Блог за Дом и семейство

Блог със статии и интересни факти в категория Дом и семейство

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Каква е разликата между дифузери с пръчици и обикновените ароматизатори

Искате да смените старите ароматизатори с нещо ново? Не сте съвсем сигурно какво харесвате, но знаете, че ви е писнало от клишираните селекции на известните компании. Целта на този текст е да ви насочи в посока към по-добър начин за ароматизиране на помещение, както и по-добър подбор на ухания. Изберете това, което цените най-много – красота и хармония Намирането на правилният [url=https://airspice.bg/]ароматизатор за стая или автомобил[/url] може да ви се стори като сложна задача, но всъщност е много просто. Това, което трябва да направите е да се сетите за различните видове парфюми и ухания, които намирате за приятни, както например такива от природата, хора или такива от детството ви. След това е важно да изберете правилният начин за ароматизиране на стая, някои хора избират аерозолните платформи, други пък се насочват към естествените начини. Реално едното е по-добро от другото, и тук ще ви разкажем кое е по-добро и защо. Аерозолите и техните недостатъци Това, което прави този начин на ароматизиране толкова популярен е неговата ниска цена и широко производство. На практика можете да закупите подобен вид флакон във всеки магазин, а употребата им е съвсем семпла и не изисква особено много занимавка. Недостатъка на този начин на ароматизиране, е това, че е под формата на сгъстен газ, а това е не само опасно, но и означава присъствието на химически съединения, които не се намират в природата. Това е особено опасно, не само за атмосферата, но и за самото ви здраве и тъй като вие вдишвате тези вещества, те могат да ви навредят сериозно. Предимствата на дифузерите с пръчици Ароматизирането на едно помещение по този начин, особено ако е създадено на ръка, е не само безопасно, но и позволява построяването на невероятно сложни нотки и комбинации. Уханията, които могат да се постигнат от ръчното създаване на ароматизатор, са не само по-близко до реални ухания, но и са много по-приятни за човешкото обоняние. Това означава, че с [url=https://airspice.bg/category/difuzeri-s-prachitsi]дифузерите от производител като AirSpice.bg[/url] вие се доближавате до естествените ухания на природата. Самият метод на създаване не използва химия, а реално разчита на етерични масла от цветя, растения и други естествени източници, а самите пръчици са създадени от специален памук, не синтетика. Това гарантира чистотата на въздуха в дробовете ви, като същевременно създава специална атмосфера, която придава една позитивна асоциация. Кое да изберете? Реалната евентуална спънка пред ръчно създадените ароматизатори е цената, тъй като много хора не са готови да дадат толкова пари. Производители като AirSpice.bg, обаче, показват, че е напълно възможно да се комбинира ръчно производство и разумна цена – вижте сами за себе си.

 

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Беседка от ковано желязо - необходима ли е поддръжка

