Кое вещество в храните вреди на болните бъбреци?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Полезни съвети

09.05.2019 г.    09.05.2019 г.    174 Petar40Petar40

Кое вещество в храните вреди на болните бъбреци?

Блог » Полезни съвети

Кое-вещество-в-храните-вреди-на-болните-бъбреци

Съединените щати, показва, че пациентите с хронични болки в бъбреците може единствено да спечелят ако станат вегетарианци, посочва EmaxHealth.

Цялата тайна се крие в ограничаването на фосфора при хранене , а това може да се постигне единствено с максимално ограничаване на месните продукти. В рамките на експеримента, реализиран в университет в американския щат Индиана, няколко доброволци с хронични болки в бъбреците бяха подложени на диети в продължение на една седмица.

https://brutalsex.bg7.eu/250301/
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

7те-неща-които-се-случват-с-тялото-ви-с-тези-семена-отслабвате-без-диета-премахва-токсините-и-шлаката-намалява-лошия-холестерол

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бъбреци кое вреди болните храните вещество бъбреците може единствено болки url хронични щат индиана няколко съвети американския рамките експеримента реализиран университет доброволци бяха полезни brutalsex https продукти