Пак извънредна ситуация в опустошения легендарен клуб “Sin City“ в центъра на София СНИМКИ

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

16.02.2022 г.    16.02.2022 г.    67 Plami_1991Plami_1991

Пак извънредна ситуация в опустошения легендарен клуб “Sin City“ в центъра на София СНИМКИ

Блог » Други теми

Пак-извънредна-ситуация-в-опустошения-легендарен-клуб-Sin-City-в-центъра-на-София-СНИМКИ

Пожар е избухнал в сградата на бившата дискотека Sin City ш центъра на София. Облаци гъст дим се издигат над зданието, а в района

вече са пристигнали две пожарни коли с включени сирени. Това алармира пред наша читателка, която ни изпрати и снимки.Все още не е ясна причината за избухването на пожара и дали има пострадали.

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кола-помете-велосипедист-в-Благоевград-той-скочи-и

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

софия sin снимки центъра city извънредна пак клуб легендарен опустошения ситуация url ясна наша читателка която изпрати все още пострадали причината избухването пожара дали има алармира https novini други пред две това дим