Блог за Уеб дизайн и оптимизация

Блог със статии и интересни факти в категория Уеб дизайн и оптимизация

Блог » Уеб дизайн и оптимизация

i_mitkovi_mitkov

Основи стъпки при създаване на уеб сайт

Избор на домейн, хостинг, ssl сертификат, CMS платформа или писане на код. Избор на домейн и хостинг. чекиране Домейн Домейн (име на домейн) е името на сайта, името, с което посетителите ще стигнат до вашия блог. Моят сайт има домейн ichigarev.ru, вие ще имате свой собствен. Как да избера домейн? 3 препоръки Колкото по-кратка е думата, толкова по-добре; Ако необходимият домейн е зает, опитайте да добавите цифри или тирета, ако е логично и продължава да се чете ясно; Ако домейнът е на английски, то за предпочитане без използването на съскащи букви, в противен случай изглежда така (h - ch, f - zh и т.н.). Хостинг услуга Хостингът е мястото, където се съхраняват всички файлове и база данни на сайта. Има много видове, ще ви разкажа за два, които са подходящи за начинаещи. Редовен хостинг Нарича се още споделен хостинг, това е най-евтиният вариант за хостинг, чудесен за нови проекти, защото сайтът е все още лек, тоест имате нужда от малко място; и докато трафикът е малък, имате нужда от малко ресурси за обработка на заявки. Но когато трафикът на сайта надхвърли 1000 посетители на ден, или ще трябва да закупите по-висок ценови план, или да преминете към VDS хостинг Инсталиране на SSL сертификат SSL сертификатът осигурява сигурна връзка между сайта и посетителя. Напоследък това е задължителна настройка както за търсачките, така и за посетителите, за да смятат сайта ви за безопасен. В резултат на това вашият проект ще бъде достъпен на https: //, а не само на http: //. Инсталирам сертификата преди да инсталирам WordPress, така че по-късно проблемът със „смесено съдържание“ да не се появи, това са някои файлове на сайта, отворени от http: // и ако има поне един такъв файл, браузърът ще се кълне, докато не поправим то. За начинаещи препоръчвам да инсталирате безплатния сертификат Let's encrypt. Днес тя почти не се различава от платената. Инсталиран веднъж и домакинът ще го актуализира сам. Инсталиране на двигателя на WordPress Има два метода за инсталиране на WordPress. 1 - ръчно 2 - с помощта на хостинг инструменти (ако хостващият има такава функция) Често избирам първия, защото вие сами създавате всички данни, а хостингът автоматизира част от процеса. Във всеки случай, без значение кой метод ще изберете, ще ви отнеме не повече от 10 минути. Източник: https://www.greenseo.eu/.

 

Блог » Уеб дизайн и оптимизация

supersaitsupersait

Защо да избера "Супер Сайт" - Supersait.bg

"Супер Сайт" е креативно и надеждно струдио за уеб дизайн. Основните дейности, с които оперират са изработка на уеб сайт и SEO оптимизация. Предлагат редица услуги свързани с развитието на онлайн присъствие за всеки един бизнес: изработка на сайт, изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн каталог, SEO оптимизация, дигитален маркетинг, изработка на лого, изработка на UI и UX дизайн и изработка на рекламни материали. С течение на годините, "Супер Сайт" търпи сериозно развитие в процеса на работа, а клиентите, които се доверяват на Supersait.bg, стават все повече и все по-доволни. supersait.bg - Вашият доверен партньор в изграждане на онлайн присъствието Ви.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Основи-стъпки-при-създаване-на-уеб-сайт

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

уеб дизайн оптимизация сайт основи стъпки при създаване защо избера супер supersait