Блог за Спорт и състезания

Блог със статии и интересни факти в категория Спорт и състезания

Блог » Спорт и състезания

BorislaBorisla

Защо да тренирате с дъмбели?

Тренировките с дъмбели са чудесен начин да подобрите здравето си, да нормализирате теглото си и да имате така мечтаната фигура. Тези фитнес съоръжения могат да се използват от почти всички хора - мъже и жени, младежи или по-възрастни. Дъмбелите са много удобни за тренировки в домашни условия: те са с голяма функционалност и не заемат много място. Упражненията с тях са изключително ефективни и имат много ползи за цялото тяло. Ако решите да започнете да тренирате с гирички у дома, следвайте следните съвети: • Имайте предвид, че упражненията с дъмбели са вид силова тренировка. Това означава, че трябва да увеличавате теглото постепенно. В противен случай няма да можете да постигнете целите си и да подобрите състоянието на тялото си. Помнете, че тялото има способността бързо да се адаптира към повишен стрес, а с времето ще получавате все по-голямо удоволствие от физическите усилия. • Изберете подходящи дъмбели от реномиран спортен магазин. • Упражненията с дъмбели са също така вид анаеробна тренировка. Тренировките са ефективни за намаляване на телесните мазнини и изграждане на мускулна маса. Така се формира отлична атлетична фигура. Но за да получите пълния резултат за подобряване на физическото състояние на тялото, трябва да правите повече аеробни упражнения. Хубаво е да съчетаете тренировките с дъмбели с джогинг, плуване, колоездене, гребане или други подобни спортове. • Съчетайте упражненията с правилен хранителен режим. В зависимост от Вашите цели, ще имате нужда от определена храна. Ако искате да качите килограми и да изградите колкото се може повече мускули, яжте висококалорични храни, богати на протеини и въглехидрати. Но ако целта Ви е да отслабнете, като намалите количеството мастна тъкан, трябва да намалите и калоричното съдържание на храната. Също така е добре да избягвате консумацията на животински мазнини и да увеличите количеството зеленчуци и плодове. С балансирана диета, съчетана с подходящи упражнения, ще постигнете желаните резултати. • Заниманията трябва да бъдат достатъчно интензивни. Колкото по-висока е интензивността, толкова по-бързо ще усетите резултата и толкова по-изразен ще бъде той. Това е едно от най-важните правила, които трябва да спазвате, когато тренирате с дъмбели. Интензивността трябва да се увеличава постепенно, а не изведнъж. Това се постига чрез постепенно увеличаване на теглото на гирите.

 

Блог » Спорт и състезания

Gold-PredictionsGold-Predictions

Професионални футболни прогнози от Gold-Predictions.com

Фирма Спорт Инфо 365 ООД, представляване от уеб сайт gold-predictions.com предлага на своите потребители безплатни тенис и футболни прогнози за мачовете днес. Прогнозите, които ви дава екипа на Gold Predictions са изготвени на база подробен и задълбочен анализ от тенис и футболни анализатори с дългогодишен спортен опит. Благодарение на това прогнозите са с изключително висок процент на успеваемост - 70%. Сингъл прогнози, прогнози тип Права колонка и много бонуси чрез Бонус системата на gold-predictions.com . Предлагат се и премиум и безплатни смесени прогнози тип Права колонка състояща се от футболни мачове и тенис мачове. Тези смесени прогнози тип Права колонка имат висок коефициент и много висока успеваемост. Изпробвайте и вие тенис и футболните прогнози на Gold Predictions и се уверете сами в техния успех.