Притежанието на изделия като беседки от ковано желязо е наистина монументален момент в живота на един дом. Кованото желязо е един от най-сигурните и стабилни начини за оформяне на желязо, без да се прави компромис със стилът на крайния продукт. Какво трябва да знаем за нашата беседка от ковано желязо Не малко хора мечтаят за беседка от ковано желязо, това е наистина красиво допълнение към една градина, а може дори да зададе тон на целият ви дом. За това не е случайно, че толкова много хора се интересуват от това дали и [url=https://metalworks.bg/besedki/]как трябва да се поддържа една беседка направена от ковано желязо[/url]. Как се произвежда беседката За много от нас не е мистерия, че желязото се нагрява и после се „бие” с чук докато не заеме формата, която желаем. Но изработката на една качествена беседка е значително по-сложен и времеемък процес, които отнема знания и непонятни за нас усилия. Коването на желязо е един от най-старите занаяти, който носи дълбоко разбиране за качествата и характера на елементите. Правилният подход изисква подготовка на материалите, както и правилно изготвяне на модела – поради сложната геометрия на една беседка, тук е важна прецизността. Това колко елемента има една беседка зависи изцяло от крайната ви идея, като сложната орнаментика, като цветя и изваяни листа, например, значително удължава процеса. В основата си, [url=https://vipmagazini.com/besedki-kovano-zhelyazo-predimstva/]беседката има няколко важни структурни елементи[/url], които я правят толкова здрава – отвъд това, украсителните елементи могат да бъдат добавени. Истинското майсторство тук идва във включването на структурни елементи в украшението на една беседка, за да се избегне ясното разграничения между двете неща. Така вашата беседка от покрив с четири подпори, може да стане като портал в различна реалност – място пълно с магия и митични преживявания. Изискан стил без компромис със сигурността Ядрото на един кован елемент е цяло, еднородно и униформно понеже самият процес притиска различните слоеве на кованото желязо. Така то става монолитно, различните елементи стават едно, като рядко е нужно заваряването им едно за друго. Така, нагорещено желязо, може да бъде вписано в различни декори, без то да омаловажава функцията си в конструкцията. Фините форми са също толкова здрави колкото са солидните черти – така, с кованото желязо, могат да се постигнат наистина изтънчени, класически елементи, без това да означава паянтова конструкция. Екипите на MetalWorks.bg са способни да изработят наистина голям диапазон от идеи, можете да се свържете с тях и така да разберете за богатият опит, които те притежават.

 

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Кой предлага най-добрите озеленителни услуги в България

Озеленяването е особено важна дейност, която изисква опит, знания и реално технологично време, което не всеки частен индивид може да отдели. За това има и професионални фирми за озеленяване, които цялостно се занимават с тази дейност – но трудността идва при избора на правилната услуга, за това има и [url=https://log.bg/]сайтове като Log.bg[/url]. Как да намерим най-качественият озеленител в България? Всеки дом с градина или кооперация има нужда от озеленител, които навременно да обслужва нуждите на дадено зелено пространство. В много случаи от това зависи дали една сграда ще получи акт 16, поради промени в законодателството след 2012та година – така озеленяването стана задължително за много обекти. Ако вие сте строител, който търси разрешение на подобен казус то това да намерите правилният озеленител е от огромно значение за вас. Тук идват и услугите на платформи като Log.бг,  които директно ви свързват с [url=https://log.bg/ozelenyavane]доказани фирми за озеленяване[/url] в страната. Защо да се доверим на техните препоръки? Това, което отличава Лог.бг от другите сайтове, е че те реално тестват и проверяват фирмите, които предлагат на своите посетители. Този процес отнема време и един сайт бива одобрен за препоръка само след като е предоставил открито своите условия за ползване и след независимо изследване от страна на платформата. Това е нужно, за да се разкрие истината зад тяхната дейност и реалното качество на това, което те предлагат на своите клиенти. И тъй като репутацията на самата платформа зависи то достоверността на техните предложения, тяхното разследване е подробно и внимателно. Всичко, което можете да намерите там, освен, че с високо качество, също така и идва на доста добра цена, която съвсем спокойно може да бъде покрита дори от най-малките бюджети. Ако търсите най-доброто решение на вашите озеленителни нужди, най-вероятно можете да го намерите на Log.bg. Ето какво трябва да знаете за най-добрите озеленители Най-добрите фирми често са доста заети, а това ги прави изключително трудни за наемане, тъй като каталога от клиенти често е препълнен с месеци напред. За това в тази платформа за предложения можете да намерите различни фирми, което ви дава възможността за избор. Най-важното в тази дейност, при определяне на това, кой заслужава предложение и кой не, е безпристрастното проверяване на дейността на самите професионалисти. Важно е и да се види дали самите клиенти са доволни, какви са отзивите от тяхната услуга и независимо да се провери тяхната работа, при възможност. И тъй като пазара е доста широк и обемист, не може да се каже, че има 1 конкретна фирма, която е най-добрата. Реалността е по-скоро такава, че има няколко добри фирми, достойно за вашето внимание и тях най-вероятно можете да ги намерите на Log.bg.

