Магия 2004 ЕООД – компанията с мисия за развиване на родната земеделска продукция

Блог, Блог със статии и интересни факти, Бизнес и търговия

09.09.2022 г.    09.09.2022 г.    81 jorojordan22jorojordan22

Магия 2004 ЕООД – компанията с мисия за развиване на родната земеделска продукция

Блог » Бизнес и търговия

Магия-2004-ЕООД-компанията-с-мисия-за-развиване-на-родната-земеделска-продукция

Фабрика Магия 2004 ЕООД е млада, но бързоразвиваща се компания в областта на покупко-продажбата и преработката на сушени сини сливи. Дейността на компанията стартира през 2020 година в град Средец по инициатива на Програмата за развитие на селските райони.

Вложените инвестиции снабдяват фирмата Магия 2004 ЕООД с иновативно технологично оборудване за професионално изсушаване на сини сливи и други видове култури. В периода на своята дейност фирмата се придържа към европейските стандарти за качество, залага на по-оптимално използване на факторите за производство, стреми се към подобряване качеството на храните и полага грижи за опазване на околната среда. Визията на Магия 2004 ЕООД е да привлече нови инвеститори и да разшири своята дейност с цел подпомагане на Община Средец.

Предприятието има амбициите да предложи повече работни места и да увеличи доходите в региона, като по този начин предотврати демографската криза.

Магия 2004 ЕООД е специализирала дейността си върху покупко-продажбата и изсушаването на сини сливи. Този сорт сливи представлява изсушен плод на домашната черна слива. Към настоящия момент сливата се отглежда в регионите на Централна и Южна Русия, Украйна, Молдова, Северен Кавказ, Мала Азия и България.

Най-подходящите сливи за сушене са от сорта на унгарската италианска слива. Този сорт притежава съществени разлики от прародителя си черешова слива, тъй като има твърда чаша и съдържа повече захар. Заради тези характеристики плодовете на сорта се изсушават качествено без използването на ензими. Изсушените сини сливи имат изключително полезни вкусови и хранителни качества.

Те притежават богат витаминен и минерален състав, както и редица полезни свойства. В състава им влизат витамини от групата А, С и К. Сините сливи съдържат още полезни минерали като цинк, магнезий, калий и калций. Обработването на сливите обаче е от съществено значение за запазването на качествата на плодовете. За да разпознаете дали сините сливи са годни за консумация, то техният цвят е най-ясният индикатор.

Качествените сини сливи се разпознават по техния черен цвят и характерен блясък. Те трябва да са леко меки на допир, еластични и месести. От друга страна, сините сливи с кафеникав цвят подсказват за неправилна обработка на плодовете. В този случай те губят полезните си качества и благоприятен състав. Тези сливи обикновено се разпознават по гранясалия вкус.

Сините сливи са висококалорични плодове, съдържащи големи количества захар и въглехидрати. В 100 грама сини сливи има 231 ккал. Сушените сини сливи са значително по-калорични, като в 100 г от тях се съдържат 330 ккал. Задушените сини сливи имат 113 ккал, а калориите в 100 г консервирани сини сливи е 105 ккал.

Ценните вкусови и хранителни качества на сините сливи са основната причина, заради която компанията Магия 2004 ЕООД се специализира в тяхното изкупуване, изсушаване и продажба. В сушено състояние, сливите проявяват наситен сладък вкус с изключително богато съдържание на фибри и могат да бъдат заместител на захарта в яденето. Те са подходящи за добавка към салати, печива, смутита или шейкове. Едни от най-полезните свойства на плодовете са, че намаляват нивата на кръвна захар, подобряват отделителните способности, заздравяват костите и понижават риска от ракови заболявания. Сините сливи са богати на антиоксиданти, което ги прави мощни неутрализатори на свободните радикали върху клетките.

Плодовете допринасят и за намаляване риска от сърдечно-съдови заболявания, тъй като регулират оптимални нива на холестерола в организма. Друга също толкова значима полза на сушените сини сливи е справянето с наднорменото тегло, като се смята, че редовната консумация на плодовете предотвратява затлъстяването. Виж още за ползите тук.

Компанията Магия 2004 ЕООД е сред най-бързоразвиващите се предприятия за изкупуване и обработване на сините сливи. Фирмата има амбицията да инвестира в разширяване и модернизиране на предприятието, за да увеличи работната заетост Община Средец. Магия 2004 ЕООД поддържа контакти с местни производители и стимулира развитието на техния бизнес. От стартирането на своята дейност, предприятието допринася значително за качеството на живот в град Средец – намаляване на дребната престъпност, увеличаване на доходите в региона, стимулиране на земеделското производство и повече работни места.

Една от основните цели на фабриката за сушени плодове е да увеличи сезона на преработваната продукция, както и да разшири дейността си с изсушаването на други видове земеделски култури. Ако тази цел постигне успех, фабрика Магия 2004 ЕООД ще предложи повече работни места в региона на град Средец и ще подпомогне икономическото развитие в областта.

Заключение:

Компанията Магия 2004 ЕООД развива своята дейност, не само в икономическа, но и в социална насока. Мисията на фирмата е да бъде в принос на обществения интерес, като стимулира родното производство и работи в полза на населението в малките региони. Прочетете повече за Магия 2004 ЕООД тук.

Ако притежавате или отглеждане сини сливи, то предприятието е най-подходящият изкупен пункт, където можете да ги предоставите.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Дамски-парфюмни-тестери-Christian-Dior

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

сливи еоод магия сини сините като компанията плодовете най средец повече url този има към дейност своята фирмата ккал предприятието продукция качества слива родната захар производство развиване региона мисия увеличи места