 

Блог » Спорт и състезания

Gold-PredictionsGold-Predictions

Най-добрия сайт за футболни прогнози

„Gold Predictions“ е Топ уеб сайт за спортни прогнози за мачовете днес: тенис и футболни прогнози. Повече от десетилетие, в допълнение към невероятните Премиум футболни прогнози, ние Ви предлагаме и безплатни футболни прогнози и безплатни тенис прогнози с над 70% успеваемост. Готови сме да Ви научим как да залагате, за да не сте на загуба. Ние Ви предлагаме: Сингъл прогнози, прогнози тип Права колонка и много бонуси чрез нашата Бонус система. Предлагаме и Премиум и безплатни смесени прогнози тип Права колонка състояща се от футболни мачове и тенис мачове. Тези смесени прогнози тип Права колонка имат висок коефициент и много висока успеваемост.

 

Блог » Спорт и състезания

pointspoints

Хранителни добавки - постигаме ли по-високи постижения с приема

Постиженията на фитнес ентусиастите са тясно свързани с техния начин на живот, с техните методи за възстановяване след тежки тренировки, както и с техните представи за здравословно хранене. Кое, обаче, е нещото, което прави същинската, осезаема разлика между хората, които са постигнали наистина сериозни резултати сред уредите в залата и онези, които все се лутат безпомощни в лабиринта от съвети и препоръки в Интернет? Някой може би ще ви каже, че разликата е в сериозното трениране, неуморното четене и учене на нови методи за отслабване и натрупване на мускулна маса. Други стигат много по-далеч заявявайки, че има значение дори и начинът, по който се вдигат тежестите – как е насочено тялото, къде са поставени краката по време на вдигане на тежестта, позицията на ръцете, посоката на юмрука на вдигащата ръка. Според някои митове, чути из фитнес залите, начинът на вдигане на тежестите се отразявал на формата на бицепса. Подобни лъжливи неща, няма как да са истина по простата причина, че формата на бицепса зависи единствено и само от генетиката на човека, а не от начина, по който вдига тежестите в залата. Кое още дава отражение върху мускулатурата ни Друго едно нещо, което може да ви помогне в това да се справите с телесните неволи, със сигурност са хранителните добавки. Те не са пряк път към успеха, но със сигурност ще ви осигурят спокойствието, че все пак сте на прав път. Хранителните добавки са нещо, което хората предпочитат, когато имат точно определена цел и искат да „насърчат“ тялото си да се ориентира само и единствено към нея. Ако искате да отслабнете, то т.нар. „фет бърнъри“, които улавят мазнините в тялото и спомагат тялото да ги изхвърли по естествен път, са може би най-добрият начин, по който да постигнете целта си. Ако искате мускулна маса, тя би могла да бъде постигната по-лесно и бързо с помощта на креатин и протеин. Помогнете си сами в сериозната задача, която сте си поставили, като посетите FitnesHrani.com и поръчате качествена добавка на изключително ниска цена. Само физически предимства ли дават хранителните добавки Бъдете най-добрите в това, което правите, за да впечатлявате и стимулирате и околните да бъдат по-добра версия на себе си. Ако искате да помагате на хората като им давате нужното ниво на мотивация, то хранителните добавки ще ви държат винаги в кондиция. С помощта на надежден търговец като FitnesHrani.com  вие винаги ще имате подходящата хранителна добавка близо до себе си. Постигайте нещата лесно, за да няма какво да ви спре дори тогава, когато ви е най-трудно.

 

Блог » Спорт и състезания

marty9917marty9917

Сайт за спортни новини - OhMyFootball.com

Има множество сайтове в интернет пространството, чието съдържание е свръзано с футболния свят, но е важно да подбираме само това, което е наистина качествено, актуално и интерактивно. Именно такъв сайт, който предлага всичко това, е Oh My Football. Oh My Football е сайт, в който почитателите на футбола могат да влязат, за да прочетат най-новите и качествени новини. Съдържанието на сайта е многообразно и ненатрапващо се. Екипът им се е постарал да има, както спортни новини, с който читателите да се осведомяват за най-новото от света на футбола, така и резултати на живо, статистики и таблици с класирания от водещите първенства в Европа. В сайта читателите могат да тестват знанията си сфутболни куизове . Защо е създаден сайтът Oh My Football? Малко сайтове предлагат достъп до всяка информация, от която се интересуват почитателите на футбола. Ето защо екипът, който стои зад бранда, се е погрижил да има всичко необходимо, за да бъдат читателите винаги осведомени. Oh My Football е сайт, който се грижи за удобството на читателите си. Тук те могат да прочетат всичко за любимия си отбор, да видят кога е следващият мач и на кое място е в класирането. Защо да изберем Oh My Football? С оглед на видяното и на времето прекарано в сайта, смятам че определено си заслужава високата оценка. Всичко е на един клик разстояние. Екипът на Oh My Football е вложил изключителни усилия, за да може читателите да се чувстват удобно, когато посещават сайта и същевременно да четат актуални и добре написани новини. Определено, няма как да пропуснем вложения труд, за да изградят своето оригинално и полезно присъствие в интернет.