 

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Къде има доверен доставчик на лакове и смоли

Управлявате производствен цех за електрически компоненти, платки и друга техника и имате нужда от качествени лакове и смоли? Писнало ви е да използвате подръчни материали и имате нужда от професионален подход? Тогава Sibel.bg е доставчика на лакове и смоли за вас. От дърводелство до електроинженерство – качествени лакове и смоли Ако за вас е важно как сглобявате компоненти и искате да изпипате завършеният продукт тогава имате нужда от смола за импрегниране и стабилизиране. Този вид смоли могат да бъдат такива за изпичане или такива, които засъхват при допир с въздух. Къде се ползват лаковете и смолите [url=https://sibel.bg/bg/products/203/varnishes-and-resins/]Употребата на лакове и смоли[/url] може да бъде доста широко, като освен стабилизирането и изолирането на платки и електрокомпоненти, може да се ползва за стабилизиране и импрегниране на дърво. Базирани на синтетична основа, смолите имат заздравяващ ефект там където биват положени, като това може да е за декоративни и практични причини. В дърводелството Смолите и лаковете имат стабилизиращ ефект, който позволява за създаването на една по-равномерна и издръжлива повърхност. В течен вид, смолите и лаковете могат да влезнат в основите на дървото като се просмучат във всяка спора. Тяхното стягане става в рамките на няколко дни, ако са от типа „въздушно изсушаване”. Има и такива, които са направени за изпичане, но тяхната употреба е предимно насочена към запазването на медните намотки на електромотори. В електроинженетсвото и производство на компоненти Последните години видяха доста голям ръст на производството на акумулаторни инструменти. Техните компоненти, с контролери, платки и проводници, подлежат на много вибрации, и за да се гарантира сигурност и безопасност, се заливат със стабилизиращи смоли. Така всичко компоненти и конектори стоят на мястото си дори при силни вибрации, високи и ниски температури, сътресения и дори наличие на вода. Смолите и лаковете могат да се ползват както за производството на кондензатори и резистори, така и за завършването електрическа инсталация или електрическа система – каквито са платките на компютри, например. Техните термодинамични свойства ги правят подходящи за стабилизирането на електрични системи. С подобно покритие всяка машина подлежаща на силова употреба, бива предпазена от фини прахови частици и прекомерно затопляне. Защо качеството на вашите лакове и смоли е важно Качеството на подобен продукт до голяма степен се отразя на качеството на крайната стока. Ако сте сервиз, който обслужва малки клиенти, това да изградите доверие и отношение към тях е важно за бъдещето на вашият бизнес. Ако вие не можете да разчитате на вашият избор на лакове и смоли, защо би имал един човек доверие към вас? Направете правилното решение още днес и се възползвайте от високото качество на ниски цени на Sibel.bg.

 

Блог » Дом и семейство

babybuketbabybuket

Бебешка и детска сребърна бижутерия – какво е уместно да подарим на дете?

