София от "Следвай ме" издаде книга с поезия!

Блог, Блог със статии и интересни факти, Култура и изкуство

07.09.2020 г.    07.09.2020 г.    1021 bookloverbooklover

София от "Следвай ме" издаде книга с поезия!

Блог » Култура и изкуство

София-от-Следвай-ме-издаде-книга-с-поезия

На рожденният си ден на 2-ри септември, тийн идолът Лина Роскин обяви дебютната си книга „Л(you)бов". По-добре позната като София от онлайн сериала "Следвай ме", младата актриса заблестява на корицата на книгата си с ангелски крила. Фотограф на корицата и снимковия материал вътре е Пламен Гаврилов.

27-годишната авторка ни изненадва с така забравения от поколенията жанр - поезия. Книгата й включва български и англиски стихове, които ако съдим по публикациите й в социалните мрежи, си заслужава да се прочетат. Едно от най-популярните издателства в България - Сиела, ще бъде нейн издател, което също говори за качеството и стойността на написаното вътре.

След неуспешни опити да бъде замесена в няколко скандала, Лина Роскин живее и твори в така непонятния за бългаските популярни личности "тих режим". Младата актриса и модел е най-активна в своя личен инстаграм профил, където също може да намерите линк за поръчване на книгата й, преди да бъде пусната по книжарниците.

За обяваването на книгата в социалните си мрежи, Сиела написа : "„Л(you)бов” е дебютната поетична книга на Лина Роскин – нежното създание, което споделя красивите нюанси на душата си. Потопете се в нейния свят, в който поезията не просто ромоли на български и на английски, а шепти на универсалния език на любовта. ", а самата Лина Роскин отговаря на въпроса: Какви наблюдения имаш към отношението към поезията днес?, в интервю за "Плевен Днес" с думите: "Липсва. Хората са спрели да чувстват красотата и любовта от живота. Малките неща.". В интервюто Лина споделя още че готви втора книга, което е прекрасно. Имаме нужда от примери, чийто цели и амбиции са по-големи от цифрено измерими неща. Още по чудесно е че в България продължават да се издават млади автори и да се дава шанс на новото.

Пожелавам успех на книгата и Ви препоръчвам горещо да си я закупите. Подкрепата към млади автори, артисти, творци е наобходима, за да им покажем че оценяваме твудния път, който са избрали.

Можете да поръчате книгата от тук: ciela.com
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Критични-моменти-при-цифровите-графични-произведения

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

книга книгата лина софия роскин поезия следвай което бъде към издаде you социалните мрежи българия любовта български неща вътре корицата млади най днес така актриса дебютната сиела също поезията споделя който бов url млада