Блог за Магазини и аукциони

Блог със статии и интересни факти в категория Магазини и аукциони

Блог » Магазини и аукциони

pointspoints

Безжични слушалки - заслужава ли си да ги купим

Безжичните модели слушалки все повече набират скорост на пазара. Те се предлагат от няколко марки, като тенденцията е скоро всички компании, които са се специализирали в производството на мобилни телефони да предложи подобен продукт. В същото време, и броят на хората, които ги използват, постоянно се увеличава в световен мащаб. Тяхната популярност първоначално бе предизвикана от интереса и любопитството на потребителите. Както привлича потребителите Първоначално, хората определено не остават безразлични когато видят този нетипичен и ексцентричен техен дизайн. Той привлича вниманието и не остава незабелязан. Но ако трябва да сме съвсем честни, дизайнът оказва съвсем краткотраен ефект върху търсенето. Всъщност, това, което привлича и в края на краищата задържа потребителите е изключителната функционалност на този артикул. Какво ги прави толкова удобни Основното, което прави този тип слушалки толкова комфортни и удобни за използване, не е стилният им външен вид, а това, че позволяват да се постигне наистина голямо удобство. Те са много комфортни за хора, които обичат да спортуват, да се разхождат, да карат велосипед и в същото време да слушат музика. Удобството в случая е това, че няма да се занимавате с досадни висящи кабели, които да се чудите къде да поставите по време на спорт. Освен това, те могат да служат не само за слушане на музика, но също и за приемане на телефони обаждания и осъществяване на телефонни разговори с много високо качество. Дали си струва да си купим безжични слушалки Безжичните слушалки са изключително удобен артикул, покупката на който по никакъв начин няма да ви разочарова. Те имат тоста широко приложение, като можете да ги използвате не само за музика, но и за други неща. Подходящи са за заместител на хендсфри технологията, така че можете да ги ползвате докато разговарят по телефона по време на шофиране или в други ситуации, в които не можете да използвате ръцете си. Макар че най-големите световни марки предлагат тези свои артикули на все още висока цена, със сигурност ще можете да намерите нещо качествено, което да се продава на разумна цена по джоба на всеки (вижте предложенията в магазина за GSM аксесоари MyTel.bg). Така или иначе, бъдещето като цяло принадлежи на безжичните слушалки. Както може би вече сте забелязали, повечето модели флагмани от най-ново поколение вече се създават изцяло за ползване с безжични слушалки.

 

Блог » Магазини и аукциони

pointspoints

Подовите климатици като алтернатива на стенните

Подовите климатици са един интерес избор, които не е чак толкова често срещан в България. Неговата рядкост се дължи на това, че не е толкова добре познат продукт, а е добре да не забравяме, че хората гледаме един от друг, и ако не сме срещали такъв у съседа, е малко вероятно да го вземем за дома си. Защо са за предпочитане пред стенните Най-често срещаните климатици са тези предназначение за монтаж на стена, имат заоблени ръбове, като повечето са с формата на правоъгълник. Има и модели, които са с нестандартни форми, но тези вариации са по-скоро изключението на правоъгълното правило – често са триъгълни и са предназначени за ъглите на стаите. Основната разлика между двата вида климатици, е че и двата служат за отопление и изстудяване на едно помещение чрез циркулацията на въздух във вътрешните им системи. И двата вида климатици имат външно тяло и реално се монтират на външна стена, но приликите спират до тук. Това, което кара все повече хора да избират подовите климатици като начин за отопление на дома или офиса, е че са в пъти по малки като размер и не пречат толкова много. За разлика от стенните, различните подови климатици могат да се монтират почти в една равнина със стената. С това, те заемат значително по-малко пространство и не пречат изобщо на естетиката на стаята. Докато стенните климатици приличат на излишен придатък, подовите могат да се интегрират съвсем успешно във формата на едно помещение. С какво са по-добрите от тези на стената Най-голямото им предимство, е че не отстъпват като енергиен клас на много по-известните стенни климатици. Това ще рече, че един климатик за пода няма да харчи повече от най-ефикасния инверторен или хиперинверторен климатик. Друг огромен плюс е това, че реално са в пъти по-добри в отоплението на едно помещение – най-вече заради процеса на конвекция и движението на въздушните маси в едно помещение. Подобен вид предимство имат много малко уреди спрямо стенния климатик, тъй като неговото място на стената е доста добро що се отнася до процесите на климатичния контрол. Къде можете да намерите климатици за пода Едно от най-добрите места за откриване на висококачествени подови климатици, е Klimatici.bg. Те са съвсем правилно на челни позиции когато става дума за предложения, цени и качество на предложената стока. Ако реално търсите нещо, което е нестандартно, но и доста ефикасно, то тогава Климатици.бг е правилното място за вас. Освен продукти, там ще намерите обслужване и дори безплатен транспорт и монтаж на някои от моделите.