Специализираните ювелирни магазини, както и тези, предлагащи луксозни подаръци, имат в каталога си богат асортимент от бебешка и детска сребърна бижутерия. Какво бихме могли да подарим на едно съвсем малко дете и защо именно от сребро? На тези въпроси ще се постараем да отговорим в следващите редове. Среброто – материал с уникални характеристики и свойства Изработката на предмети от благородни метали е дейност, характерна главно за бижутерията. Хората, владеещи този прецизен и сложен занаят, са единствените, които познават особеностите на среброто и знаят как да го обработват, съобразявайки се с тях. Дори най-опитният занаятчия не може да ви изработи сребърно бижу, не само заради дребните му размери, но и поради голямата мекота на благородния метал. Сребърните бижута за деца нямат за цел да бъдат главно украшения, както е при бижутата за възрастни. Те изпълняват преди всичко ролята на амулети, имайки задачата да пазят крехките създания от лоши очи, негативни енергии, болести и други нещастия. Още от древността на децата са поднасяни малки сребърни монети и религиозни символи, които да ги пазят от лоши очи и зли сили. Чистото сребро отдавна е познато на човека като метал, притежаващ специални антибактериални и антисептични свойства. Стига в сребърната сплав да няма живак и олово, металът е идеален за изработка на прибори и съдове за хранене. Знатните семейства в много култури са хранели децата си само със сребърна лъжичка. Вярвали са, че сребърните прибори поглъщат отрови и не са били далеч от истината. Днес знаем, че микробите и среброто никак не се обичат. Какво сребърно бижу е уместно да подарим на дете? Болшинството родители не смятат за уместно да кичат децата си с накити още от първите месеци. На такова мнение са и педиатрите. Има обаче една група продукти тип [url=https://www.palladiumbg.com/]сребърна бижутерия[/url], които не само могат, но е почти задължително да се подаряват на новородени – амулетите. Най-често срещаният бебешки амулет-накит е гривната от червен конец. Червеният конец пази от урочасване, болести и всякакви нещастия, но силата му се повишава многократно, когато към него е добавен и сребърен елемент. Тази древна практика по никакъв начин не е изгубила своята актуалност. Бебешките гривнички с червен конец и сребърен детайл са особено търсени като подарък за изписване, погача и кръщене. Сребърният кръст, символ на вярата в християнския свят, е друг вид бижу, подходящо за съвсем малко дете. Кръстче е уместно да се подари в деня на кръщавката. Могат да го поднесат не само кръстниците, но и други роднини и гости на специалното събитие. Магазините, предлагащи бижутерия предлагат и гравиране, с което всяко изделие може да се персонализира. Когато детето е на по-голяма възраст спокойно можете да му подарите класическо сребърно бижу – гривна, обеци, висулка, колие. В първите дни от раждането му е удачно да му поднесете една изящно изработена сребърна лъжичка. Тя е не просто символичен подарък, с който пожелавате на детенцето здраве, късмет и финансово благополучие, но и практичен предмет. Лъжички, чаши, съдове за хранене – все повече такива практични предмети от сребро влизат в списъците с подаръци за деца. Те не са просто декорация за дома, а начин да се погрижите за здравето на малкото същество. Среброто е хипоалергенен материал с доказани антибактериални свойства. Обезателно заложете на сребърна бижутерия, избирайки подарък за малко дете.

 

