Съвети за здравето на бременни жени

Блог, Блог със статии и интересни факти, Здраве и медицина

31.01.2020 г.    31.01.2020 г.    402 krasiseokrasiseo

Съвети за здравето на бременни жени

Блог » Здраве и медицина

Съвети-за-здравето-на-бременни-жени

Раждането на бебе е вълнуващо нещо, което често вдъхновява жените да се стремят към по-здравословен начин на живот и, ако е необходимо, да работят за здравословно телесно тегло.

Тук ще намерите съвети как да подобрите навиците си за хранене и физическа активност, докато сте бременна и след като се роди бебето ви.

Защо е важно наддаването на здравословно тегло при бременност?

Натрупването на подходящо количество тегло по време на бременност помага на бебето да расте до здраво. Но наддаването на твърде много или твърде малко тегло за Жената може да доведе до сериозни здравословни проблеми за вас и вашето бебе.

Според експертите , наддаването на твърде много тегло по време на бременност повишава шансовете ви за развитие на гестационен диабет (диабет по време на бременност) и високо кръвно налягане по време на бременност.

Освен това увеличава риска от диабет тип 2 и високо кръвно налягане по-късно в живота. Ако сте с наднормено тегло или имате затлъстяване, когато забременеете, шансовете ви за здравословни проблеми може да са още по-големи.

Също така е по-вероятно да имате цезарово сечение (C-секция) NIH външна връзка .

Натрупването на здравословно количество тегло ви помага да имате по-лесна бременност и раждане. Също така може да ви помогне да се върнете към нормалното си тегло след раждането.

Колко трябва да ям и пия?

Консумирането на здравословни храни и нискокалорични напитки, по-специално вода, и подходящият брой калории може да помогне на вас и вашето бебе да имате правилното количество тегло.

Колко храна и колко калории се нуждаете зависи от неща като теглото ви преди бременността, възрастта ви и колко бързо наддавате на тегло, споделят от сайта за здраве Билка Бг

Ако сте със здравословно тегло, Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) казва, че нямате нужда от допълнителни калории през първия триместър, около 340 допълнителни калории на ден във втория триместър и около 450 допълнителни калории на ден в третия си триместър.

Освен това може да нямате нужда от допълнителни калории през последните седмици от бременността.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Пробиотици-за-деца

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

тегло калории бременност може здравословно допълнителни url време съвети имате колко здравето здравословни твърде наддаването сте диабет количество триместър жени бебе бременни ако https проблеми около през или ден нужда