Блог за Подаръци и сувенири

Блог със статии и интересни факти в категория Подаръци и сувенири

Блог » Подаръци и сувенири

KiroMihKiroMih

Какви подаръци за Свети Валентин харесват мъжете?

Подаръците за Св. Валентин са истински специалитет на господата и същинско предизвикателство за дамите. Мъжете са изключително улеснени. Всяка жена би харесала плюшено мече, кутия с шоколадови бонбони и букет цветя. Макар и тривиални, тези неща показват мило отношение и силни чувства. Да се избере подарък за Свети Валентин за мъж обаче е истинско постижение от страна на представителките на нежния пол. Техните половинки рядко се впечатляват от подобни сантиментални изненади. Това поставя дамите в затруднена позиция година след година. Основната причина е, че мъжете обичат по-практични и полезни в ежедневието подаръци. Не малка част от тях избират да подарят нещо като ключодържател на двойката или тениски от типа „за него и за нея“. Факт е обаче, че това не е мечтаният подарък за Св. Валентин за мъжа. Истината е, че силния пол харесва подаръци, свързани с неговите интереси, хобита, дори работа. Мъжете не се впечатляват от самия 14-ти февруари. Ето защо, за да го запомнят, е нужно повече от шоколад. Те биха оценили усилията ви да им вземете нещо, което искат, дори в случай, че не сте уцелили десетката. Така например бутилка от любимият му алкохол може да се окаже идеалният начин да го изненадате. Уиски, вино и дори някои специални видове бира биха могли да оставят силната ви половинка без думи. За да направите подаръка за Свети Валентин още по-личен, може да измислите специално послание за етикета на самата бутилка. Така дори и след като алкохолът свърши, ще имате скъп спомен от деня на влюбените. Друг удачен избор е пътуване до желана от него дестинация. То може да е споделено с любимата жена или с най-добрия приятел. Удачно е да се подари в комплект с билети за мач или концерт например. Зависи от предварително зададения бюджет. Много интересни и оригинални подаръци за Свети Валентин може да разгледате тук [url]https://podaraci.bg/bg/podaraci-za-povod/povodi/sveti-valentin[/url] Електрониката също попада в списъка с желани подаръци за Свети Валентин на мъжете от поколението на милениълите. Те са запалени по компютърните игри и всичко свързано с тях би им доставило удоволствие. Денят на влюбените е един от многото поводи да прекараме време с любимия човек и да му покажем, че той е важна част от живота ни. Може да се спрете и на практичен подарък като протектор за смартфон или друга електронна джаджа, свързана с работата му.

 

Блог » Подаръци и сувенири

maali3837maali3837

5 начина за спестяване при пазаруване

Обичате пазаруването, но не искате да харчите по цяло състояние всеки месец? Има няколко начина да спестявате пари всеки път, когато си купувате нещо. 1.Програми за лоялни клиенти Много магазини поощряват своите лоялни клиенти. При ежедневно пазаруване, в този случай, можете да разчитате на наистина интересни бонуси. Използвайте картите за постоянни клиенти, събирайте точки, стикери или печати, които продавачите Ви предлагат. Само след няколко седмици можете да ги замените за конкретни продукти или при всяко пазаруване да получавате отстъпка. 2. Купони за отстъпка Знаете ли, че цената на масаж със свещ с ваучер, закупен от портали като „The Best Vouchers“, е по-евтина с около 15% от цената на услугата, закупена в салона за красота? Ако държите да получавате услугите по-евтино, си струва да сравнявате всеки път цената им на няколко места. Ако вземете предвид маникюра и педикюра, които правите веднъж месечно, то с картата на The Best Vouchers (https://thebestvouchers.com) можете да спестите 480$ на година! 3. Промоционални оферти Отстъпки при покупка се предлагат не само на редовните клиенти. Ако желаете продавачът в онлайн магазина да Ви предложи по-добра цена, опитайте да поставите конкретен продукт в кошницата и изчакайте няколко дни. Ако имате профил в този магазин, след няколко дни можете да получите отстъпка по имейла, която да използвате за първата си покупка. Много продавачи предлагат и отстъпки при абонамент за бюлетин. 4.Приложения на магазините Изтегляйки приложенията на магазините на смартфона си, обикновено получавате възможност да се възползвате от множество промоции, които са достъпни само за притежателите му. Освен това приложенията на магазините ви позволяват да извършвате покупките чрез тях. Така, с едно изтегляне получавате две изгоди.:-) 5.Реклами Повечето от нас игнорират рекламите, считайки ги за досадни и ненужни. От време на време си струва да ги разгледаме по-отблизо, защото благодарение на тях, можете да получите много интересни отстъпки. Най-интересните оферти „ни следват“ след влизане в онлайн магазина. Така че бъдете нащрек.:-)

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какви-подаръци-за-Свети-Валентин-харесват-мъжете

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

подаръци сувенири спестяване пазаруване начина при харесват какви свети валентин мъжете