 

Блог » Спорт и състезания

thejokerthejoker

Арнолд изтласкване или раменни преси?

Изтласкванията над глава са отлични упражнения за големи рамене, но кое от тях е по- добро?  Арнолд изтласкване  Щом името на Арнолд е в названието на упражнението, знаете, че то трябва да е добро. Това е трудно за заучаане движение, тъй като изисква дисциплина и координация, но когато се изпълнява правилно (никога не тласкате дъмбелите нагоре, а ги вдигате), развива много добре предните глави на раменете (то набляга върху тях) и трицепсите. Заради изходното положение, при което дланите гледат навътре, то не натоварва средните глави на раменете така, както стандартният вариант. Тъй като упражнението намалява външната им ротация, то е отлична алтернатива при болки или предишни травми в тази зона заради по- неутралната и естествена посока на движение. Ако искате свежест в монотонната тренировка на раменете, Арнолд пресите са един от най- добрите варианти.  Раменни преси Всяка програма за големи рамене се нуждае от вертикално изтласкващо движение. Когато ръцете са разтворени настрани, средните глави на раменете поемат основната част от натоварването. Дългата амплитуда на повторението при това изтласкване е не само идеална за тях, но включва и предните глави, стабилизаторите на раменните стави и трицепсите. Ако целта ви е развитие на чиста сила в движенията над главата, за вас е вариантът от стоеж, а не от седеж, като в последните повторения не се страхувайте да използвате малко помощ от таза. Дъмбелите дават по- дълга амплитуда на движение от щангата, което прави това упражнение идеално за завършване на изграждането им.  Предимство на: Раменните преси Въпреки че всичко, което Арнолд е правил, със сигурност печели гласа ни, от чисто биомеханична гледна точка изтласкването с длани напред над главата – раменните преси, е очевидно по- добро за увеличаване размера и силата на средните глави на раменете. Нещо повече – с него може да работите с по- големи тежести. Всъщност може да изпълнявате и двете упражнения в една тренировка, но ако имате време само за едно, изберете обикновените раменни преси с длани напред. Ако пък искате да наблегнете на предните глави на раменете – изберете Арнолд изтласкването. Изпълняват се 3 серии с по 8-10 повторения с 90 секунди почивка между тях. Източник: shop.4fitness.bg

 

Блог » Спорт и състезания

sportenmagazinsportenmagazin

Григор Димитров през годините

Първият турнир на Григор Димитров за годината беше Australian Open, където той премина през квалификационните кръгове със загубата само на един сет. Той побеждава световния №38 Андрей Голубев в първия кръг, за да премине за първи път във втория кръг на турнир от Големия шлем, където загуби от 19-ия седалище Станислав Вавринка. Независимо от това, Димитров постигна своята най-добра ATP класация до края на януари на 85. Така той стана най-високо класираният български тенисист на мъже на всички времена. Тогава Димитров се класира за Световния тенис турнир на ABN AMRO, но загуби от 8-ия секционер Джо-Вилфрид Цонга в първия кръг в два сета. [16] Тогава той загуби в първите кръгове на Откритото първенство на 13 и Дубай тенис шампионатите съответно на Дмитрий Турсунов и Ричард Гаскет. Тогава Димитров спечели Challenger DCNS de Cherbourg побеждавайки защитния шампион и номер две семеносец Никола Махут на финала. След това той се класира за Sony Ericsson Open, като загуби от Сергий Стаховски. Димитров стана първият българин, който някога е сеял на турнир на ATP World Tour, който беше засят 8 на американското първенство по мъжки глей, но загуби във втория кръг от Теймурас Габашвили. На открития в Барселона Банко Сабадел той загуби в първия кръг от Хуан Монако. Той стигна до първия си четвъртфинал в ATP турнир на BMW Open, след като победи Маркос Багдатис, но загуби от Флориан Майер в три сета. Димитров загуби в първия кръг на Откритото първенство на Франция от Жереми Чарди.

