акне, изгаряния и ухапвания. Той има в устата за изплакване, но никога не трябва да се поглъща, тъй като е токсичен. МАЩЕРКА- помага за намаляване на умората, нервността и стреса. БЯЛ РАВНЕЦ- се използва за лечение на симптоми на настинка и грип и за намаляване на възпалението на ставите.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрия-сайт-за-футболни-прогнози

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

ремонт строителство строеж къща вътрешна композитни среда външна при част съществена начина живот ефективност енерийна панели etalbond магазини поддръжка аукциони ароматерапия ползи нейните необходима желязо правила цени дом семейство ковано беседка парфюми мода дълги пътуваме разстояния консултиране лицензирани посредници когато наем защо мото изберем коли под букмейкъри българия премахнете как бутон вградено авто казанче история пълна сувенири подаръци картички рожден ден стил