Безопасна любов по време на бременност

Блог, Блог със статии и интересни факти, Здраве и медицина

01.05.2020 г.    01.05.2020 г.    291 cleopatracleopatra

Безопасна любов по време на бременност

Блог » Здраве и медицина

Безопасна-любов-по-време-на-бременност

Ако бременността преминава без усложнения, тогава няма пречки за секс през този период. Акушер-гинеколозите смятат, че при липса на противопоказания сексът по време на бременност е полезен, защото това е един от начините да поддържате и укрепвате предишната близост и просто да й се наслаждавате, докато се наслаждавате на опияняващото отделяне на хормони на щастието. Във всеки случай трябва да имате предвид, че всеки триместър има характеристики и е важно да знаете в каква позиция да правите секс, като сте в интересна позиция.

Още интересни статии свързани със секса можете да прочетете в блога на Cleopatra - bit.ly

През първия триместър на бременността можете да продължите да практикувате любимите си пози, но при втория и третия активно растящият стомах налага ограничения. От 12-та до 13-та седмица специалистите съветват да изоставят позите, в които една жена лежи на гърба си, тъй като по-тежката матка заплашва да свие кръвоносните съдове и да пречи на кръвообращението. В резултат на това ще получите виене на свят, слабост и гадене.

Ако лекарят не препоръча да правите секс, трябва да приемете сериозно думите му. Подобна забрана, като правило, има сериозно физиологично оправдание: ако бременността протича с усложнения, тогава контракциите на матката по време на оргазъм и активен ефект върху зоната, близка до шийката на матката, могат да причинят кървене и да доведат до спонтанен аборт. Тогава вече няма въпрос за това в кои пози можете да правите секс по време на бременност, по-добре е да спрете засега.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Съвети-за-здравето-на-бременни-жени

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

време бременност секс това като правите тогава можете любов ако бременността безопасна трябва матката триместър наслаждавате позиция пози url сериозно има всеки при няма усложнения през пречи кръвоносните кръвообращението