Григор Димитров през годините

Блог, Блог със статии и интересни факти, Спорт и състезания

24.11.2019 г.    24.11.2019 г.    64 sportenmagazinsportenmagazin

Григор Димитров през годините

Блог » Спорт и състезания

Григор-Димитров-през-годините

Първият турнир на Григор Димитров за годината беше Australian Open, където той премина през квалификационните кръгове със загубата само на един сет. Той побеждава световния №38 Андрей Голубев в първия кръг, за да премине за първи път във втория кръг на турнир от Големия шлем, където загуби от 19-ия седалище Станислав Вавринка. Независимо от това, Димитров постигна своята най-добра ATP класация до края на януари на 85. Така той стана най-високо класираният български тенисист на мъже на всички времена. Тогава Димитров се класира за Световния тенис турнир на ABN AMRO, но загуби от 8-ия секционер Джо-Вилфрид Цонга в първия кръг в два сета. [16] Тогава той загуби в първите кръгове на Откритото първенство на 13 и Дубай тенис шампионатите съответно на Дмитрий Турсунов и Ричард Гаскет. Тогава Димитров спечели Challenger DCNS de Cherbourg побеждавайки защитния шампион и номер две семеносец Никола Махут на финала. След това той се класира за Sony Ericsson Open, като загуби от Сергий Стаховски. Димитров стана първият българин, който някога е сеял на турнир на ATP World Tour, който беше засят 8 на американското първенство по мъжки глей, но загуби във втория кръг от Теймурас Габашвили. На открития в Барселона Банко Сабадел той загуби в първия кръг от Хуан Монако. Той стигна до първия си четвъртфинал в ATP турнир на BMW Open, след като победи Маркос Багдатис, но загуби от Флориан Майер в три сета. Димитров загуби в първия кръг на Откритото първенство на Франция от Жереми Чарди.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Защо-не-можете-да-свалите-Килограми

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

димитров загуби той кръг турнир първия през григор open тогава първенство atp годините първият url световния който след тенис класира втория във беше като стана където най кръгове откритото сета това българин sony стаховск