Платформа за сравнение на различни видове пелети и доставчици на оборудване иска да променя начина по който хората избират пелети и доставчици.

Блог, Блог със статии и интересни факти, Полезни съвети

07.08.2019 г.    07.08.2019 г.    567 potoplopotoplo

Платформа за сравнение на различни видове пелети и доставчици на оборудване иска да променя начина по който хората избират пелети и доставчици.

Блог » Полезни съвети

Платформа-за-сравнение-на-различни-видове-пелети-и-доставчици-на-оборудване-иска-да-променя-начина-по-който-хората-избират-пелет

В началото на месец април - 2019 година стартира амбициозният ИТ проект за анализ, сравнения и коментари на различни видове доставчици на пелети и пелетни камини, горелки, котли и като цяло уреди за отопление. Целта на платформата е да промени начинът по който потребителите на тази набираща все по-голяма популярност стока, правят своя избор. И основната ни цел е това да стане по максимално прозрачен начин - казва Георги Марков - директор Бизнес развитие на PoToplo.eu.

Друг важен момент в бизнес модела на компанията е, че разчитаме много на обратната връзка от потребителите, които са основният акцент и фактор в платформата. Няма да залагаме на сложни технически анализи и характеристики, които в повечето случай объркват потребителя.

Оценки и ревюта

Оценката, която се прави за всеки един продукт е по разработена методика от експерти в областта на пелето производството, инженери и консултанти. Даваме възможност на всеки един потребител на пелети да даде оценка на своя доставчик или марка пелети, която използва. Интересното в случая е, че алгоритъма на платформата е направен така, че дава приоритет на оценката от потребителите.

Сравнения на пелети, пелетни камини и горелки.

Един от уникалните инструменти е възможността чрез платформата PoToplo.eu, потребителите да направят сами сравнение на различни видове пелети, пелетни камини, пелетни горелки и др., като стъпките и самият интерфейс е изключително интуитивен и с него би могло да работи и малко дете.

Класации

Всяка година ще създаваме различни класации, които да показват любимите продукти на потребителите в определени категории, като тук изцяло ще взима превес оценката от потребителите. Една от активните ни класации по която потребителите могат да се ориентират за качеството на различните марки пелети се казва Най-добрите пелети за 2019 година.

Продуктови битки

Отделно от това, всеки месец ще правим тест и ще съпоставяме пряко два продукта в така наречените продуктови битки. Това практически ще представлява пълен анализ за качествата на два сходни продукта. Целта е да направим взимането на решение от страна на потребителите по-лесно.

Бъдещите планове

Тъй като самата платформа е жив организъм, се надяваме с натрупването на аудитория и повече обратни връзки от реални потребители, да разширим категориите и да предложим подобни анализи и ревюта в други категории, свързани с отопление и климатизация на дома.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Израелски-лекар-разкри-как-може-да-се-улови-рак-в-ранен-стадий-Препоръки-които-ще-спасят-живота-ви

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

пелети потребителите доставчици различни видове който като url пелетни сравнение платформа платформата оценката potoplo които това която горелки камини всеки класации променя избират хората начина година един оборудване иска