Блог » Дом и семейство

marto76marto76

Изчисляване на количеството метални керемиди за покрива на къщата

Напоследък строителството на частни къщи продължава да расте, въпреки всичко - нито кризите, нито катаклизмите не са възпрепятствани. Сигурен съм. че всеки от нас иска да има покрив над главите си. Що се отнася до изграждането на селски къщи, конструкцията на покрива и изборът на материал за покрива ще стоят отделно. Такова покривно покритие като металната керемида се е доказало достатъчно добре на съвременния пазар на строителни материали. Метална плочка е издръжлива, надеждна и устойчива на външни фактори, което прави възможно еднакво успешно използването и в различни климатични зони. Можете да изчислите металните керемиди, от които се нуждаете за вашия покрив, както самостоятелно, така и като използвате услугите на онлайн калкулатори. Трябва да се има предвид, че изчислението, което се извършва с помощта на онлайн програми, има ниска точност и можете безопасно да добавите 10% към резултата. Предимствата на самоизчисляването на размера на покрива включват точността на крайния резултат, което може значително да намали разхода на материал. Какво ви трябва, за да изчислите покрива? За да изчислим количеството на покривния материал, са ни необходими: • подробно измерване на покрива, което може да се извърши или самостоятелно, или с помощта на професионални измерватели, • площта на всеки наклон на покрива, • дължината на цялото било, • броят на челата, • ъглите на наклона на всички склонове покриви, • сумата от външните и вътрешните ъгли, • геометричните размери на избрания от вас профил. Изчисляване на количеството Като имате геометрични размери, можете да изчислите количеството покривен материал, което ще е необходимо за вашия покрив. Трябва да се помни, че металната плочка не е симетрично покритие, следователно при монтажа си струва да се спазва ориентацията на металните профилни листове. Това означава, че всеки профил има своя собствена горна и долна част и е забранено да се обръща. Покритието се припокрива, поради което изчисляването на количеството трябва да се извърши, като се вземе предвид тази характеристика. Как да изчислим метални керемиди за правоъгълен наклон на покрива Най-лесният начин за изчисляване е дали покривът ви има само правоъгълни склонове или е единичен или фронтален. Например, за наклон, чиято ширина е 6 метра и дължина 4 метра, най-добрият вариант би бил да изберете метална плочка, чиято дължина ще бъде 4 метра, освен това броят на листовете с тази дължина ще бъде 6, тъй като полезната площ на стандартен профил е 1,1 метра ... По този начин размерът на покритието, който трябва да бъде закупено, ще бъде: 6x4mx1.1m = 26.4m2. Изчисляване на количеството метални керемиди за покрив със сложни геометрични форми За покрив, който има много вътрешни и външни ъгли, е много трудно да се изчисли правилно и точно количеството метални керемиди. Струва си да се подготвим за факта, че разходът на материал за покрив със сложна форма ще бъде много по-висок, отколкото за обикновен покрив, тъй като наличието на ъгли предполага рязане, а това от своя страна увеличава неговото потребление. Обикновено необходимата площ на покрива е с 18-20% по-голяма от самата площ на покрива. За да се изчисли площта на сложен покрив, е необходимо да се изчисли площта на всеки от неговите елементи поотделно, да се сумират получените резултати и да се добавят 20%. Забранена дължина на листа Днес производителите предлагат на своите клиенти възможността да произвеждат листове с всякаква дължина. Тази функция може значително да намали консумацията. Въпреки това, за да се изчисли правилно необходимата дължина, е необходимо да се вземе предвид таблицата с забранени дължини на листа, която може да се намери в Интернет. Тази таблица има указания за размерите на листа, които не могат да бъдат поръчани, тъй като при изрязването на този стандартен размер в точката на падане на водата съществува риск от деформация на покритието и ако решите да закупите профил със забранената дължина, в резултат ще получите краткотрайна и ненадеждна структура Следователно, ако вашето изчисление е показало възможността за използване на забранен размер, следващият най-голям разрешен профил трябва да бъде поръчан. Когато поръчвате парчета с голяма дължина, трябва да сте готови да се изправите пред проблеми, свързани с транспортирането на строителни материали. Следователно си струва да се даде предпочитание на тези профили, чиято дължина е в диапазона от 4 до 5 метра, тъй като те са най-удобни за транспортиране и монтаж. Дължината трябва да се изчислява, като се вземат предвид такива допълнителни параметри като надвес на стрехите и припокриване на листове помежду им. За корнизът си струва да се положат най-малко 50 мм, а за припокриването - 150 мм. Например, ако трябва да изчислим покритието за покривен елемент, който има само един ред листове, тогава дължината трябва да бъде равна на дължината на самия наклон плюс 50 mm за надвеса на стрехите. Ако искате да изчислите покривен елемент, който има няколко реда, тогава дължината на горния ред ще бъде равна на: общата дължина, разделена на броя на редовете. Към получената фигура добавете 50 mm за надвес на корниза и 150 mm за припокриване на материала. Ако все пак трябва да изрежете материала, трябва да се уверите, че мястото на рязане не е на открито място, а трябва да мине под покривните плочи. Това ще помогне да се предотврати навлизането на влага. Мястото на среза също трябва да бъде обработено с лак или боя, такава обработка ще помогне да се осигури необходимата устойчивост на влага. Когато изчислявате количеството метални плочки, можете самостоятелно да избегнете неоправдани разходи и значително да спестите от строителството. Когато инсталирате самата метална плочка, трябва да помните това. че листовете не могат да се влачат. тъй като те могат да се влошат, струва си да ходите по повърхността само с обувки с меки подметки, а листовете трябва да бъдат прикрепени към покривната решетка в отклонението на водата. Цената на покрива директно зависи от избрания от вас профил за керемиди и общата площ на покрива. Източник - [url=https://za-bania.com]За баня[/url]

