SEO ценообразуване

Блог, Блог със статии и интересни факти, Наука и техника

31.08.2019 г.    31.08.2019 г.    180 wseobgwseobg

SEO ценообразуване

Блог » Наука и техника

SEO-ценообразуване

Днес ще поговорим за това, как точно се образува цената за SEO, тъй като много клиенти се сърдят, когато им се даде оферта, съдържаща голяма сума.

Първо, SEO обслужването е комплексен процес, касаещ ангажирането на много хора, които са с високи технически познания. Това е и една от основните причини цените на SEO услугите, не само в България, но и по цял свят, да са изключително високи.

Но дали си струва да заплатите висока цена за SEO ?

Отговорът е ЛАКОНИЧЕН, и е - ЕСТЕСТВЕНО, чЕ ДА!

Бюджет. Много често, клиенти, когато чуят думата "бюджет", се хващат за главата. Никой не иска да дава пари, а всеки иска печалба.

Това е сериозна грешка.

Модерните предприемачи си дават сметката, че един сериозен процент от приходите трябва да се завърти в реклама, в SEO.

Какъв да е този проент?

Нашият екип, т.е. екипът на W-SEO.com често е дискутирал тази точка и е стигнал до извода, че бюджет около 10 % от приходите на компанията, ако се инвестира в SEO, то това би бил отличен процент.

Защо ли? Отговорите научете онлайн, на сайта на компанията, който посочихме по-горе! Ето го отново:

www.W-SEO.com
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

SEO-ценообразуване

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

seo това бюджет много ценообразуване com приходите компанията често иска когато процент високи клиенти ето сериозен сметката горе един трябва какъв реклама завърти дават модерните сериозна печалба всеки техника наука