Двустранен договор за сроителство и неговото присъствие като задължителен елемент

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

31.05.2022 г.    02.06.2022 г.    118 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Двустранен договор за сроителство и неговото присъствие като задължителен елемент

Блог » Строителство и ремонт

Двустранен-договор-за-сроителство-и-неговото-присъствие-като-задължителен-елемент

Сключването на договор и неговите двустранни условия

Сключването на Договор е задължително условие в строителството, особено при изграждане на нови обекти, комплексни строително – монтажни дейности, ремонти, които изискват повече отговорност, гаранции и срокове.

1 .Същност на договора за строително-монтажни работи

Това е договор между двама участници в строителната задача. Едната страна, която възлага договора и прави поръчката към другото лице е Възложител. Той трябва да бъде в случая собственик на имота или упълномощено за тази цел лице, а другата страна, която реализира тази дейност до нейното завършване по Договор е Изпълнител /строител/, който може да бъде както юридическо, така и физическо лице при необходимите технически правоспособности (чл. 136, ал. 1 от ЗУТ).

В договора освен описание на конкретната дейност е важно да бъдат уточнени отделните клаузи, начин на приемане на качествена/некачествено свършена работа /при наличие на такава/, материали, дата на завършване, строителни книжа в процес на строителните дейности, приемо-предавателни протоколи,неустойки, като част от Договора за изпълнение.

С уточняването на всички важни условия и параметри се създават прозрачни двустранни взаимоотношени - www.md90.biz

Крайната цел трябва да бъдат оптимални резултати и гаранции за свършената работа в срокове. Повече за Нас, нашите строителни услуги за Варна и област може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Вас – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-намерим-добър-майстор-за-ремонт-на-покриви

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

договор url договора като при лице двустранен елемент сроителство присъствие задължителен неговото тази цел сключването която страна бъдат https www biz дейност завършване трябва строителни гаранции срокове повече строително