 

Блог » Спорт и състезания

angels82angels82

Най-добрите електрически скутери / електрически тротинетки

Какво е електрически скутер? Думата „скутер“ може да означава нещо от скейтборд с дълга дръжка на кормилото до мотопед, но това ръководство се фокусира върху електрическите скутери / тротинетки. Електрическият скутер има платформа, където се намира каращият го. Той има и дълга дръжка, която управлява предното колело. Двигателят се захранва от акумулаторна батерия. Електрически скутери – за и против Ако не сте сигурни дали електрическият скутер е точно за вас, следващият списък с плюсове и минуси може да ви помогне да решите. Разходи: Ефективно по отношение на разходите: Дори и моделите от по-висок клас се изплащат бързо. Преносими: Електрическите скутери са напълно преносими. Много от тях се сгъват наполовина, така че можете да ги носите през рамото си и да ги скриете, когато стигнете до местоназначението си (въпреки че някои от тях са по-лесни за сгъване, отколкото други). Екологично чисти: без гориво – няма емисии. Тихи: Моторът е почти безшумен. Лесен за каране: Не е трудно да се научиш. По-лесно е да се научиш да караш скутер или тротинетка, отколкото велосипед. Минимално физическо натоварване: Можете да пътувате без да се потите, което прави скутера чудесен избор за пътуващите. По-кратко време за пътуване: Излезте от автобуса или метрото, разгънете скутера си и отидете на работа за част от времето, което е необходимо, за да стигнете до последния етап от пътуването си. Няма проблеми с паркирането: Не е нужно да се притеснявате за намиране на място за паркиране. Можете да пътувате директно до вашата дестинация. Недостатъци: Може да е неудобно: Въпреки, че скутерите са сравнително леки, носенето на 20 или повече килограма, след като стигнете до вашата дестинация, може да бъде тежест. Изисква презареждане: Освен ако няма място за зареждане на скутера на вашата дестинация, трябва да имате достатъчно време за зареждане на батерията. Без защита срещу метеорологичните условия: Изцяло сте изложени на атмосферните условия, докато карате скутера. Ограничена товароподемност: Имате нужда от две ръце, за да карате скутера. Ако нещо не се побира в раницата или кошницата, няма да можете да го вземете със себе си. Как работят електрическите скутери Електрическият скутер трябва само да направи две неща: да ускори и да спре. Завиването използва различен баланс на накланяне и леко завъртане на предното колело. Ускоряване Електрическият скутер може да се ускори по три различни начина: използване на крака, използване на китката или използване на палеца. Преди да използвате скутера си, прочетете ръководството на производителя. Въпреки че много скутери се нуждаят от първоначално натискане, преди моторът да се включи, това действие може да повреди други скутери. С крак: Използвайки един крак, стъпете на земята и изтласкайте скутера напред. С китката: На много електрически скутери, завъртането на дясната ръка по посока обратна на часовниковата стрелка (към вас) кара тротинетката да се ускори. Колкото повече въртите, толкова по-бързо ще се движите. Когато отпуснете се забавя. С палец: Някои електрически скутери имат дръжка за палец (или бутон), разположена от дясната страна на кормилото, лесно достъпна с палеца. Когато натиснете надолу, скутерът върви по-бързо. Когато отпуснете се забавя. Има две други функции, които вашият скутер може да има или да няма, които могат да повлияят на ускорението: круиз контрол и енергоспестяващ режим. Круиз контрол: Тази функция задава и заключва скоростта, така че можете да оставите ръката си и