Открийте правилният лубрикант!

Блог, Блог със статии и интересни факти, Полезни съвети

19.09.2018 г.    19.09.2018 г.    617 orgasmmarketorgasmmarket

Открийте правилният лубрикант!

Блог » Полезни съвети

Открийте-правилният-лубрикант

Ако има едно нещо, което екипът на orgasmmarket.com е страстен фен, това е лубрикантът. Той може напълно да преобърне сексуалния ви живот, независимо от възрастта, пола или сексуалната ориентация.

Често се възприема като нещо, което просто преодолява вагиналната сухота, лубрикантът всъщност е мощно оръжие за подобряване на сексуалния живот на всеки във всеки един етап – от мастурбация до орален и анален секс.

Колкото по-влажно, толкова по-добре.

Разберете как лубрикантът може напълно да трансформира сексуалния ви живот тук.

ДОБРЕ ДОШЛИ В НЕЩАТА:

Основите. Някои смазки са чудесни за едно нещо и ужасни за друго. Не разрушавайте сексуалното си удовлетворение с грешния тип смазка.

ЛУБРИКАНТ НА ВОДНА ОСНОВА

Водната смазка има много предимства; няма да повредите играчките, не оцветява и може да се използва безопасно с презервативи.

Лубрикантът на водна основа се абсорбира бързо от кажата, идеален е за дълги сесии, освен ако не сте наясно, че трябва да прилагате лубриканта редовно.

Използвайте за: Вагинален секс, орален секс, секс играчки, мъжка мастурбация.

НЕ използвайте за: Анален секс

ЛУБРИКАНТ СЪС СИЛИКОНОВА ОСНОВА

Силиконовият лубрикант съчетава най-доброто от двата свята. Той има гладкото и лесно движение на водна основа с високо възбуждащата текстура на петрола. Тя трае много по-дълго от водната база, така че не е нужно да прилагате редовно или да използвате толкова много.

Знаехте ли, че и той е водоустойчив?

Докато силиконовото лубрикант няма да повреди кондомите, но той може сериозно да повреди сексуалните ви играчки, ако са направени от силикон. Придържайте се към водата, ако играете с приятел, работещ с акумулатор.

Използвайте за: Вагинален секс, анален секс.

НЕ използвайте за: Всяка секс играчка (мъжка или женска), направена от материали с реално усещане или силикон. Не се препоръчва за чувствителна кожа.

ЛУБРИКАНТ ЗА ОРАЛЕН СЕКС

Както при всички сексуални действия, колкото по-влажни, толкова по-добре. Оралният секс както за мъже, така и за жени, може да се възползва от добрата ароматизирана лубрикация.

Вкусното лечение за дарителя, ароматизираното лубрикантство, със сигурност ще ви накара да се заинтересувате повече от удоволствието.

За приемника смазката може да направи оралния секс да се чувства 10 пъти по-добре – да се плъзга над чувствителните места и да предотврати неприятното триене.

ВАГИНАЛЕН ЛУБРИКАНТ – Увеличавайте оргазмите със смазки, предназначени да привличат повече кръв към района.

АНАЛЕН ЛУБРИКАНТ –

Аналният секс е една област, където е абсолютно необходима лубрикация. За да направите аналният секс удобен и приятен и за двете страни, е необходимо добро количество лубрикант.

Специално проектираните анални лубриканти като продуктите на ERO ANAL, съдържат допълнителни съставки, за да осигурят най-удобната сесия за анален секс

Ако се нуждаете от повече информация, винаги е удобно да се свържете с нас!

orgasmmarket.com 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-определим-най-подходящия-дамски-парфюмен-тестер

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

секс лубрикант може ако анален лубрикантът основа използвайте добре или той url вагинален живот повече водна много правилният има сексуалния орален открийте нещо толкова със всеки така смазка колкото водната мъжка аналният