Светът мирише на малина

Блог, Блог със статии и интересни факти, Мода и стил

24.11.2022 г.    24.11.2022 г.    13 thejokerthejoker

Светът мирише на малина

Блог » Мода и стил

Светът-мирише-на-малина

Знаете ли, че Вселената си има мирис и той е… на свежи горски малини! Поне така казват специалисти от известния германски институт „Макс Планк“.

Учените са търсили аминокиселини в Млечния път, с помощта на 30-метровия европейски радиотелескоп IRAM. Аминокиселините са основа за съществуващия биологичен живот на Земята, такъв какъвто го познаваме.

Те са проучвали струпването на газ и прах, което според най-новите теории може да съдържа т.нар. „семена на живота“ – елементи от най-простите протеинови молекули. Въпреки усилията, учените не са успели да открият аминокиселини или признаци за тяхното съществуване в Млечния път.

За смета на това, те са открили друго интересно нещо. В газовите облаци на Млечния път, в центъра на галактиката ни е открит етил формат. Молекулата на това химично съединение формира особения и приятен мирис на горската малина. В заключение, по думите на германските учени, цялата Вселена ухае на малини.

Ако вие искате да ухаете прекрасно, разгледайте ароматите на Prouve Store !




Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Колко-вида-биват-чантите-за-документи-и-как-да-изберем-правилната

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

малина светът път млечния мирише url аминокиселини учените това най малини мирис химично молекулата формат етил открит галактиката или признаци центъра смета тяхното облаци газовите нещо формира интересно друго открили