Блог за Други теми

Блог със статии и интересни факти в категория Други теми

Блог » Други теми

vacbagvacbag

Прахосмучаката или как домът ни да свети от чистота

Има много различни видове прaхосмукачки. Техния вид се определя от предназначението им за експлоатация. Има домашни прахосмукачки, работни, промишлени, професионални, ръчни и не на последно място , набиращите популярност -прехосмукачки роботи. Всеки в дома си има една такава. Тези уреди, могат да работят, като събират боклука на различен принцип - могат да бъдат с контейнер, с воден филтър и с торбичка. Самото изчистване също е от голямо значение - водния филтър трябва да се напълни с вода и след това да се измие след всяко едно ползване, контейнерчето е по същия начин, най-хигиеничния и чистия вариант на събиране на боклука е чрез торбичка, по този начин човека няма достъп до боклука и праха ,който със сигурност е събрала прахосмукачката. Всеки модел прахосмукачка има собствени консумативи.Различните модели използват специфични за този модел торбички за прахосмукачка.Може да проверите в линка, за вашия модел прахосмукачка нужните консумативи. Сайта предлага огромен набор от артикули за най-популярните и използваните прахосмукачки. Самите торби за прахосмукачка UB са произведени от SMS материя и в сравнение с обикновените хартиени торби имат двойно по-дълъг живот до 50%. Самите торби, изработени от тази специална материя ,предоставят по-здравословен живот във всеки дом като филтрират по-добре финните прахови частици. Освен това торбичките UB от SMS материя имат високо ниво на смукателна сила и мощност, чак до пълното напълване на торбата. Точно заради това, че материята е специална и не позволява да се запушат порите , а праха се абсорбира от влакната. По-дългия живот на UB торбите от SMS материя Ви спестява и пари, защото торбичката от синтетичен материал пасва идеално в пространството на прахосмукачката предназначено за торба и има възможност да се напълни на 100%. По този начин Вие купувате много по-малко торби за прахосмукачка в сравнение, ако ползвате хартиени торби. Купувате по-малко , живота на торбата е по-дълъг, а филтрацията е по-добра. Ето това е истинско почистване. С UB торбите от SMS, не само почиствате дома си по-добре , а и пестите пари от семейния бюджет!

 

Блог » Други теми

vacbagvacbag

По-чисто, по-лесно, по-здравословно

Предполагам всички ще се съгласим, че в днешно време не можем без прахосмукачка. Тя е най-добрия помощник на домакинята и работещата жена. Всеки иска освен да почисти качествено, да бъде бързо и здравословно. На пазара има огромно количество почистващи уреди, но колко от тях наистина оставят след себе си чисто? А колко от тях филтрират наистина качествено? Прахосмукачките с торбички са най-лесния и хигиеничен вариант за почистване. Те нямат нужда от миене след всяка употреба и най-вече, човека няма достъп до мръсотията и праха събрани от прахосмукачката. Но, не Ви ли е омръзнала честата смяна на хартиени торбички? Ех, ако имаше по-лесен начин... Има и това са торбичките UB от SMS материал. Те са изключително качествени и икономични. Намаляват до 50% покупката на торбички. Пасват идеално към предназначеното за торбичка място в прахосмукачката и се пълнят до 100%. А най-хубавото е, че дори вече почти пълна торбичката не намаля смукателната мощност на прахосмукачката, заради специалните влакна, които събират праха и не позволяват да се запушат порите и да се намали смукателната сила. Фините пори на SMS материала осигуряват безпроблемно преминаване на въздушния поток и разпределят праха равномерно в торбичката. По този начин предотвратяват запушването на торбата. А сега нека да поговорим за филтрацията. Всеки иска въздуха в дома му да е максимално пречистен и филтриран. Тези торби правят и това . В стравнение с обикновените торбички, тези филтрират много по-качествено и оптимално. Може да погледнете моделите за различните прахосмукачки. Точно това филтриране е до 40% по-добро от това на хартиената торба, дава възможност за предотвратяване на алергии и намаля фините прахови частици в дома. Също така и праха, който циркулира във въздуха в стаята е много по-малко. Сами ще може да видите разлика върху мебелите и повърхностите в дома ви. UB от SMS се различават от обикновените хартиени торби, по смукателна мощност и здравина. За разлика от хартиените торбички, този синтетичен материал може да засмуче, освен финия прах , така и остри предмети. Най-хубавото е че торбичката ще остане здрава. С торбите за прахосмукачка UB от SMS Вие не само почиствате много по-качествено дома си, а и спестявате време и пари.

