Блог за Хоби и свободно време

Блог със статии и интересни факти в категория Хоби и свободно време

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Риболовни принадлежности

"Fast Fishing - Вашият Партньор в Светът на Риболова" Риболовът не е просто хоби; това е начин на живот, страст и връзка с природата. Във Fast Fishing разбираме тази страст и предоставяме на риболовците всичко необходимо, за да направят този опит още по-вълнуващ и успешен. Ние сме вашите надеждни спътници в света на риболова и ви предлагаме висококачествена екипировка и аксесоари за да се справите с всяка риболовна авантюра. Широк асортимент от риболовни принадлежности В Fast Fishing, разполагаме с богат и разнообразен асортимент от риболовни продукти, отговарящи на всеки вид риболов и нужди. Независимо дали сте страстен риболовец на сладководни или солени води, при нас ще намерите подходящите въдици, макари, изкуствени примамки и аксесоари, които да ви помогнат да уловите желаната риба. Качество и Професионализъм Ние от Fast Fishing сме преданите на качеството и професионализма. Всички продукти, предлагани от нас, са подбрани с грижа и внимание към детайла, за да осигурим нашите клиенти с най-доброто. Ние работим с водещи марки в индустрията на риболова и внимателно селектираме продуктите, които отговарят на изискванията на модерния риболовец. Експертен съвет и поддръжка В Fast Fishing, не предлагаме само продукти, предоставяме и експертен съвет и поддръжка на нашите клиенти. Нашите специалисти са готови да ви съдействат със съвети и насоки за избора на подходящата екипировка и техниките за успешен риболов. Разчитайте на нас да бъдем вашия надежден партньор във всеки аспект на риболова. fastfishing-bg.com Fast Fishing предоставя лесен и удобен начин за пазаруване. Нашата онлайн платформа ви позволява да разглеждате и поръчвате продукти от всяко място и по всяко време. Доставяме бързо и надеждно до вратата ви, за да можете да започнете следващото си риболовно приключение. С Fast Fishing, вашата следваща риболовна експедиция ще бъде още по-вълнуваща и успешна. Направете пазаруването на риболовната си екипировка лесно и забавно, и се доверете на нашата екипировка и експертен съвет.

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Въдица за риболов на пъстърва ARCO S-602UL

"Завладейте риболовните води с ARCO S-602UL - перфектната въдица за риболов на пъстърва! fastfishing-bg.com Със своя изключителен дизайн и невероятна функционалност, ARCO S-602UL е създадена да издигне вашия риболов на съвсем ново ниво. Супер лека и изключително здрава, тази въдица предлага ненадминато усещане при замятане и контрол на пъстървата. Технологията и материалите, използвани при нейното създаване, я правят истинска гаранция за успеха ви. Независимо дали сте начинаещ или опитен риболовец, ARCO S-602UL е перфектният съюзник във вашите приключения с риболова. С нея можете да се наслаждавате на моменти в хармония с природата и да забравите за грабежливото напрежение на ежедневието. Прецизност и далновидност - ARCO S-602UL ви позволява да постигнете точни и далечни замятания, улавяйки пъстървата дори в най-труднодостъпните места на водата. Мигове, запоменяни цял живот - с ARCO S-602UL в ръката ви, всяка риболовна експедиция става едно незабравимо приключение. Изненадайте себе си или любим човек с тази вълнуваща ARCO S-602UL въдица. Подарете си радостта от риболова и моменти на спокойствие на водата. Поръчайте сега онлайн на fastfishing-bg.com

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Воблер Maria Legato плаваща примамка 190 мм 60 гр # B01H

Нова плуваща стръв от Maria Japan. fastfishing-bg.com Супер ефективен воблер, когато пелагичните мигриращи риби преследват бързо движещи се примамки или когато стават предпазливи и мнителни в определени моменти или в спокойни, равнинни условия. Веднъж попаднал във водата, воблерът продължава да плува с бързо мигащо движение, привличайки мигриращи риби и риби които избягват да атакуват бавно движещи се примамки.

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Воблер Maria Boar SS195мм 85гр

Чудесен бавно потъващ воблер.Примамката потъва с нормална скорост но има дразнещи движения които провокират агресивните големи риби. fastfishing-bg.com Воблерът запазва действието си, когато се движи с висока скорост във водата и просто влудява хищните морски риби. Ако се нуждаете от специализирана стръв за улов на чудовищни риби, то това е вашата примамка.

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Джиг BOCA LONG JIG 180 гр

Този джиг е идеално оръжие за джигинг техники при вертикален риболов от лодка. Когато риболовецът търси целева риба, джигът бързо потъва на желаната дълбочина, привличайки рибата чрез силно или бавно издърпване. fastfishing-bg.com Джигът е абсолютно перфектен за риболов на кралска риба, риба тон и други големи риби. Перфектното действие на примамката в вертикалното представяне е плод на много тестове и разработки. Предназначен за големи риби. Джигът има оптимална производителност дори при продължително дърпане на рибата. Риболовът е супер успешен дори с единично или бавно замятане. Асиметричната форма на повърхността създава красиво плъзгащо се действие при дърпане. Разпръснатият отскок в действието привлича вниманието на рибите и постига висока успеваемост на примамката. -Тегло на примамката: 180гр -Дължина на джигът: 20,5 см

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Монофилно влакно GC Evo-X Carp 300м Real Camo

EVO-X Carp се разтяга много силно в сравнение с други влакна. fastfishing-bg.com Това е необходимо, за да се потиснат силните вибрации на рибата, което е особено важно в последните етапи на изваждане на рибата и вкарването ѝ в мрежата. Добрата еластичност също така гарантира, че куката няма да счупи устните на шарана, което свежда до минимум броя на ударите. Подобрената еластичност също така спомага за поддържане на деформацията при скъсване на възела, което е особено важно, когато монофилното влакно е подложено на натоварване по време на замятане и извличане.

