Защо не се препоръчва да пиете хапчета за високо кръвно сутрин?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Здраве и медицина

16.10.2019 г.    16.10.2019 г.    376 albenaPalbenaP

Защо не се препоръчва да пиете хапчета за високо кръвно сутрин?

Блог » Здраве и медицина

Защо-не-се-препоръчва-да-пиете-хапчета-за-високо-кръвно-сутрин

Западни експерти откриха, че полезните и отрицателните свойства на някои лекарства зависят от биологичния ритъм на човека. albenap.bg7.eu

Експертът по хронотерапия в Университета на Уоруик, Робърт Делман, отбелязва, че човешките биоритми непрекъснато се променят. Поради това е много важно да се следи времето на деня, в което е най-добре да се пият лекарствата.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кои-са-най-лошите-храни-при-тлъстини-по-корема

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

сутрин защо високо кръвно хапчета пиете препоръчва url това много поради човешките важно биоритми непрекъснато променят което пият лекарствата здраве медицина добре най времето деня отбелязва следи хронотерапия свойства някои