 

Блог » Други теми

parocreatorparocreator

Красива и практична баня: Избор на материал за преградите в банята

Нека сега разгледаме по-отблизо материалите, предлагани от производителите на прегради. Стъклените прегради за банята са подходящи както за вана, така и за душ. Стъклото може да бъде прозрачно или матово. Тези стъкла са издръжливи и следователно трайни - могат просто да бъдат измити с микрофибърна кърпа за стъкло и препарат, за да заблестят в пълния си блясък! Изглеждат изключително елегантно и нещо, което също не е без значение - запазват красивия си вид дори и след дългогодишна употреба. Но, разбира се, всичко хубаво на едно място … не винаги се получава - има някои трудности, свързани с инсталацията им: лесно се чупят, което усложнява нещата, а и при инциденти могат сериозно да наранят някого. Меките прегради, изработени от качествени тъкани, като например памук, жакард и сатен, също имат своите неоспорими предимства. Те идват в разнообразие от цветове, принтове и бродерии, което е много важно условие, ако искате да изберете точен и рядък нюанс, за да декорирате помещението по уникален начин. Платът не е скъп материал и лесно може да се подмени, което е голям плюс, в полза на преградите за баня, изработени от него. А ако заложите на водоустойчиви платове, ще се радвате на един наистина екологичен, комфортен и надежден вариант. От друга страна, преградите, изработени от пластмаса, съчетават отлично качествата на мекия и твърдия тип прегради за баня. Те са гъвкави и се адаптират чудесно към формата на ваната или душ кабината. Характеризират се с разнообразие от цветове и шарки, дават възможност за създаването на уникални декорации и при това могат да се похвалят с висока степен на здравина. За съжаление, не са толкова дълготрайни, колкото стъклените прегради, и могат да се счупят както от удар, така и при драстичен спад на температурите. Освен това те не са толкова екологично чисти като стъклото. За сметка на това, преградите за баня, изработени от винил са удобни във всяко отношение – силни и трайни, лесно се монтират. Трудността при тях е свързана с измиването, тъй като не могат да бъдат пуснати в пералня и трябва ръчно да се почистват. Източник: www.keramo-bg.com

 

Блог » Други теми

Jenny1Jenny1

Поздравления На Митко Корга За Новото Му Парче Татуировка Копанарски стил. Вижте За Още Инф....????!

Маладото Талантливо Момче е Записал Ковер На Песента На Емилиано Татуировка На Копанарски Стил. Само Че Неговата Версия Е Много По бърза и Много По Ритмична ,Хубавото е Че Песента Се Слуша Доста От Копанари и Не Само а Също и От Нас, ХИТА Татуировка Е на Второ Място От Всички Копанарски Кючеци Доста е Популярна Вече Че Реших Ме Да Поканим Младежа Във Нашето Шоу, Да Изрази Съмият Себе Си и Да Раскаже за него.

