Как да се подготвим за интервю на английски език

Блог, Блог със статии и интересни факти, Курсове и уроци

19.06.2020 г.    19.06.2020 г.    176 senseistudiosenseistudio

Как да се подготвим за интервю на английски език

Блог » Курсове и уроци

Как-да-се-подготвим-за-интервю-на-английски-език

Всеки знае, че първото впечатление, което оставяте след интервю за работа е особено важно.

Ако ви предстои интервю за работа на английски език, е добре да се подготвите предварително, за да блеснете максимално пред бъдещия си работодател.

За целта първото нещо, което можете да направите е да си опресните знанията, записвайки се на нашия семинар „Подготовка за интервю на английски език.” В него ще разгледаме най-често срещаните въпроси по време на интервю за работа , както и ще получите обратна връзка от преподавателя какво можете да подобрите в представянето си.

И все пак , ако нямате възможност да посетите семинара ни, можете да направите следните няколко неща, за да се самоподготвите вкъщи :

• Опитайте се да се представите в няколко изречения на английски език – как се казвате, какво сте работили досега, какво сте учили, всичко, което би било полезно за конкретната позиция, за която кандидатсвате, както и всякаква информация, която е необходимо работодаетял ви да знае- например ако имате дете и можете да работите само дневна смяна , не забравяйте да включите това в представянето си.

• Помислете кои са силните и слабите ви страни и как ще ги представите на английски език – в работно отношение , разбира се. Добре е да изтъкнете силните си качества, но и да споменете една, две слаби страни също. Няма перфектни хора, ако се опитате да се представите като такъв, е вероятно после да има разочарования.

• Помислете как бихте отговорили ако Ви зададат въпрос относно заплатата

• Вероятно е и да ви питат относно семейството или свободното ви време- така че помислете и в тази насока.

След като направите всичко това има няколко варианта, можете да се запишете , за да чуете как звучите отстрани. Не забравяйте, че думите сами по себе си не са всичко, имат значение и тона, интонацията, изражението на лицето.

Можете да се гледате в огледалото докато говорите и да наблюдавате как изглеждате, какви мимики правите.

Можете да си направите видео и да го изгледате после или за да сте още по-спокойни можете да помолите член от семейството да изслуша това Ваше представяне, за да сте го изтренирали пред истински човек.

Не на последно място не забравяйте,че е важно да сте позитивни, усмихнати и дори да се затрудните в някакъв момент да продължите разговора.

Успех !
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кога-да-използваме-фразеологични-глаголи

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

как можете интервю език английски сте ако направите какво представите помислете това подготвим забравяйте всичко работа което няколко време както после знае представянето семейството или относно която има вероятно първото