Най-доходоносните места за изкупуване на катализатори в София

Блог, Блог със статии и интересни факти, Авто-мото

20.06.2022 г.    20.06.2022 г.    61 pointspoints

Най-доходоносните места за изкупуване на катализатори в София

Блог » Авто-мото

Най-доходоносните-места-за-изкупуване-на-катализатори-в-София

Производството на компоненти за автомобили, машини и като цяло индустрията за производство на катализатори, са сред най-големите в света.

Само за 2020-та година са произведени 2 млрд. катализатора съдържащи ценни метали, като в експлоатация са безброй много. Отделно от това се продават и заменни части, които могат да бъдат купени по всяко време.

За създаването на един катализатор са нужни доста скъпоценни материали, в това число метали, които имат доста важна цел в преработката на вредните изпарения от двигателя, в не-до-там вредни газове.

Тези метали могат да бъдат използвани и рециклирани дори след като катализаторът е премахнат от автомобила. Това е причината много хора да избират да ги продадат на места за изкупуване на катализатори като KolaZaSkrap.bg.

Защо са ценни катализаторите

Високата стойност на катализаторите, дори след като са били вече използвани, идва поради намиращите се в тях скъпоценни метали и материали.

Въпреки, че 85% от конструкцията на един катализатор използва целулоза и други филтрационни методи, вложените в тях останали 15% са всъщност платина и други важни и ценни сплави.

Именно тези сплави са ценните неща, които могат да изкарат пари на много хора, особено ако се продадат на правилното депо или място за рециклиране на коли, като KolaZaSkrap.bg.

Кой предлага изкупуване на катализатори

Има много места, които с радост биха купили вашите катализатори – от депа за вторични суровини до места със специални системи за реално рециклиране и изваждане на металите.

Въпросите тук са два – кой ще ви предложи най-добрата цена и колко ще ви бъде удобно да оставите своя катализатор.

Тъй като в България пазарът на използвани автомобили е огромен, пропорционално огромен е и пазарът за катализатори.

Цените могат да варират значително, но със сигурност вашата цел е да изкарате най-много пари от толкова ценен компонент.

Можете да направите сравнение между най-ниските и най-високите цени, като тези, които ще ви дадат най-малко пари са пунктовете за вторични суровини, а тези, с най-много голяма цена за вас са услуги като KolaZaSkrap.bg.

Кои места дават най-добрите пари за катализатори

Причината места като https://kolazaskrap.bg/ да дават толкова повече от останалите, е понеже те могат реално да рециклират вашия катализатор, вместо да го пласират на други места.

За разлика от депата за вторични суровини, услугите със специализирана апаратура за рециклиране могат да изкарат повече от един компонент.

Това означава, че могат да ви предложат повече, което винаги е желано, особено имайки предвид това колко много търсене има от тяхна страна.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-места-за-почивка-в-Анталия

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

най като места катализатори могат много kolazaskrap изкупуване които това метали катализатор url пари тези ценни един със други повече доходоносните софия рециклиране използвани вторични суровини https след причината дават