 

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Разлики между видовете лед ленти

В настоящото четиво ще се запознаете с един от най-известните източници на лед светлина, на който все повече хора се доверяват, за да може той да им служи вярно. Дали ще го приложите в кухнята, дали ще влезе в употреба в банята, дали ще направи терасата ви доста по-привлекателна – наистина няма значение. Нанасянето на лед лентата е едно от най-лесните неща. Монтажът ѝ също не е ядрена физика, така че съвсем спокойно един абсолютно начинаещ човек в домашното електричество може да украси това, което иска. Бъдете сигурни, че все пак ако имате някакви въпроси относно това как се монтира този вид осветително тяло винаги можете да изпратете запитване към 2r-bg.com. Всъщност, оттам можете и да се сдобиете и с доста интересни предложения, [url=https://www.2r-bg.com/led-osvetlenie]източници на лед осветление[/url]. Защо, обаче, е важно да подберем онзи модел и форма, който най-много да подхожда на терена, който ще бъде монтиран? Има ли разлика между наглед еднаквите лед ленти? Само отстоянието между диодите ли е разликата или светлината също има отличителни маркери? Настоящият текст ще ви помогне да разберете точно такива неща. Най-важните характеристики за едно лед осветление Най-същественото нещо, което е добре да се знае за лед осветлението е, че то си има обсег и сила на действие. Да, вероятно едното зависи от другото, но начинът, по който ще го монтирате е много важно да бъде напълно правилен и във вярната посока, в която искате да свети. Един от недостатъците на този вид [url=https://www.2r-bg.com/led-osvetlenie/led-lenti]лед ленти[/url], източници на лед осветление е свързан с това, че не могат да се местят. Единственият вариант да промените посоката на осветяване е да разлепите вече веднъж залепената лента и да я преместите, но това със сигурност не е препоръчително. Защо е добре да вложим повече пари за нещо качествено Истината е, че подобно нещо не е по вкуса на всеки. Масовият български клиент мисли, че ако може да не дава една сума пари, няма смисъл да се бута и да я дава по собствено желание. Това ще му отнеме от гордостта и след това едва ли ще може да се похвали на приятелите си, че е минал на по-тънката цена. Най-желателното нещо е щом става въпрос за осветление и електричество да се опитваме да вложим възможно най-голямата част от бюджета си. Това ще ни гарантира, че купуваме това, което ще ни върши наистина добра работа, заслужаваща парите, които сме дали. В онлайн магазина на 2r-bg.com можете да намерите точно онези осветителни тела, които да доставят удоволствие на очите ви всеки път, в който включите прекъсвача и им подадете електрически заряд.

 