палеца си свободни. В зависимост от модела, скоростта може да бъде зададена чрез дисплея на кормилото или през телефона (на интелигентен скутер). Режим на пестене на енергия: Той е проектиран да удължи живота на батерията, като ограничи максималната ви скорост. Спиране Триенето кара вашия скутер да се забави и да спре. Двата начина за прилагане на триене към колелата на вашия скутер са ръчно и / или с крак. Третият начин за забавяне е регенеративното спиране. Ръчни спирачки: Вашият скутер може да има една или две ръчни спирачки, прикрепени към кормилото (един за задните колела и един за предното колело). Когато стиснете ръчната спирачка, тя прилага триене към обозначеното колело, което я забавя. Крачна спирачка: Крачната спирачка се задейства, като се спусне върху задния калник. Долната страна на калника притиска гумата, създавайки необходимото триене за забавяне и спиране. Регенеративно спиране: Регенеративното спиране се задейства по същия начин, по който използвате дроселната клапа за ускоряване. Вашият ляв палец предизвиква промяна на посоката в двигателя и скутерът ви забавя с помощта на въртящ момент вместо триене. Докато регенеративното спиране не е практично във всяка ситуация, то предлага впечатляваща полза – енергията, освободена от забавянето, може да бъде частично възстановена и използвана за зареждане на батерията, като по този начин удължава живота й. Функциите на електрически скутери трябва да бъдат разгледани В електрическите скутер няма много части. Докато те достигат от точка А до точка Б безопасно и ефективно, те вършат своята работа. Въпреки това има няколко функции, които ще ви помогнат да определите кой модел е идеален за вас. Капацитет Колко далеч трябва да отидете? Повечето електрически скутери могат да пътуват най-малко десет километра с едно зареждане. Други могат да отидат малко по-далеч. Прочетете финия шрифт. Максималното разстояние е при оптимални условия и при определено тегло – по-тежък шофьор, който пътува по баир нагоре, няма да достигне посочения максимален диапазон. Скорост Скутерът за деца ще достигне до около 20 километра в час. Ако наистина имате нужда от скорост, можете да намерите модели за възрастни, които надвишават 50 км в час (при оптимални условия). Тегло Електрическите скутери се различават по тегло от около 15 килограма до над 25 килограма. Ако трябва да носите скутера си много, това ще бъде фактор. Ограничение на теглото Електрическите скутери имат горна граница на теглото. Уверете се, че скутерът, който обмисляте, може да издържи не само вас, но и всичко, което трябва да носите. Гуми Скутерите идват с твърди или пълни с въздух гуми. Ако изберете твърдите, ще бъдете спъвани от всяка малка каменна или тротоарна пролука, която ударите. Амортисьори Колкото по-добре са амортисьорите, толкова по-гладко е пътуването. Моделите от по-нисък клас нямат амортисьори. Круиз контрол Не всички модели имат круиз контрол. Режим за пестене на енергия Не всички модели имат това. Ако имате проблеми с достигането на максимални скорости, има вероятност режимът на скутера ви по подразбиране да е енергоспестяващ режим. Време за зареждане Времето за зареждане варира значително от марка и модел. Повечето от тях отнемат поне четири до шест часа, но някои от тях се нуждаят от повече от десет. Регулируемо кормило Ако двама или повече хора с различна височина използват скутера, изберете този с кормило, което можете да регулирате на различни височини. Светлини Дори ако планирате да карате само през деня, все още е добра идея да вземете скутер със светлини. Фаровете ще ви помогнат да видите, а задната