Фундаменти - начини на укрепване

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

30.06.2022 г.    30.06.2022 г.    175 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Фундаменти - начини на укрепване

Блог » Строителство и ремонт

Фундаменти-начини-на-укрепване

Укрепването на фундамента е от съществено значение. Особено при старо строителство на къща и належащият и ремонт. Основната функция по принцип на плочата е балансираното и равномерно разпределение на натоварването на сградата към терена. Ще разгледаме видовете фундаментни плочи при укрепване.

Укрепването на фундаментните плочи са три вида в зависимост от основата:

Укрепване на фундаментна плоча с фундаментна армировка. Един от най – масовият и предпочитан метод

Лентова основа – при тях не винаги се извършва подсилване на фундамента. Подсилването е абсолютно задължително все пак. Най-вече при по-дълги или по-големи лентови основи. Това е така, тъй като якостта на натиска не е толкова висока. Следствие по-голямата площ на самата основа. Винтовите пилони са едни от най -подходящите за лентовата основа. Те са стабилизирани към терена. Имат изключително добро приложение.

Точкова основа може да бъде с армировка, може да бъде и без армировка. Тя е малка на площ и якостта на натиск е достатъчно висока.

С една дума има различни варианти при укрепване на фундаменти Те могат да бъдат комбинирани, но определено трябва да има проекти и да се изпълняват според предварителните указания. В противен случай са възможни грешки, които водят до множество проблеми в дългосрочен план. Затова всяко едно съоръжение е важно да бъде изпълнено професионално от екип, който има опит в подобни ситуации - www.md90.biz

Повече за Нас, нашите строителни услуги на строителна фирма МД-90 за Варна и област може да намерите на сайта и блога ни на адреса за Вас - www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Преустройство-в-новият-модерен-индустриален-стил-в-интериора-на-дома

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

укрепване при фундаменти url основа начини има може най армировка бъде площ якостта висока строителство плочи https www biz терена към фундамента укрепването ремонт фундаментна изпълняват според предварителните указания против