Блог » Дом и семейство

pointspoints

Мнение на онези, които работят в бранша с евтини домове

Да си бил или в момента да си в кухнята на даден бранш винаги е от полза. В даден, конкретен разговор бил той и приятелски, можеш да дадеш експертна оценка за нещата като човек, изпитал ги на собствения си гръб. Да, невинаги тази оценка е напълно меродавна и може да убеди даден човек в точно определено нещо, но да дадеш адекватно мнение, подкрепено с ясни аргументи, си е злато в наши дни. Тези хора, които имат широка култура и богат опит са доста ценени, така че ако искате да сте едни от тях – научете повече от този текст като го прочетете до самия му край. [url=https://domgradina.net/evtin-dom-mnenie/]Мненията за евтините домове[/url] са нещо, до което хората имат свободен достъп. От тях може да се направи солидно впечатление за бранша, за хората, които работят в него, както и за клиентите, които се възползват от техните услуги. Нещото, върху което ще се съсредоточи настоящото четиво, е това кои са личностите, които работят в сферата на този вид строителство. Кои са хората, които работят усърдно, денонощно и отзивчиво, за да може всеки, който желае, само за дни да се превръща в собственик на стилна къща. Абсолютно нормално е от тепърва прохождаща сфера да няма кой знае какви впечатления. Това, обаче по никакъв начин не би трябвало да притеснява онези, които имат достъп до форуми и социални мрежи. Там, обаче има и доста негативни коментари относно този тип строителство. Изводите, които човек може да си направи от този вид коментари, са много, но нека се извади на показ най-важният от тях преди някой да е взел каквото и да е било отношение по темата. Какъв е изводът от мненията за евтините домове Правотата и искреността на това, което може да се каже са [url=https://stroej.eu/za-doma/mneniya-evtiniyat-dom-po-balgarski-shirini/]мненията и коментарите за евтините домове[/url] от същите онези хора, които ги правят, не може да се сравни с нищо останало, което ежедневно се изписва и изговаря по същата тази тема. Нещо повече – всеки иска възможно най-правилното мнение, подкрепено с факти, разказано по истински начин и с онази неподправена страст, породена от факта, че тези хора се занимават с това, което обичат. Американският начин на живот привлича все повече и повече хора. Той е лесен, бърз, динамичен, адаптивен и всичко се случва буквално с няколко обаждания и клика. Животът на американеца е лесен и бляскав. Ако сте постигнали лесното, но блясъкът ви убягва – свържете се с EvtinDom.eu. Те знаят как да ви дадат последната, но най-важна щриха за постигане на абсолютната сигурност и устойчивост – здравата къща, която спокойно да превърнете в дом. Просто се отпуснете и се доверете на професионалистите. EvtinDom.eu – хубавият живот не е задължително да е скъп Като се заговори за бляскав живот, не е необходимо непременно темата да опира до много пари. Невъобразимо големите суми може да са актуални за други браншове, но в този, в който нещата опират единствено до желание и обаждане на правилния номер, няма място за супер големи и често непосилни суми. Просто бъдете достатъчно смели и се свържете с професионализма, който ще ви помогне да излезете от зоната си на комфорт!

 

Блог » Дом и семейство

Cheren-petakCheren-petak

Какви са предимствата на прахосмукачка робот Xiaomi Roborock S6?

Xiaomi е един от най-добрите на пазара производител на прахосмукачки роботи. Roborock S6 е най-добрият пример за това, тъй като при него говорим за един от най-мощните, но тих модел. Това не е всичко което може да се каже за тази прахосмукачка робот. Тя е способна да се адаптира към вкякакви ситуации, което го прави универсален робот. Лесен за инсталиране и с голяма мощност на картографиране, Xiaomi S6 е предназначен за всички който търсят висококачествен робот за почистване. Благодарение на лазерен сензор, този модел прахосмукачка робот голям капацитет за картографиране на дома ви, като по този начин постига голяма безопасност по време на почистването. В допълнение, след първото почистване робота Xiaomi S6 ще открие най-оптималния път за почистване на дома ви, като благодарение на високата си всмукателна сила от 2000 PA и моп е способен да почисти безупречно дома ви. Използвайки приложението Mi Home ще имате пълен контрол от разстояние на вашия робот. В приложението можете да видите карта на дома си, да поставяте бариери с който да ограничите зони за почистване, да изберете зони за ежедневно почистване, също така следите състоянието на робота. Xiaomi S6 е разработен да бъде напълно автоматичен и самостоятелен, чрез LDS лазерно измерване на разстоянието със скенер 360 градуса, който непрекъснато следи и проверява обстановката около робота. Процесора на робота е с голям капацитет и заедно с по-ниските му сензори може успешно да изпълнява мисиите по почистване на пода в дома ви. С прахосмукачка робот Xiaomi Roborock S6 винаги ще имате чист под. Вижте намаленията в сайта [url]https://cheren-petak.com/[/url]

 