 

Блог » Други теми

pointspoints

Колко струват хамалските услуги в София

Някога използвали ли сте помощта на организирани хамалски услуги? Ако не сте защо и ако сте – какво ви допадна – коректността, цената или бързината на онова, което се случва с предметите ви? Наистина професионалните фирми, предлагащи хамалски услуги винаги са давали всичко от себе си, за да поддържат това ниво. Друга тежка задача, която имат те, е да доказват постоянно на своите потребители, че с подобни професии също се практикуват от съвестни хора, които се опитват честно да прехранват семействата си. Както можете да се досетите, софийската сцена е много по-голяма и на нея са събрани всякакви фирми, предлагащи хамалски услуги. Е, според експертите, насищането на бранша с разнообразни фирми променя стандарта на услугата, но какво се спомена по-горе за стремежите на истински коректните? Все пак в София в бранша се излюпиха доста имена, от които наистина малко предлагат солидно качество на достъпна цена. Определено, това съотношение е рядкост, но нека все пак ситуацията бъде разгледана по-детайлно, за да се видят и причините. Все нещо в определен аспект куца и това често се разбира чак след като работата по обекта е приключила, а за клиента обикновено винаги се оказва твърде късно. Из столичните улици често можете да станете свидетели на зверския труд, който полагат хамалските бригади, за да помогнат при пренасянето или нанасянето на някого. Същата тази отдаденост към работата можете да забележите и в служителите хамали по време на работния процес. Старанието, което ще положат, за да сте удовлетворени от крайния резултат, е на едно наистина много високо ниво. Кое прави хамалските услуги професионални Ако имате нужда от здрава физическа помощ, за да се пренесе нещо тежко и неудобно или да се почисти след масивен ремонт, то тогава имате нужда от това да се възползвате от услугите на организирана хамалска бригада. Тя ще е там, за да ви подаде ръка и да покаже подкрепа на всякакво ниво, а онези, които са оставали сами в подобен момент, знаят болката. SofHamali.com е фирма, която освен физическа помощ и любезно отношение, ще ви предложи и наистина достъпни цени. Колко струват тези услуги в столицата Един клиент трябва да бъде информиран предварително за сумата, която ще дължи след като работата по неговия ангажимент приключи. Някои фирми смятат това за излишно, но неща бъдем честни – в една европейска столица човек трябва да бъде информиран за какво точно дава парите си. Ако скоро се очаква да се местите, или мислите, че ще ви се наложи да извършите стабилен ремонт, то доверете се на организирана бригада, която ще ви замести във всяко едно отношение.

 

Блог » Други теми

waveesteticwaveestetic

Електромагнитно скулптуриране на тяло – Изгаряш мазнини и изграждаш мускули?

