Как да създадете портфейл за криптовалута? Моят път след покупката на пакета „CryptoEddu“

Блог, Блог със статии и интересни факти, Наука и техника

14.06.2019 г.    14.06.2019 г.    110 maali3837maali3837

Как да създадете портфейл за криптовалута? Моят път след покупката на пакета „CryptoEddu“

Блог » Наука и техника

Как-да-създадете-портфейл-за-криптовалута-Моят-път-след-покупката-на-пакета-CryptoEddu

Това е въпрос, който задават много начинаещи лица в сферата на инвестирането. Криптовалутата, като всеки капитал, трябва да се съхранява на безопасно място. Да я оставите на платформата, където сте извършили покупката, може да бъде особено опасно за хакерски атаки.

Какво представлява портфейла за криптовалута?

Изясняването на това понятие е много лесно, защото е аналогично на ситуациите, с които се срещате всеки ден в ежедневието си. Когато получаваме заплата, не се замисляме къде да я сложим. Автоматично е преведена в нашата сметка. Същото е и с покупката на криптовалута – трябва да имате място, в което да я оставите на сигурно.

Какъв портфейл да изберем?

Най-лесно можем да разграничим портфейлите на онлайн и офлайн. Първите се справят в ситуации, когато по-често ползваме криптовалутата, напр. всеки ден. По-подробна класификация:

• Борсов портфейл

• Компютърен портфейл

• Мобилен портфейл

• Браузър портфейл

• Хардуерен портфейл

Опцията офлайн е по изгодна за хора, които планират само да съхраняват криптовалута за по-дълго време. При него трябва да се запише адреса на нашия портфейл и да се получат частни ключове [под формата на код QR], които служат за трансфер на криптовалутата.

Можете да помислите също дали искате да съхранявате в своя портфейл една избрана криптовалута или няколко.

Как да създадете портфейл в няколко стъпки?

Преди да преминете към създаването на портфейла се уверете, че доставчикът, когото сте избрали не е измамник. Винаги е по-добре да проверите два пъти, отколкото да бъдете ограбени.

1. Регистрирайте се на страницата на доставчика чрез имейл и парола.

2. Потвърдете от имейла си активиращото съобщение, което ще получите във Вашата кутия.

3. Създайте профил в сайта и отидете в портфейла си за криптовалута.

Кога се нуждаете от портфейл?

Винаги, когато купувате криптовалута, дори няколко единици. Моята първа криптовалута беше „Ripple“, която получих като бонус към покупката на образователните материали „CryptoEddu“. От електронните книги, свалени от „The Best Vouchers“, научих че трябва да си направя такъв портфейл, за да съхранявам безопасно виртуалните си пари.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

SEO-ценообразуване

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

портфейл криптовалута покупката cryptoeddu трябва как създадете всеки няколко портфейла криптовалутата които когато след пакета път моят място безопасно оставите сте към офлайн ден което много това лесно винаги като добре дв