светлина ще помогне на другите да ви видят. Особено полезни, повечето задни светлини мигат, за да уведомят хората зад вас, че спирате. Тромба / звънец Ако ще се движите в претъпкани градски улици и тротоари, едно звуково устройство като тромба или звънец ще предупреди пешеходците, че идвате зад тях. Умна технология Някои електрически скутери имат приложение, което ви позволява да правите неща като задаване на круиз контрол, включване и изключване на светлините, виждане на километри или проверка на състоянието на батерията. Стойка Повечето скутери имат опора за паркиране, но не всички. Ако това е важно за вас, обмислете моделите с тази функция или закупете допълнителна стойка. Сгъване Не всички електрически скутери се сгъват. За пътуващите, скутер, който не може да се сгъне, е недопустим. Кошница Шансовете са малки да намерите скутер, който включва предна кошница за багаж. Те са достъпни, но ще трябва да ги закупите отделно. В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите електрически скутери / тротинетки. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви. Електрическа триколка VS Sport 100200, 500W Мощност: 500W Разстояние: 20 дo 25km Скорост: max. 30км / ч Тип на двигателя: електрически мотор Тегло на скутер 43кг Брутно тегло: max. 160 кг Светлини: LED фарове, LED задни светлини със спирачни светлини Отразители: преден, заден, страничен Батерия: 48V 12A Време за зареждане: 6 – 8 часа Индикатор за нивото на батерията в скоростомера Пластмасова подложка за краката Ергономична седалка с регулируема височина и меко покритие Седалка с устройство за бързо освобождаване и възможност за пълно разглобяване СВЪРЗАНИ РЕВЮТА Най-добрите онлайн магазини в България Тенденции в онлайн пазаруването Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването… Подаване на газ с палец Кошница един или два броя с място за багаж За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. <<Провери цена>> Електрически скутер E-SCOOTER, Черен, 250w Е-scooter е интелигентен, лек и сгъваем електрически скутер с впечатляващи характеристики, практично и удобно средство за придвижване в градски условия. Изключително практичния, сгъваем дизайн и малкото му тегло (12.5kg) позволяват да го пренасяш лесно, а специалното приложение ти осигурява пълен on-the-go контрол чрез Bluetooth Характеристики Марка: Модел: Е-scooter 2018г Батерия: 6Ah Цветове: Черен / Бял Тегло: 12.5kg Материал: Лека магнезиева и алуминиева сплав (Структурни материали с общо предназначение в авиацията) Притежава по-голяма устойчивост на удар и способност за натоварване с антикорозионно покритие. IP54 водоустойчив за добри резултати на мокра настилка и пясък. Софтуерна поддръжка: Android / iOS/ ;MiniRobot Размер на продукта (преди сгъване) 1080 мм * 430 мм * 1140 мм Размер на продукта (след сгъване) 1080 мм * 430 мм * 490 мм Диаметър на колелата: 21,59 см Размер на мотора: 17 см; Динамично представяне Максимална скорост: 25 км / ч, режимът за икономия на енергия е 18км / ч Максимален въртящ момент: 16 N • m Номинална мощност на двигателя: 250 W Моментална максимална мощност: 500 W Максимален наклон на изкачване: около 14% Височина на шасито: около 87,5 мм Енергийна система Енергийна структура: 30 бр. 18650 високоенергийна литиева батерия Пробег: 20 км Номинална мощност на зарядното устройство: 71 W Номинално напрежение на зарядното устройство: 100-240V~50/60 Hz Гранично зарядно напрежение на акумулатора: 42V Време за зареждане (от 0 до 100%): 5 часа Приложима възраст: над 14 години За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. <<Провери цена>> Електрическа