ДА! Възможно е! Нова ера в процедурите за тяло! Електромагнитно скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която Изгаря нежеланите мазнини и същевременно Изгражда мускули. Метода, сравнен с други машини за оформяне на тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол! Не се натоварва отделителната система и черния дроб. Създава високо интензивно магнитно поле и предизвиква за 30 минути 20 000 мускулни съкращения – сами разбирате, че и за най – добрите спортисти това е нещо невъзможно! За кого е подходяща? Активно спортуващи мъже и жени, които искат да подобрят своите резултати. За всички, които нямат достатъчна физическа активност, но желаят да развиват мускулните си групи. За хора с травми, които не позволяват физическа активност. За кого не е подходяща ? Бременни и кърмещи жени. Пациенти със злокачествени тумори. Епилепсия. Хора със скорошни операции. Хора с метални или електронни импланти (пейсмейкъри, нервни стимулатори и лекарствени помпи). Безопасна ли е процедурата? Да! Мускулите се съкращават посредством електромагнитните вълни, без да се увреждат нервите. Какво усещаме по време на процедурата? Безболезнена, толерантна процедура без възстановителен период. Без потене и мускулна болка след това. Процедурата се усеща като интензивна тренировка. Не засяга сетивните нерви. Не предизвиква загряване, енергията селективно взаимодейства с моторните неврони на мускулите, предизвиквайки дълбоки и продължителни мускулни контракции. Те стимулират създаването на нови мускулни влакна, докато кожата остава незасегната, което прави процедурата изключително безопасна. Индуцираните максимални мускулни контракции са придружени от бърза метаболитна реакция в мастните клетки, която предизвиква интензивна липолиза. Мазнините, силно засегнати от метаболитния процес, стават дисфункционални и започват процес на апоптоза (естествено физиологично самоунищожаване). Крайният ефект е комбинация от изграждане на мускулна маса и разрушаване на мазнини. Електромагнитно оформяне на тяло е единствената процедура, която помага на жени и мъже да изграждат мускули и да изгарят мазнини. В допълнение, електромагнитно оформяне на тяло е първата в света неинвазивна процедура за повдигане на дупето по естествен начин. Процедурата е точно обратното на интензивна тренировка – поне по отношение на вашето участие – провежда се, докато лежите. Не са необходими дрехи за фитнес зала, апликаторите преминават през леки дрехи или се слагат директно върху кожата. В течение на 30 минути машината предизвиква приблизително 20 000 максимални контракции, което е еквивалентно на извършване на 20 000 коремни преси или клекове! Процедурата започва на нисък интензитет и постепенно се увеличава в зависимост от толерантността на клиента. Повечето клиенти достигат 100-процентова интензивност още в първата си сесия. Между нарастването на интензитета има фаза на покой. По време на този режим машината отделя млечната киселина от мускулите, така че да получите резултат без болка. Веднага след като 30 минутната терапия приключи, вие си тръгвате, няма зачервяване, няма подуване – наистина нищо, освен по-силни мускулни влакна в рекордно кратко време. Метода, сравнен с други машини за тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол. Не се натоварва отделителната система. Линиите на тялото са подобрени. Няма нужда да комбинирате с други апарати. Вие сте по – силни, по – здрави и по – красиви! Електромагнитно оформяне е на тяло е първата в света неинвазивна процедура за повдигане на дупето по естествен начин. Съкращавайки тазовите мускули, се постига и стягане на тазовото дъно. Много жени страдат от инконтиненция (неволно изпускане на урина), при смях кашляне или физическо усилие. Процедурата отлично елиминира тези симптоми! Най – важното тук е да кажем, че това е един напълно естествен и безболезнен метод, чрез който постигаме здраво тяло както отвътре, така и отвън. waveestetic.com www.facebook.com

 

Блог » Други теми

Dimitur84Dimitur84

Защо е важно да използваме електропастири?

Животновъдите се сблъскват с много трудни моменти, когато се опитват да запазят стадата си в пълен състав. Буквално часове отнема грижата за животните и техния контрол. Ето защо, ако имате ферма, можете да заложите на иновативните технологии тип електропастири, с чиято помощ ще съхраните вашите овце, говеда, крави и кози, като запазите тяхната пълна бройка. Какво е нужно за използването на електропастир? Електропастирът представлява енергизатор, който придава електрически ток на специални огради. Когато животно се опита да избяга от мястото на паша и се докосне до оградата / въжето, ще получи електрошок, който да го върне обратно в зоната за хранене. Токовите удари не са силни, не могат да наранят, нито животните, нито хората, които преминават в близост. Все пак, ако използвате електропастири, е нужно да сложите табелка, с която да предупредите минувачите за наличие на електричество по огражденията. Това е малка подробност, но на всяка цена, трябва да се съобразите с нея. В избрания от Вас магазин за електропастири, ще намерите и помощни аксесоари, сред които са включени и видовете предупредителни табели. Електрически огради, устройства, изолатори и аксесоари. Това включва комплекта, който ще защити стадото и ще го поддържа в брой. И, ако до този момент не сте чували за този вид помощни средства за фермери, то се надяваме, че по-горе посочената информация е била полезна за вас. Разбира се, винаги можете да потърсите още справки по темата в интернет. Няколко думи в обобщение Направихме всичко възможно да обясним, какви са предимствата на електропастирите, и защо е добре да ги използвате, ако сте животновъд. От този момент нататък Ви оставяме да си изберете фирма, от която да закупите тези съоръжения, като не забравяйте да потърсите опции за доставка и монтаж. Бихме се радвали, ако сме помогнали да улесните работата във фермата и Ви пожелаваме висока производителност, без никакви проблеми и недоразумения.

