Модата в еротичното бельо

Блог, Блог със статии и интересни факти, Мода и стил

14.02.2019 г.    14.02.2019 г.    1006 kostadin89kostadin89

Модата в еротичното бельо

Блог » Мода и стил

Модата-в-еротичното-бельо

За всеки еротичното бельо включва различни елементи, но най-общоприетото е комбинацията от сутиен, бикини, жартиери и обувки на висок ток. Разбира се, всичко това гарнирано с обилно количество дантела и някоя панделка тук там.

За цветовете господата са единодушни – червено и черно. В комбинация или поотделно, тези два цвята са символ на еротиката, особено червеното.

Разбира се, другите цветови комбинации или самостоятелни цветове са много подходящи. Бялото или розовото излъчват невинност, а комбинацията от черно и розово е много атрактивна.

Специалното при този тип бельо е, че е създадено, за да се съблича, отколкото да се носи в ежедневието. Целта му е да събуди интерес у партньорът, да разнообрази сексуалната игра и да даде самочувствие на дамите.

Когато жената е облечена в секси бельо и се държи освободено, партньорът се възбужда много по-лесно, а сексуалният акт е запомнящ се.

Ако сте заедно с половинката си от дълго време със сигурност има моменти на застой в отношенията. В спалнята разнообразието е много важно. За целта обновете гардеробът си, като за начало сменете бельото, което ползвате.

Колкото и удобна да е размъкнатата тениска или памучна нощница, понякога може да обличате и малка копринена нощничка, бъдете сигурна – ще бъде забелязано!

Дълбоките бикини са много практични в ежедневието, но нищо не ви пречи да имате няколко чифта дантелени гащички или прашки, които да носите пред половинката си, така ще създадете много приятна атмосфера.

Важно е бельото, което носите, дори и да е съвсем обикновено, да бъде чисто и здраво. Размъкнатите потници и бикини, не се нравят много на господата. Гледайте размерите на бельото да отговарят на тези на тялото ви.

Ако пък искате да се обзаведете с по-специални костюмчета, в интернет пространството има изобилие от магазини, които ги продават. Ree.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Потрес-Клиентка-закупи-черен-свински-дроб-отврати-се

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

много бельо или url еротичното бикини ree бельото модата господата целта партньорът тези които бъде носите разбира черно ежедневието което важно ако комбинацията има половинката може сигурност понякога нощница обличате