Блог » Дом и семейство

babybuketbabybuket

Фототапетът – новото старо интериорно решение

За да освежите скучната обстановка в дома си, не е нужно да правите крупни ремонти и да променяте обзавеждането в цялата стая. С новото поколение фототапети можете да декорирате една от стените, така че спалнята, холът или работният кабинет да придобият коренно различен облик. Фототапетът е старо интериорно решение, което в момента изживява своя ренесанс. Какви идеи бихте могли да реализирате? Фототапетите, предлагани днес, ви дават възможност да реализирате най-креативните си идеи. Дори не е нужно да премахвате стария тапет, в участъка, който планирате да освежите. А освен това можете да направите страхотни актуализации с така наречените модулни картини, които също принадлежат към семейството на фототапета. Фототапетът се вписва перфектно във всеки интериорен дизайн и пространство – от огромните холове на селските къщи до съвсем малките стаички в градските апартаменти. В едностайните апартаменти и студия, фото тапетът позволява пространството да се зонира, както и визуално да се добави обем и акцент. За уголемяване на помещения помагат изображенията тип „перспектива”. Този декоративен елемент пести време и пари при обновяване на интериора. Освен това се лепи и поддържа лесно, и запазва първоначалния си вид в продължение на години. Един от водещите магазини за фототапети в страната ни е [url=https://degrets.bg/]Дегрец[/url] със своя достъпна електронна версия, където можете да изберете перфектно отпечатани тапети в различни размери и цветови схеми. Благодарение на иновативните технологии, касаещи както самото покритие, така и методите на отпечатване на изображенията, фототапетът придоби невиждана до момента популярност. Качеството на стенните картини, предлагани от Дегрец е показателно. Гледани отблизо и отдалеч, фототапетите, залепени на стените имат еднакво силно въздействие. Кой е правилният подход при избора? Много малко хора са наистина наясно тапет с какво фото изображение искат да имат на стената си, а още по-малко пък са онези, които знаят със сигурност, че конкретния модел ще изпълни перфектно своето предназначение и ще се впише добре в стила на помещението. Правилният подход при избора на фототапет, е неговият размер и рисунък да отговаря на характеристиките на стаята, където ще бъде поставен. На първо място е нужно ясно да дефинирате кой е подходящия цвят за конкретното помещение. Необходимо е също така да се вземе предвид общият стил на вътрешното пространство (стая, офис), така че избраният тапет да не противоречи на околната обстановка. Основният принцип при избора на фототапети е комбинация от изображението с цялостния дизайн, цветът трябва да е в хармония с цвета на мебелите. Например, за светлите мебели избягвайте твърде тъмните фототапети и обратно. Важно е да се вземе предвид предназначението на стаята. За хола са подходящи изображения на всякаква тематика, но за спалнята е добре да се избират фототапети с по-романтично и успокояващо въздействие. Черно-белите изображения са подходящи за стаите на тийнейджъри, особено тези от типа „Абстракция”. За по-малките деца са създадени страхотни тапети с анимационни и приказни герои, както и с миловидни животинки. В едно тясно и по-тъмно пространство можете да залепите фототапет с изображение на отворен прозорец, разкриващ прелестна гледка, а защо не и врата тип френски прозорец. По този начин фототапетът ще създаде илюзията, че стаята е свързана с веранда, която води директно към двора, изпълнен с цветя и зеленина. Съвременният пазар, част от който е и магазин Дегрец не поставя никакви ограничения. Изборът се простира дотам, докъдето стига вашата фантазия.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Детето-си-гризе-ноктите-как-да-му-помогнем

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

семейство дом между видовете разлики лед ленти къщата мнение онези керемиди изчисляване дете количеството метални които покрива бранша фототапетът roborock новото старо решение интериорно xiaomi робот евтини подарим домове какви прахосмукачка предимствата работят какво желязо ковано необходима поддръжка предлага кой беседка ароматизатори разликата каква дифузери пръчици обикновените най добрите смоли лакове бебешка детска бижутерия сребърна доставчик доверен услуги озеленителни българия къде има уместно