 

Блог » Други теми

MatthewMatthew

Digital KIDZ или Поколение Z: Възход или падение?

Кои всъщност са Дигиталните деца или поколение Z? Независимостта и идеята за open-minded общество сякаш е неизменима част от тяхната култура.Естественото продължение на поколенията,които са били под натиска на индустриалната и промишлена ера, е техните деца да се борят за свобода и независимост! Това, и напредъка на високите технологии, ни доведе до тази информационна ера, в която сме днес. Децата на дигиталния свят искат свобода, по-малко ангажименти и повече забавление.Можем да обобщим,че лесният живот и как да минеш през прекия път, е техниятводител. Възход или Падение е това ? Когато говорим за Дигитален свят и децата,които са родени през този период, неможем да отречем възхода, до който стигна човечеството вследствие на този свят.Възможностите, които имаме пред нас,като единици хора, а и като цяло, са почти безгранични. Това, което, предлагат Fintech компаниите и постоянните подобрения в този смисъл на дигитализацията, са само част от нашите възможности ,,sky is the limit'' .Поколението, което предстои да се изяви, има необятните възможности, за които предишните само са мечтали,но и всичко хубаво си има цена.Всички тези възможности, чрез които имаме достъп до всякакъв вид информация, изискват техните жертви.Израстването в социалните мрежи и загубата на почва под краката,трябва да е сигнал,че нещо не е наред и трябва да се промени.Поколението, което следва да покори върховете на бъдещето, сякаш е забило в телефона си и не разбира всъщност в какъв свят живее.Загубата на основни човешки ценности, като създаване на семейство, отглеждане на деца с морални ценности и пр.,е заменено с безкрайни удоволствия,чувство за неангажираност и общество на консуматори.Това би било пагубно ако не се променят някои от основните възгледи и ценности, в които се възпитават theDigital kidZ. Прекият път не винаги води до успех! Това, което трябва да стане ясно на идното поколение е,че не всичко идва на готово и,че бързото и лесното не винаги води до успех. Ежедневно ставаме свидетели на парадосксални ситуации, в които деца се държат като възрастни. Сякаш на това „облагодетелствано” и знаещо поколение не му се даде възможността да бъде просто дете. Иначе казано всички тези „прости” малки неща,като приятелите без изгода, семействата,хранещи се заедно и споделящи ежедневията си един с друг, истинските мигове, които не са заснети с телефон, просто не са на дневен ред за подрастващите. Днешните младежи се интересуват повече от това как бързо и лесно да постигнат успех, без много усилия и трайна ангажираност. Всеки се стреми към “the easy way”, но никой не се замисля, дали „прекият път” ще остави трайни след? Оставянето на следа или белег е заложено у човека още при самото му създаване.По този начин хилядолетни истории на цели народи са се съхранили идостигнали до нас. За нашите деди е било от особено значение какво наследство ще предадат на идното поколение и каква следа ще оставят след себе си. В наши дни сякаш тези неща не са от особено голяма важност - на дневен ред е по-скоро изграждането на перфектен живот в социалните мрежи и намирането на „прекия път”. Но дали „прекият път” не е по-скоро „the wrong way”? И при поемането му всъщност осъзнаем, че това не е отредения за нас път? Бъдещето принадлежи на свободните! В контекста на всичко казано по-горе, трябва да се вземе предвид всъщност колко това, коетосе предлага на дигиталните деца от това поколение, е забележително и, че бъдещето им принадлежи, стига да има кой „да го грабне”.Сякаш през всички етапи, през които е минавал човекът,това е била прицелната му точка. Финтек компании като iCard , aи много други свързани с онлайн решенията, инвестират и залагат в бъдещето,защото в него наистина има светлина в тунела.Решенията, с които разполагаме към днешна дата са забележителни,но представете си какво ли би било в бъдещето-с едно знаещо и можещо общество, което същевременно е успяло да запази всички ценности, които са му били предадени през вековете. Тук можем само да прогнозираме, но светлина винагиима, въпроса е дали вървим към нея, или сме се отклонили драстично. Дигитален свят - колко реален е всъщност и какво е влиянието му ? Светът, в който живее поколение Z , познат като дигитален или виртуален, е всъщност също толкова реален, колкото и физическия такъв.За предишните поколения е доста трудно да го поберат в съзнанието си и да разберат, че той има по-голямо влияние на нашите животи от всичко останало,намиращо се във физическия свят, който можем да попипаме. Тук идва и големият скок в поколенията - предходните се страхуват от него, а Z поколението и тези идващи след тях, сякаш живеят изцяло в него, без дори да го осъзнават. Но връзката между двата свята е много важна и не трябва да се губи.Светлото бъдеще зависи точно от това до колко ще можем да живеем и в двата свята паралелно, като един,защото ако загубим връзката ще бъде пагубно за всички нас. Бъдещето наистина принадлежи на Дигиталните деца,но връзката и ценностите на преходните поколения трябва да им бъдат техен светилник в необятното.