 

Блог » Магазини и аукциони

Arizona1Arizona1

Ударна бормашина Bosch GSB 18-2 RE - 800 W, 0-1100/0-3000 rpm, 24 Nm

Ударна бормашина Bosch GSB 18-2 RE Professional най-бързата и универсалната в своя клас. Въртяща се плоча с четкодържатели за еднаква мощност при ляво и дясно въртене. Нова ръкохватка за безопасност с иновационно закрепване за сигурно хващане на машината. Предварителен избор на обороти с потенциометър за работа в различни материали. Ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие за сигурно хващане. Шпинделна шийка с ф 43 mm (европейски стандарт) – използва се при стойката за бормашина. Мощна, 2-скоростна ударна бормашина (800 W) за най-бързи резултати от работата. Масивен метален корпус на редуктора за голяма експлоатационна продължителност. Механичен предпазен съединител Anti-Rotation за висока степен на безопасност при работа.

 

Блог » Магазини и аукциони

Arizona1Arizona1

Дигитален шублер Microtech PRECISION IP67, 150 mm, 0.01 mm

MICROTECH произвежда прецизни шублери с патентована система за смазване за лесно плъзгане. Тези прецизни шублери имат по -висока точност, отколкото пазарните шублери Тези шублери имат диапазони 150, 200, 300 мм (6, 8, 12 инча) и имат швейцарска електронна измервателна система с водоустойчивост IP67. Всички шублери MICROTECH имат ръчно завършени измервателни повърхности (Ra <0,32) и преминават метрологичен контрол в акредитирана лаборатория по SO 17025 лаборатория, без допълнителни разходи за сертификат за калибриране. Точност по -добра от изискванията на DIN 862 Ръчно завършени измервателни повърхности Модификация с патентована технология за самосмазване (Pat. UA121314 от MICROTECH) Модификация с високо ниво на швейцарска електроника с голям допълнителен екран. Клас на защита IP-67 Модификация с карбидни накрайници на вътрешните/външните челюсти 100% метрологичен контрол в акредитирана лаборатория по ISO17025 (Ilac MRA) Технически данни: Обхват: 0 - 150 mm / 0 - 6 " Дължина на челюстите: 40 mm / 16 mm Резолюция: 0,01 mm / 0.0005" Точност на измерването: ± 0.020 mm Милиметри / Inch IP67 Сваляне на данни: не Материал: нераждаема стомана Характеристика: стопорен винт Дълбокомер: да Стандарт Pat. UA121314 от MICROTECH

 

Блог » Магазини и аукциони

DiskretDiskret

Обзавеждане за дневна от Мебели Дискрет

В уеб сайта на Мебели Дискрет ще откриете обзавеждане за дневна на ТОП цени. Разгледайте актуалните ни предложения и се възползвайте от намаленията във всички категории на уебсайта до края на януари. Обзаведете дома си, както винаги сте си мечтали. Предлагаме мебели и обзавеждане по Ваш проект.

 