тротинетка Xiaomi Mijia, Скорост 25 км/ч, Автономия 30 км, Колела 8.5″, Време за зареждане 5 ч, Две резервни гуми Рамката, компонентите и аксесоарите за тротинетката използват същия дизайн. Натискането на един бутон включва тротинетката, а червените акценти подчертават стила. Сгъва се в 3 лесни стъпки! Просто натиснете бутона за сгъване и кормилото може да бъде издърпано към задното колело. Компактен дизайн за съхранение на тротинетката в багажника на колата или в офиса. Алуминиева рамка – 12.5 кг! Рамката е изработена от алуминий, използван в космическата индустрия, който има ниска плътност и висока устойчивост. Освен това има отлична топлопроводимост, но в същото време е устойчив на корозия. С тегло от 1 5 кг, може лесно да боравите с тротинетката. Дръжка без приплъзване Осигурява отлично сцепление и повишен контрол, дори и при продължителни пътувания. Контролирано ускорение Натиснете дросела и регулирайте налягането, докато достигнете желаната скорост. Индикатор за батерията 4 светодиода на кормилото показват нивото на батерията. Когато тротинетката е включена, с едно натискане на бутон ще включите или изключите фаровете. Фаровете са от съществено значение за нощното шофиране, но не всички тротинетки имат тази функция. Тротинетката Mi има ултра-ярки фарове с мощност от 1.1W, с радиус 6м за по-голяма безопасност. Стоповете пулсират, когато натиснете спирачката, за повишена безопасност. Тротинетката има дискова спирачка и регенеративна система eABS. Превърнете вашия смартфон в контролно табло! Свържете тротинетката чрез Bluetooth и използвайте приложението за преглед на скоростта в реално време, нивото на батерията и други параметри. Круиз контрол Използвайки вече известната автомобилна система, тротинетката използва уникален алгоритъм, който получава сигнал от сензорите за скорост, за да поддържа постоянна скорост. Това намалява напрежението и умората, като същевременно помага за оптимизиране на батерията. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. <<Провери цена>> Електрическа тротинетка скутер 2Drive, 10-инчови колела, Автономия до 20 км, Максимална скорост 25 км/ч, Батерия LG 7.8 Ah За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. <<Провери цена>> Поискайте ревю 13.07.2019 СЛЕДВАЩАТАНай-добрите глюкомери за измерване на кръвна захар »ПРЕДИШНАТА« Най-добрите електрически ротационни самобръсначки Коментарите са заключени. СВЪРЗАНИ РЕВЮТА Какво е холестерол и най-добрите хранителни добавки за висок холестерол Какво е холестерол? От лошия показател за висок холестерол, може да се предположи, че целият… Прочетете още Най-добрите хранителни добавки за уголемена простата Хранителни добавки за уголемена простата Хранителни добавки за уголемена простата работят, за да намалят размера… Прочетете още Най-добрите кухненски роботи Обща информация За всеки, който редовно готви вкъщи, един кухненски робот е страхотна инвестиция. Когато… Прочетете още ПОСЛЕДНИ РЕВЮТА Най-добрите онлайн магазини в България Тенденции в онлайн пазаруването Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването като цяло. Наблюдава се тенденция… Прочетете още 30.09.2019 Кои са най-добрите професионални продукти за справяне с проблеми с косата и кожата Статистиката показва, че повече от половината от хората на земята имат проблеми с кожата или косата. До известна степен това… Прочетете още 08.09.2019 Най-добрите видеофони Основни съображения при избора на видеофон Може да се твърди, че някои от следните характеристики na видеофона не са абсолютно… Прочетете още 26.07.2019 Всички парава запазени bestix.eu bestix.eu

