Плащане на сметките по време на Covid – възможно ли е изобщо?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Полезни съвети

12.08.2020 г.    12.08.2020 г.    329 viktoria.m.mandichevaviktoria.m.mandicheva

Плащане на сметките по време на Covid – възможно ли е изобщо?

Блог » Полезни съвети

Плащане-на-сметките-по-време-на-Covid-възможно-ли-е-изобщо

Имали ли сте някога проблем с плащането на сметката си към мобилните оператори? Какво се случва, когато си под карантина, не можеш да излезеш от вкъщи и приложението не работи?

През изминалия месец попаднах точно в тази ситуация. Прибрах се от чужбина и трябваше да бъда под карантина у дома за цели 14 дни. Изведнъж живота просто спря - не можех да изляза на разходка, не можех да отида до магазина да напазарувам, не можех да направя почти нищо. Трябваше да продължа да работя от вкъщи, но още на първия ден установих, че телефона ми е изключен поради неплатена сметка. Вирусът може да спре активния живот в целия свят, но мобилните оператори трябва да ти спрат телефона мигновенно, ако не си платиш сметката навреме. И така моята кошмарна история продължава, насочих се към приложенито, за да заплатя сметката си, въведох необходимите данни, но очакваното „Успешно плащане“ така и не се появи. Пробвах един, втори, трети път, всеки път с надеждата, че този път ще се получи. Но всеки път получавах отговора „Съжаляваме, но възникна проблем. Моля опитайте по-късно.“ И сега какво?

Не мога да изляза от вкъщи, не мога да платя с приложението, а трябва да направя спешно обаждане по работа. Не ми стигаше стреса от това, че трябва да работя от вкъщи, а сега и това. Чувствах се в такава безизходица, бях принудена просто да стоя и чакам с надеждата да се оправи и да мога да заплатя сметката си. Часовете минаваха един след друг, работният ден отиваше към своя край, а аз все още нямах решение на проблема. И изведнъж чудото се случи, получих неочаквано обаждане от моя много близка приятелка. Когато и споделих проблема си, тя ми каза „А защо изобщо се занимаваш с прибоженията на мобилните оператори, а не използваш iCard?“

До този момент не бях чувала за iCard. Тя ми разказа, че използва приложението от няколко месеца и е изключително доволна, защото успява да плаща всичките си сметки без да се налага да чака на опашки, без допълнителни такси, само с един клик. След като приключих разговора с нея, мигновенно изтеглих приложението. Регистрацията беше изключително бърза и лесна. Основоното нещо, за което се пиртеснявах беше дали е достатъчно сигурно и дали няма да се случи нещо с данните на картата ми. Но изненадващо за мен, приложението на iCard изглеждаше супер обещаващо. Изкваше се верификация с лична карта, посредством която се гарантира безопасността на плащанията. В рамките на няколко минути вече имах създаден акаунт, заредих го с дебитната си карта и платих заветната сметка. И всичко се случи толкова лесно, бързо и безпроблемно. Дори не ми се начисли такса за извършеното плащане. Проблемът, създаден от невъзможността да плятя сметката си, посредством приложението на мобилния оператор, беше разрешен в рамките на минути с iCard. Само ако знех, колко лесно може да бъде решен този проблем, нямаше да загубя цял ден в чакане, излишни нерви и щях да съм завършила работата си до края на работния ден.

А и най-интересното самото приложение започна да ми изпаща известия и да ми напомня кога трябва да платя сметките си. Така ми гарантира, че повече няма да изпадна в тази ситуация и винаги ще съм платила всичко навреме. Вие имали ли сте проблем с плащането на сметката към мобилния оператор онлайн? Как успяхте да го разрешите?
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-ефикасните-упражнения-за-възстановяване-на-зрението

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

приложението сметката icard плащане вкъщи към път utm трябва url ден изобщо сметките проблем време възможно този можех един covid така случи оператори мобилните мога беше оператор навреме проблема мобилния ако нещо мигновен