Блог » Магазини и аукциони

testeritesteri

Критерии за избор на дамски парфюмен тестер

Има няколко критерия, които трябва да имате предвид при подбора на такъв специфичен артикул като дамския парфюмен тестер. Възраст Колкото и да е деликатен този въпрос, така или иначе, това е един от главните критерии при избора. Когато подбираме аромат, трябва да се вземе предвид възрастта на дамата. Разбира се, ако става дума за подарък или за препоръка към самата нея, няма нужда този критерий да се изтъква на глас – просто е необходимо мълчаливо и деликатно да се вземе предвид, при това да се помни нещо много важно: по този въпрос високото ниво на деликатност е абсолютно задължително, при това без значение каква е възрастта на дамата. До 18 години Тук е подходяща освежаваща флорална композиция с плодови нюанси. По време на празнични събития са актуални сладките, карамелени нотки. 18-20 години Оптимални варианти: сложни ароматни формули, включително цитрусови, горски, цветни ноти. Прахообразните нюанси и наситените, богати цветни букети са подходящи за тържества и празници. 20-25 години Една по-сериозна възраст, когато е подходящо да се изберат мускусно-флорални парфюмни тестери с аромати на базата на дървесен шлейф. 25-30 години Можете да използвате цветно-плодови композиции с добавка на зелен чай, морска свежест. Също са подходящи шипрови и дървесни нюанси. 30 и повече Жените на тази възраст трябва да се съсредоточат върху класическите изискани аромати. Отлични варианти тук са дамските парфюмни тестери с ухания на мускус, амбра, тютюн; също флорални, сладки. Сезонност Ено и също ухание може да звучи различно през всеки сезон. Този момент също трябва да се има предвид при избора на дамски парфюмен тестер. Лято В знойната жега тежките и устойчиви аромати са неподходящи. По -добре е да се спрете на дамски парфюмни тестери със свежи морски или цитрусови композиции, орнаменти както на горски, така и на обикновени плодове - пъпеш, ябълка, череша, диня. Пролет След студената зима можете да се поглезите с дамски парфюмни тестери, композирани на базата на букети от цитрусови, билкови и горски ухания. Есен Този сезон е свързан с дъждове, затова за уместни водните парфюмни тестери с нагарчащи и пикантни композиции. Зима През зимата искаме уютна топлина, чувство за която ще ни осигурят богатите аромати с продължителен, устойчив шлейф. Най-добри в случая са парфюмни тестери с ухания на шипър, дървесина, ориенталски (източни) подправки. Темперамент Естествено, най-подходящ е парфюмен тестер, който отговаря на темперамента на дамата и прави нейния имидж по-хармоничен. Енергична и активна Такава дама ще допълни своята подвижност с водни парфюмни тестери от цитрусови букети. Подходящи са и унисекс-вариации. Дискретна и елегантна Женствеността се подчертава с флорални и плодови акценти. Чувствена и страстна Допълнете секси-темперамента с уханието на тестери, изградени на мускусно-амброва основа. Композиция Въпреки разнообразието от индивидуални аромати, всички дамски парфюми тестери попадат в четири категории. Свежа зеленина Тук оттенъците напомнят прясно окосена трева, краставица, полски растения, листа от гераниуми (здравец, мушкато). Това е добър избор за амбициозни, силни по дух жени. Композициите се чувстват ярко, но ненатрапчиво, затова са подходящи за обичайна, ежедневна употреба. Плодово-цветни аромати Игривостта граничи със страст и възхищение. Жена, разпространяваща наоколо си такъв аромат, винаги е в добро настроение. Такива дамски тестери са универсални: може да се използват както в ежедневието, така и за романтични срещи. Дървесни ухания Тези аромати се считат за топли и нежни. Подобни парфюмни тестери са перфектното допълнение към образа на романтичните дами. Ориенталски букети Ориенталските (източни) подправки се орнаментират с дървесни и флорални нотки в качеството на лек и ефирен, но все пак продължителен шлейф, който оставя дълготраен, мечтателен спомен. Подходящи за употреба при вечерни срещи, както за тържества и приеми. Време за подбор Когато избирате дамски парфюмен тестер, трябва да проверите как се чувства неговата миризма върху кожата. Най-доброто време за проверка е сутрин или поне предиобед - тогава обонятелните функции дават възможност да се разграничат по-детайлно ароматните нюанси. Главното е да изчакате, докато спиртният компонент изчезне, след което можете да анализирате сърцевината на уханието. Източник: testeri-bg.com

 