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Въдица за спининг риболов GC Attrezzo

Представяме на вашето внимание една уникална спининг серия от въдици. fastfishing-bg.com Серията е застъпена от спинингови пръти от лек до среден клас. Леките, груби или деликатни варианти на въдиците по нищо не отстъпват на характеристиките на много по-скъпите спинингови въдици на други производители. Заготовките са изработени от въглеродна смес и се предлагат в модулни варианти от 30, 36 и 40 т. Те притежават отлична мощност, за да контролират рибата по време на кълване, и невероятна чувствителност, за да предадат на риболовеца цялата информация, която се случва с примамката. Водачите Fuji KL с вложки от SiC и титаниеви върхове имат много по-лек връх, което осигурява по-добра работа на пръчката при трудни метеорологични условия и има положителен ефект върху далечината и точността на замятане. Въдицата е оборудвана с разделена EVA дръжка и Fuji IPS макародържач. Пръчката може да се опише с три думи: лекота, твърдост и чувствителност.

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Макара за фидер/мач риболов GC Airone

Макарата има голямо алуминиево водещо зъбно колело с диаметър 32 mm и месингово задвижващо зъбно колело. Задвижващото зъбно колело е монтирано на два сачмени лагера, единият от които е разположен на конзола над съединителя с мигновен авто стоп. fastfishing-bg.com По този начин се осигурява сигурно заключване на зъбните колела без хлабини и предотвратява засядането на основната двойка при високи натоварвания. Един ролков лагер за спиране на обратния ход и седем висококачествени сачмени лагера (два от които се намират в модула за подкачване) осигуряват плавна работа на съединителя и предотвратяват износването на измервателния уред при продължително намотаване. Последните лагери са оптимално разположени във всички необходими сглобки в тялото на макарата. Нископрофилната метална шпула с карбонови вложки намалява теглото за дълги замятания. Превъзходният дизайн и отличните технически характеристики на Golden Catch AIRONE го превръщат в надежден и мощен инструмент за фидер риболов и в една от най-леките фидер макари от този размер на пазара. Макарата е подходяща както за фидер риболов, така и за мачов.

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Макара за фидер риболов GC Bionic Feeder 6000

Специализирана безинерционна макара,проектирана за фидер риболов. fastfishing-bg.com Корпусът на макарата е изработен от здрави, но същевременно леки въглеродни влакна,което увеличава твърдостта и перфектно издържа на деформация при натоварване. Голямата основна двойка лагери е проектирана за продължителна работа при много високи натоварвания, което позволява на риболовеца да използва дори най-тежките хранилки. В бобината са монтирани 4 сачмени лагера, които благодарение на правилното си позициониране разпределят равномерно натоварването върху механизма и удължават живота му. Алуминиевата шпула е с нисък профил което елиминира използването на подложка. Макарата е в състояние да издържи дори бруталният натиск на трофейна риба което е заложено на по-високия клас макари. Макарата е подходяща за риболов на шаран,платика,червеноперка и др. Размер 6000 Предавателно число 4.9:1 Капацитет на шпулата 0,35-120 / 0,40-100 Тегло 422 гр Двустранна дръжка

 

Блог » Хоби и свободно време

stavrev77stavrev77

Въдица за спининг риболов Endorphin EDS-842ML-S 2.54м 2-14гр

Уникална спининг пръчка произведена от високомодулен карбон,въдицата е бърза, чувствителна и супер лека. fastfishing-bg.com Една от ключовите характеристики на въдицата е прецизната и качествена изработка, което играе важна роля в представянето на пръчката и значително разширява възможностите за риболов. Въдицата не е като класическите меко-твърди водещи пръчки, но не е толкова твърда,по скоро е умерено мека и умерено твърда. Оновният инструмент за водене и контрол са примамкате в ниския и средния диапазон. В резултат на това рибарите имат въдица, която изпълнява много широк набор от задачи. Тънките слоеве на титаниевата рамка са много леки и благодарение на лекото си тегло пръчката е много събрана в своята динамика. Няма паразитни вибрации по време на замятане и водене, а самото замятане е прецизно и предсказуемо. Освен това има малък ход. Поради това е отличен за контрол на стръвта при силен вятър. В допълнение към Fuji Ring, Endorphin е оборудван с VSS макародържач. Дължината на въдицата е 2.54м, тест от 2 до 14гр., тегло 99гр. Уникална и мощна пръчка е създадена за лек риболов на дълги и средни дистанции. Въдицата е предимно за джиг и върши страхотна работа със сложни водения на стръвта. Удобството при риболов започва от 2 грама, като горната част на теста, отбелязана като 14 грама, също може да се счита за оптимална. Бланката се зарежда перфектно при замятане и позволява много дълги замятания, а също така работи чудесно с риба при изваждане. Въдицата е в състояние да регистрира изключително нежни кълванета на всяко разстояние и при почти всякакви метеорологични условия. Въдицата е подходяща за риболов на щука,костур,зарган,лефер и др. -Дължина-2.54м -Тегло-99гр -Бърз строй -Кастинг-2-14гр -Брой секции-2 –VSS макародържач – Водачи Fuji

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Хороскоп-09-05-2019г

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

хоби време свободно риболов въдица фидер спининг макара maria воблер evo мач airone bionic attrezzo feeder camo endorphin real carp long влакно монофилно jig boca джиг boar примамка плаваща legato arco пъстърва принадлежности риболовни eds