Изработка на уеб сайт в Пловдив

Блог, Блог със статии и интересни факти, Уеб дизайн и оптимизация

15.10.2022 г.    15.10.2022 г.    229 izrabotkanasaitizrabotkanasait

Изработка на уеб сайт в Пловдив

Блог » Уеб дизайн и оптимизация

Изработка-на-уеб-сайт-в-Пловдив

WordPress е една от най-простите, но функционални системи за управление на съдържанието. Избира се от огромното мнозинство уеб администратори, както начинаещи, така и опитни. Необходими са малко технически умения, за да създадете WordPress сайт. Без опит някои точки може да изглеждат неразбираеми. Но с нашите инструкции вие бързо ще се справите с тях.

WordPress е най-популярната безплатна CMS с отворен код . Това е универсален двигател, който благодарение на огромен брой плъгини е подходящ за създаване на голямо разнообразие от проекти, от целеви страници до многостранични информационни сайтове.

Като всяка CMS, WordPress изисква определен набор от умения от потребителя. За да инсталира и конфигурира двигателя, уеб администраторът ще трябва поне да се справи с хостинг, да създаде база данни и да научи как да използва FTP. Това очевидно не е така, когато се регистрирате и веднага разбирате как работи всичко. Следователно основният помощник за начинаещ уебмастър са инструкции, които обясняват как да не се изгубите в настройките на WordPress.

Намерете вашата фирма за изработка на уеб сайт в Пловдив , независимо дали е бизнес сайт или онлайн магазин.

Хостинг и регистрация на домейн

Преди да създадете сайт на WordPress, трябва да вземете решение за хостинга , на който ще бъде разположен. Безплатните опции може дори да не се разглеждат - те или предлагат малко място, или не осигуряват прилична производителност. За да започнете блог, обикновено са достатъчни възможностите на минималната тарифа за платен хостинг.

Някои сайтове предлагат специални цени за WordPress сайтове. Те обикновено вече имат инсталиран CMS и параметрите на сървъра са оптимизирани за характеристиките на двигателя. Но не очаквайте чудеса от тези тарифи: няма уникални инструменти, подходящи само за WordPress. Всичко е въпрос на оптимизация.

Как да инсталирате Wordpress на хостинг

Хостингът на Bluehost и повечето други хостинг доставчици осигуряват автоматично инсталиране на популярна CMS. Ако сте закупили специален тарифен план за WordPress, тогава системата може веднага да е готова за употреба. Но най-често все още трябва да направите минимум действия - намерете секцията с двигатели в административния панел и инсталирайте необходимата CMS.

Инсталирането на WordPress на всички хостинги се извършва приблизително по същия начин. Менюто на конзолата обикновено има раздел "Инсталиране на приложения". След като щракнете върху него, се отваря списък с двигатели, които могат да бъдат автоматично инсталирани на хостинга - WordPress почти винаги е на първо място поради популярността си.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Стъпки-и-етапи-при-изработка-на-уеб-сайт

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

wordpress уеб сайт cms хостинг как изработка пловдив трябва може или обикновено най сайтове предлагат това двигатели който инсталиране автоматично двигателя оптимизация място хостинга веднага всичко инструкции намерете url