Блог » Магазини и аукциони

SportFaster.comSportFaster.com

Оригинални маратонки или кецове - чудите се какво да изберете

Детските обувки трябва да отговарят на различни изисквания за спорт и игра, отколкото обувките за възрастни. Тъй като младите момичета и момчета са много по-леки като кг, подметките с възглавница с амортизиращ ефект са излишни - понякога дори досадни. Експертните производители на маркови маратонки за деца разчитат на възможно най -гъвкави подметки. Това създава оптимална комбинация от защита и свобода на движение - точно това, от което малките крачета се нуждаят, за да научат естественото движение при търкаляне. Качествени оригинални маратонки предлагат достатъчно комфорт за ежедневието. Спортни момичешки обувки в модерно бяло, нежно розово или ярко розово се съчетават с всяка рокля или пола. Ако искате да купите нови футболни обувки за вашето мъниче, има и много цветове и размери, от които да избирате. За малките футболни фенове има и много футболни топки, фенове шалове, чорапи и много други, които да откриете в нашия футболен магазин. Ако дантелите са твърде сложни, много модели кецове или сандали също могат лесно да се обуят и свалят с велкро. Като майка или татко спестявате от цената в SportFaster.com, но не и от развитието на децата си. Просто поръчайте евтини детски маратонки от топ марки, изпробвайте ги в свободното си време и започнете да ходите!

 

Блог » Магазини и аукциони

SuperSdelkaSuperSdelka

Лятото и летните промоции и намаления-Къде да пазарувам евтино

Лятото и летните промоции и намаления от WWW.SUPERSDELKA.COM Лятото е в разгара си, но бурните ни емоции и страсти съвсем не са само в следствие на предстоящите почивни дин и отпуски, на дълго плануваната ваканция и на парещото слънце, което чакахме толкова време, затворени у дома! Лятото е за забавления! Лятото е идеалният сезон да му отпуснеш края и да погалиш душицата с онова, което обича. Затова освен почивка, слънце, море и Балкан, съветваме ви да си подарите и малко шопинг емоции. Защото истината е, че лятото е един от най-щедрите сезони от гледна точка на намаления и промоции. Какви са най-честите летни промоции? Търговците следват що-годе една и съща политика за намаляване на определени продукти през летния сезон. Едновременно с това, подобни са и техните специални промо кампании. Разбира се, в търговската мрежа ще намерите и инцидентни летни промоции – например, на телевизори по повод Европейското първенство по футбол или просто оригинални и различни от останалите, като ключови за зимния сезон уреди (климатици, овлажнители за въздух и така нататък). В повечето случаи обаче, в средата на лятото магазините за дрехи, аксесоари и обувки пускат своята автентична лятна промоция. Обикновено намаленията стигат до 50% и най-хубавото е, че са за стоки и артикули от настоящата колекция. Ако се притеснявате, че пазарувайки сега подобни продукти, догодина няма да изглеждате актуално, нашият съвет е да заложите на класически модели, които можете да носите постоянно. А качествената козметика и оригиналните парфюми никога не излизат от мода и рядко се влияят от определени сезонни фешън течения. Намаления на класически за лятото продукти. В търговската мрежа ще намерите и редовни промоции и намаления, които са свързани с продукти, необходими главно за лятото. Така например, в аптеките и козметичните магазини отделните фирми пускат специална седмица с отстъпки на всички слънцезащитни продукти, а тези за мода – на бански, сандали, спортни екипировки и други. Често ще се натъквате и на големи разпродажби в секцията „градина“. През лятото можете да намерите на отлична цена различни мебели за вашето екстериорно оформление на вилата, а децата дори да поглезите със съоръжения за незабравими емоции навън – батути, басейни, градински люлки, хамаци и така нататък. Важно е разбира се, да следите за подобни намаления в любимия си магазин, защото на практика те няма да достигнат такъв размер в следващите 12 месеца, тоест до следващото лято. Съвети за едно изгодно лято, пазарувайки с летни промоции За да завършим подобаващо нашето специално ръководство за летен шопинг, ви предлагаме и едно миниатюрно ръководство. В него екипът на WWW.SUPERSDELKA.COM е подбрал най-полезните съвети, които да ви помогнат да си напазарувате не просто богато, но и изгодно. Ето как да прекарате едно лято на сметка с наличните в търговската мрежа летни промоции: Не се поддавайте на емоционалното пазаруване и винаги спазвайте правилото за информиран избор. Често ще срещнете главозамайващи отстъпки на стоки, които по принцип струват доста по-скъпо, но ще се окаже, че купувате евтини реплики или фалшификати. Най-добрият начин да избегнете риска от подобни покупки, е като пазарувате от проверени магазини. -Спазвайте стриктно принципа на сравнителното пазаруване. Или казано по друг начин, проверете даден продукт в намаление дали няма още по-голяма отстъпка в друг конкурентен магазин. Тук към цената не забравяйте да добавите фактора доставка, защото на много места лятното намаление може да е под формата на безплатна доставка, а дори и безплатен монтаж и сервиз, в случай че купувате техника и уреди. -Презапасяването за идното лято не е грях! Нито е нещо глупаво. Особено ако става дума за стоки, които нямат срок на годност или са с висок такъв. Ако в момента разполагате с повече средства и смятате, че това е временно явление, инвестирайте ги сега, за да имате безгрижно и страхотно лято и догодина! -Пазарувайте на сметка, като мислите и за сметката за есенно-зимния сезон. С други думи, бъдете достатъчно разумни и се стремете към покупки, от които имате нужда, а също така и се осведомете за летни намаления на продукти, подходящи за използване и през студените дни от годината. -Поглезете се! Лятната отпуска е една, а и не се знае дали тази зима няма да е поредното затваряне за социален живот за всички нас. Отпуснете му края, но в границите на разумното, и не забравяйте, че най-важните аксесоари, които ви трябват за страхотно лятно настроение са вашата усмивка и любимите ви хора! Желаем ви страхотно лято!