 

Блог » Други теми

yilievyiliev

Адвокат при ПТП

Важно е да осъзнаем, че пътнотранспортно произшествие може да се случи на всеки един от нас по всяко едно време, дори когато спазваме всички пътни знаци и закони зад волана. Какво да направим в случай, че претърпим ПТП? Важно е да се консултирате с добър и опитен ПТП адвокат. Той може да ви съдейства с правна защита, за да получите максимално обезщтение от застраховател. Също така, адвокатът може да съдейства с процесуално представителство, граждански искове и всякакъв друг правна и адвокатска защита във всички фази на досъдебно и съдебно производство при птп. Важно е да осъзнаем правата си във всяка една ситуация на пътя, за да може да получи максимално обезщетение от причинените вреди. Как да изберем правилен адвокат при ПТП? Обърнете внимание на опита и експертизата на адвоката. Важно е да е специализирал в сферата, за да може да ви предостави възможно най-добрата защита във ваша полза. Именно такъв добър ПТП адвокат е Серьожа Николов, който има над 30 годишен стаж в адвокатската професия.

 

Блог » Други теми

extremebgextremebg

Мария: Да, получавала съм неприлични оферти и съм се възползвала!

Фолкзвездата Мария притежава и красота, и талант, и сексапил , но също и онова необяснимо качество, което превръща жените в икони. Едни я боготворят, други я наричат снизходително Мара Отварачката, но никой не е безразличен към нея. Дори да не слушат песните й, хората са наясно с всички подробности за интимния й свят, защото популярните вестници, списания и сайтове се надпреварват да бълват информации за живота й. Едва ли ще сде намери българин, който да не знае, че ослепителното миньонче има два брака зад гърба си, че вторият й съпруг е милионерският наследник Християн Гущеров, че всичките мъже, с които е била, са богаташи… На 13 януари Мария навърши 38 години, а този четвъртък ще отпразнува 2 десетилетия сценична кариера с голям концерт в столичния клуб „Театро”. Уикенд използва двата значими повода, за да покани певицата на интервю.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какви-са-предимствата-на-съвременните-пътни-знаци

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

други теми или съм оферти услуги софия електромагнитно скулптуриране тяло изгаряш мазнини изграждаш мускули защо важно електропастири използваме хамалските kidz поколение възход падение адвокат при птп мария получавала неприлични digital колко струват избор прахосмучаката как домът свети чистота чисто лесно здравословно красива практична баня материал инф преградите банята поздравления митко корга новото парче татуировка копанарски стил вижте още възползвала