 

Блог » Спорт и състезания

seoproseopro

Защо не можете да свалите Килограми?

Всичко, което се случва систематично в ежедневието ни, има отношение към нашия духовен комфорт – а всичко ново, към дискомфорта. Това са така наречените „зона на комфорт и дискомфорт“. Когато искаме да направим някаква промяна със себе си, в което и да е отношение, задължително ще се чувстваме несигурни. Не трябва да се стряскате, защото имам една добра новина – дискомфорта е мъдър учител. Тематиката на тази статия ще е нещо, към което голяма част от днешното общество се стреми – отслабването. В природата всички живи организми се променят само при необходимостта от това. Ще ви дам един прост пример: „Тигрите са хищници, които имат успеваемост от 20-25% при улов. Това ги задължава систематично да ловуват, за да се изхранват. Но ако всеки ден хвърляте месо на едно и също място, в продължение на 1-2 седмици, тигърът няма да има необходимост да ловува. Така съществуването му ще е сигурно и мързеливо ще си чака ежедневната дажба.“ Същото се случва и при нас, хората. Ако можеше да сме красиви и в добра физическа форма, похапвайки вредни неща, дори без никакво движение – повярвайте ми, никой нямаше да се „измъчва“ с диети и тежки тренировки. За добро или зло, няма такава магическа формула. Вижте програмите на Алекс на: alexbodytransformation.com

 

Блог » Спорт и състезания

angels82angels82

Най-добрите туристически раници

Туристически раници Ако знанията ви за раници започват и свършват с раниците, които децата ви носят в училище, направихме това ръководство за пазаруване за вас. Туристическите раници имат много различен дизайн от тези училищни раници, както и от обикновените, които носите в града. Опитайте се да носите раницата на детето си на сериозен поход и най-вероятно ще ви усетите разликите. Туристическата раница предлага здрави материали и много джобове за носене на малки и големи предмети. Те са проектирани да бъдат много регулируеми, така че раницата да може да пасва идеално на тялото ви за удобен туризъм. Можете да разчитате на нашите съвети като свободни от пристрастия. Моля, продължете да четете това ръководство за пазаруване, за да научите повече за туристическите раници и да изберете най-доброто за вашите нужди. Радвайте се на туристическата раница Ключът към успешното изкачване се състои в три аспекта на раницата. Уверете се, че намирате модел, който отговаря на вашите нужди в тези три области и ще получите най-доброто усещане. Капацитет Уверете се, че избраната от вас раница ще побере всички съоръжения, които трябва да вземете. Тази нужда може да варира от пътуване до пътуване, затова потърсете такава, която да побере най-голямото количество съоръжения, които трябва да вземете. Капацитетът варира в широки граници и трябва да направите някои проучвания за това, което ви трябва. Комфорт Никой не се радва на поход, когато презрамките на раницата се впиват в мускулите и кожата. Комфортът е от ключово значение. Ще носите багаж на гърба си, най-вероятно за продължителен период от време. Характеристики Помислете как обичате да се разхождате или да лагерувате, като например дали ще бъдете близо до вода или в студено време. Изберете туристическа раница, която ви дава възможност да се справите с тези условия. Характеристиките също варират от раница до раница, така че направете вашите изследвания на това, което мислите, че имате нужда и / или предпочитате да имате. Капацитет на туристическите раници Опитайте се да разберете капацитета на туристическата раница, от който се нуждаете, което представлява още едно предизвикателство за туристите. Пазарът предлага много различни туристически раници с различен капацитет – ще трябва да прекарате известно време, за да помислите как планирате да използвате раницата. Когато търсите подходящия капацитет на раницата, помислете за вида на оборудването, което искате да носите, и дали ще се разхождате за един или за няколко дни. Разберете, че различните производители на раници описват капацитета на раниците си при различни измервания. Някои използват литри, някои използват кубически сантиметра, а някои използват кубични метра. Многодневни туристически раници За няколкодневни къмпинги е добре да потърсите най-големите раници, които позволяват капацитет от 65 или повече литра. Тези раници работят чудесно за зимни съоръжения, както и за палатки, храна и съоръжения за готвене, необходими за дълъг период къмпингуване. Можете да използвате и този най-голям капацитет за специални уреди, като например инструменти за алпинизъм. Прочетете цялата статия тук: bestix.eu

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Сайт-за-спортни-новини-OhMyFootball-com

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

спорт състезания най сайт добрите футболни прогнози защо com електрически преси григор димитров през годините туристически килограми скутери или тротинетки можете свалите раменни спортни изтласкване хранителни тренирате дъмбели професионални gold predictions добрия добавки арнолд постигаме високи постижения приема новини ohmyfootball раници