 

Блог » Магазини и аукциони

Cheren-petakCheren-petak

Роботизираната косачка за трева Gardena Smart Sileno City

Роботизираната косачка за трева Gardena Smart Sileno City е предназначена за малки градски градини. За малките градски градини косенето на тревни площи може да бъде толкова лесно и дори без усилие - включете GARDENA Smart SILENO City, който коси вашата морава толкова надеждно и точно и винаги е толкова тих, че едва ли ще го чуете в действие. Тази косачка е предназначена за използване на малки тревни площи до 500 квадратни метра. Той лесно ще овладее наклони до 25 процента и дори ще работи в тесни зони без никакви проблеми. SILENO City е оборудван със задно колело, което се върти, като по този начин гарантира, че роботизираната косачка за трева е увеличила маневреността и пъргавината, използвайки функцията CorridorCut - идеална за тесни тревни площи. По време на инсталационния процес има помощник за програмиране, който ще ви преведе през системата от менюта и изчислява независимо плана на косене. Времето за косене може да се настрои с помощта на интелигентното приложение. Има централен мрежов интелигентен шлюз, който може да създаде интернет връзка, използвайки вашия съществуващ рутер, като по този начин действа като ядрото на интелигентната система, за да се използва без кабелна мрежа, осигуряваща комуникация между всички устройства за интелигентна система GARDENA във вашата градина и GARDENA интелигентно приложение. Подобно на повечето други роботизирани косачки за трева, когато косачката завърши рязането си или когато е с малко мощност, тя автоматично ще се върне към своята станция за зареждане. ОСНОВНИ ФУНКЦИИ Идеален за сложни и малки тревни площи Градът GARDENA smart SILENO може да коси малки тревни площи автоматично и равномерно, управлявайки с лекота тесни коридори и тесни площи. Една от най-тихите косачки на пазара С около 58 db (A) тази интелигентна градска косачка SILENO издава наполовина по-малко шум в сравнение с други модели и марки. Едва ще забележите, че работи. Може да работи при всякакви метеорологични условия Дъжд, градушка, сняг и слънце, SILENO не се интересува - той ще бъде вашият личен помощник във вашата градина и ще работи при всякакви метеорологични условия, нагоре или надолу, вашата морава винаги е подстригана до съвършенство. Работете с косачката от всяко място Използвайки приложението GARDENA Smart App (поддържа iOS и Android), вие винаги ще имате пълен контрол върху вашата градина, където и да се намирате по света. Само с няколко докосвания на приложението ще получите цялата информация, от която се нуждаете, за да регулирате и управлявате удобно косачката си. Лесна инсталация SILENO са включили асистент по програмиране, който ще ви помогне в процеса на инсталиране. Чрез просто въвеждане на размера на тревата и желаното време за косене, планът за косене се изчислява по съответния начин. Не се изисква сложно програмиране. Точково рязане Има функция за рязане на място, спирален тип косене, който позволява на косачката да има достъп до труднодостъпни места като под градински маси / столове и т.н. Сензор за замръзване Вграденият сензор за замръзване ще разпознае дали външната температура е близо до точката на замръзване и спира плана на операция за косене, като по този начин защитава вашата морава. Също така ще получавате известия и по-нататъшна информация за това от интелигентното приложение GARDENA. SensorControl Умният SILENO Лесно се почиства GARDENA smart SILENO city е много лесен за почистване, просто чрез напръскване на долната страна с градински маркуч освобождава всякакви замърсявания, прах и трева, които могат да присъстват. Заключение Няма съмнение, че интелигентният град GARDENA SILENCO е много способна и добре проектирана роботизирана косачка за трева. Това е интелигентно устройство, отлично навигиращо във вашата морава и е един от най-тихите модели, предлагани на пазара. Фактът, че може да работи при всякакви метеорологични условия, е основен плюс, съчетан с лесен процес на настройка, прави тази машина много добър помощник за вашата градина. Продукта можете да закупите от магазин cheren-petak.com

