Спецификациите, които да гледаме при избора на игрална конзола?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Компютри и електроника

27.07.2019 г.    27.07.2019 г.    216 Ozone.bgOzone.bg

Спецификациите, които да гледаме при избора на игрална конзола?

Блог » Компютри и електроника

Спецификациите-които-да-гледаме-при-избора-на-игрална-конзола

Тъй като многобройните форми на медийно забавление се развиха през последните 20 години, правенето на сравнение на игровата конзола се увеличи по сложност. Дигиталното забавление се превърна в основна част от домакинствата с млади хора, но тъй като технологиите, които се намират в хола ни, се променят, решенията, които трябва да направим, стават все по-трудни. Вече не сме доволни да имаме самотен DVD плейър или телевизор като единствено средство за забавление. Сега можем да имаме всичко - от телевизор за гледане на 3D филми до система за домашно кино или Apple TV.

Една от най-разпространените форми на забавление днес е конзолата за видео игри. Закупуването на игрални системи избухна през последните години. Този растеж е все още в процес на развитие, така че истинският въпрос за тези, които искат да бъдат част от този свят, е: Каква конзола да си купя? Макар и обезсърчаващо, сравнението на конзолите за игри може да ви помогне да управлявате един труден набор от решения и да си осигурите забавление в процеса.

Графика

Как изглеждат игрите? Някои игрови конзоли предлагат страхотна графика, докато други предлагат по-стилизирани визуализации. Това може да не е определящ критерий за много хора, но тези, които биха искали да извлекат максимума от своите игри, може да искат система за игра с по-ясни образи. Някои потребители може да открият, че нямат нужда от хипер реалистична графика. Човекът, който играе игри, може да не се интересува от този параметър или да не разполага с оборудването, за да извлече максимума от по-графичните интензивни конзоли.

Съвместимост на оборудването

Ако вашата нова конзола за игра е допълнение към текущата ви система за забавление, тогава трябва да решите дали тя трябва да може да функционира с всички съществуващи компоненти. Съществуващата конзола предлага ли графики с висока разделителна способност? Съществуващата ви телевизия предлага ли HDMI връзка с висока разделителна способност и ще трябва ли да закупите отделно допълнителен кабел?

Кой ще я използва

Младо семейство, играещо заедно на видео игри или индивидуални потребители? Това е важно сега, повече от всякога. Това, което някога е било хоби на малък брой хора, вече стана много по-масово. Всеки производител на конзоли се опитва да проникне в семейния пазар. В отговор на това, повече семейства купуват игрови конзоли. И така, кой ще играе? Ще играете ли заедно? Искате ли да играете онлайн? Имате ли нужда от функции за родителски контрол? Ако конзолата е предназначена за семейството, има ли в конкретната конзола голямо разнообразие от игри, подходящи за семейство / детска възраст?

Повече от конзола за игри

Всяка конзола има допълнителни функции. Тези характеристики правят конзолата по-подходяща за тези, които са извън дадена ниша и играят само няколко игри годишно. Някои конзоли предлагат онлайн изтегляне на филми (например Netflix) или други услуги с абонамент за дигитално разпространение за филми и телевизионни предавания.

Ако вече сте абонирани за тези услуги или предпочитате да използвате собственото си цифрово съдържание, това е един от начините да го получите, без да се налага да използвате компютър или безжични мрежи. Други предлагат допълнителни функции като популярни приложения за социални мрежи, включително Twitter и Facebook. Някои системи ви позволява на няколко души да гледате филм, докато използвате чат или аудио в реално време, за да говорите заедно, въпреки че всички сте физически на различни места. Някои предлагат интернет браузър, докато други ви осигуряват Blu-ray филми с висока резолюция. А някои все още имат стандартна DVD съвместимост. Това е тази категория, в която сравнението на игровата конзола оживява, защото изборът е много голям. Разбира се, това го прави и по-труден, ако още не сте обмислили какво искате да правите с вашата конзола, освен да играете игри.

Налични игри

Независимо дали имате нужда от допълнителните функции, споменати по-горе, игрите ще бъдат определящите критерии за мнозина. За щастие, този критерий не е толкова усложняващ ситуацията, колкото преди. Всяка конзола разполага с голям брой изключителни заглавия, които са достъпни само на съответната конзола. Малцинството избягва да избира, като купува множество конзоли, за да избегне това ограничаване.

За тези, които не разполагат с време или пари за множество конзоли, е важно да се помисли какви франчайзинги на големи игри (напр. Madden, Mario Brothers, ...) са най-привлекателни или какви платформи включват и изключват (напр. Halo на Xbox,. ..). В крайна сметка, този критерий е много важен, защото искате да изберете конзола, която предлага различни игри, които вие и вероятните потребители ще намерите забавни и интересни. Казано по-просто: Важно е да се определи кои игри се продават изключително за определени конзоли, за да се гарантира, че не пропускате игра, която наистина искате (например, Mario Karts се предлага само на конзоли Nintendo).

Цена

Бюджетът винаги е фактор в едно важно решение, което включва устройства за забавление. Сравненията на конзолата за игри не са извън това правило. Там има редица ценови точки, всяка от които идва със свои функции и екстри. Много конзоли се предлагат в различни модели, а понякога това е свързано с по-добри характеристики или повече съхранение. Също така, налични са пакети, които могат да включват безплатни бонус игри или допълнителен контролер. Всичко това трябва да се вземе предвид във вашите съображения за разходите.

Това са главните спецификации, които трябва да гледате при избора на игрови конзоли. След като имате ясна представа от вашите нужди, ще можете лесно да отсеете предлаганите на пазара конзоли и да изберете тази, която е най-подходяща за вас.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

За-какво-да-внимаваме-при-покупка-на-употребяван-лаптоп

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

конзола игри които това или конзоли забавление някои трябва може предлагат тези като много този функции предлага ако филми други искате избора при която url конзолата повече важно игрови още система така най графика нужда