Извозване на стари мебели от дома до сметището с Хамали Стоянов

Блог, Блог със статии и интересни факти, Стоки и услуги

21.05.2022 г.    21.05.2022 г.    26 hamalihamali

Извозване на стари мебели от дома до сметището с Хамали Стоянов

Блог » Стоки и услуги

Извозване-на-стари-мебели-от-дома-до-сметището-с-Хамали-Стоянов

Колко е хубаво да си купиш нова мебел от магазина за да освежиш домашната атмосвера и да се почувстваш по-добре. Но какво да правим със старите мебели? Те които все още са в жилището ни и няма място за новите, които очакваме да ни бъдат доставени от фирмата след няколко дни.

Можем да изхвърлим старя диван до кофите за поклук за извозване от столична община. Но ако няме сили и физическа възможност да го направим сами. Днес всеки е много зает и трудно можем да разчитаме на приятели и роднини, пък и ще им останем задължени.

Ето защо в бодобни случай е най добре да се обърнем към професионални хамали, които ще свършат тази тежка и мръсна работа в место нас. Освен това ще изнесат старите мебели директно от жилището ни независимо от етажа и ще го извозят до допото за отпадъци със собствен транспорт.

Ние от Хамали Стоянов hamalistoyanov.com предлагаме точно това. Специализираме в услугата по изнасяне и извозване на стари мебели в София от дома до сметището. Разполагаме с повече от 10 години опит в тази област. Независимо дали става въпрос за един гардероб или основно почистване на апартамент от стари мебели, ненужни вещи и дребни битови отпадъци.

Нашето предимство е, ч винаги изготвяме оферта за извозване с окончателна цена. Предлагаме безплатен оглед на място, когато мебелите са много или уточняваме цената още по телефона при запитване, когато мебелите са малко.

Работим бързо и качествено. Предлагаме адекватна консултация всеки ден за този, които има нужда от подобна услуга. Работим всеки ден с изключение на официалните празници. Разполагаме със собствени превозни средства, консумативи и екип от опитни хамали. Всеки, които е ползвал нашите услуги знае, че Хамали Стоянов е коректна фирма работеща на достъпни пазрани цени.Надежден партньор в изнасянето, извозването и изхвърлянето старите ви мебели на точно определените за това места.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Новият-спортен-часовник-Suunto-9

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

мебели хамали извозване стоянов стари които дома сметището всеки предлагаме старите със това много ден работим или мебелите когато тази услуги независимо отпадъци url точно можем разполагаме място още жилището добре изготвям