 

Блог » Магазини и аукциони

hoho44hoho44

Dressiada | Онлайн магазин за дрехи | Пазарувай изгодно

Модни, цветни и актуални! Това сме ние! Dressiada.com не е просто поредният магазин за дрехи онлайн във виртуалното пространство. Тук ще откриете вълнуващи, магнетични и елегантни мъжки и дамски дрехи онлайн на цени без конкуренция, които ще ви осигурят бляскава визия, безупречен външен вид и оптимален комфорт. В нашите колекции ще откриете облекла от семпли и есктравагантни, до стилни и небрежни дизайни, така че да се чувствате удобно, да бъдете красиви,стилни и различни. Бъдете неотразими всеки ден! Пазаруването никога не е било по-приятно и удобно! При нас ще намерите уникални колекции както от дамски дрехи онлайн - блузи, тениски, рокли, туники и други, така и от мъжки дрехи - суитчъри, блузи, тениски и панталони. Заменете изморителното обикаляне по магазини, в търсене на перфектната дреха, с комфорта да го сторите от Вашия компютър или смартфон. В наши дни може да закупите дрехи онлайн, докато сте на работното си място, докато пътувате в градския транспорт или докато си стоите удобно вкъщи. Пазарувай и спестявай с Dressiada! В нашия онлайн магазин за дрехи ще откриете съчетание от свежи, елегантни и атрактивни фешън предложения на доказани български и чуждестранни дизайнери, при това на изумително ниски цени! Знаем колко е важно да изглеждате добре затова е от съществено значение нашите цени да са достъпни за всички. Подготвили сме ти безброй намаления и отстъпки на мъжки и дамски дрехи онлайн, с които можеш да се запознаеш в раздел "Програма лоялност". Тя цели да даде на своите най-верни клиенти неограничен брой оферти, с които да им покаже, че непрестанно мисли за техните нужди и потребности. Ние от онлайн магазин за дрехи Dressiada.com Ви предизвикваме – бъдете различни, експериментирайте и преоткривайте стила си всекидневно. Тук ще намерите модерни, разнообразни и атрактивни мъжки и дамски дрехи онлайн за своето ежедневие или официален повод. Моделите, които виждате в сайта са грижливо селектирани от нас за да може бъдещите им притежатели да останат максимално удовлетворени от своите покупки. При нас ви очаква бързо, качествено и любезно обслужване, коректност, и абсолютен професионализъм. Вашето задоволство от използването на Дресиада онлайн магазин за дрехи е гаранция за нашият успех. Стилът, който ти подхожда те очаква! Онлайн магазин за дрехи Dressiada ще превърне пазаруването за Вас в уникално преживяване и ще ви даде възможността да обновите гардероба си, бъдейки в крак с най-новите тенденции. Задоволи модните си капризи и се потопи в света на онлайн магазин за дрехи Dressiada!

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-красивите-и-най-популярни-мъжки-часовници-Емпорио-Армани-Emporio-Armani

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

магазини аукциони маратонки или кецове чудите какво изберете лятото летните промоции намаления къде пазарувам евтино роботизираната косачка трева gardena smart sileno city dressiada онлайн магазин дрехи пазарувай оригинални тестер парфюмен bosch безжични слушалки заслужава купим подовите климатици като алтернатива стенните ударна бормашина gsb дамски rpm дигитален шублер microtech precision обзавеждане дневна мебели дискрет критерии избор изгодно