Външните фасадни мазилки и какво още да знаем за тях

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

11.09.2020 г.    11.09.2020 г.    11 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Външните фасадни мазилки и какво още да знаем за тях

Блог » Строителство и ремонт

Външните-фасадни-мазилки-и-какво-още-да-знаем-за-тях

Когато сме изправени пред задачата да изберем външната фасадна мазилка ни се иска тя да е едва ли не "черешката" на тортата, защото е определяща за външния вид и стил на сградата. Освен външния вид, има и други фактори, които са от особена важност като здравина, устойчивост, качество, цени и т.н. Затова тук консултанти на строителна фирма МД-90 ще Ви помогнат с информация за различните варианти външни фасадни мазилки.

Външните фасадни мазилки най-обобщено се групират по химичен състав и структура.

1. Според химичен състав фасадни мазилки биват:

- акрилни - те са лесни за използване, непретенциозни, но са изключително издръжливи и предпочитани както за външни, така и за вътрешни условия. Не са препоръчително за райони, където влажността е над допустимите нормални норми.

- минерални - подходящи са за външно и вътрешно приложение, което означава, че имат нужните качества за здравина и цветова гама. Не образуват плесени, но се мокрят при по–силен дъжд и не са устойчиви при по-силни механични въздействия.

- силикатни - подходяща за покрития на естествена основа, устойчива на външни влияния.

- полимерни - устойчиви, еластични, лесна за поддръжка, подходящи за минерални и бетонни основи като финален цветен щрих.

- силиконови - подходящи за външни условия, миещи се, антистатични и влагоотблъскващи, може да бъде само допълнения към бетони, към изолационни покрития, гипсови основи и др.

2. Според структурен състав фасадните мазилки са:

- драскана - финна еднородна смес;

- влачена - с по-едрозърнест състав и оттам и името и, тъй като остава следи;

Все пак, за да направите своя избор за външна фасадна е най-добре да се консултирате с професионалисти в тази област на строителството. Съществуват множество външни мазилки и коя да изберете зависи от специфичността на Вашата фасада, географски район, предназначение, хибридност с основата, експлоатация и много други.

Повече за нашите услуги, както и повече индивидуална информация за строителна фирма МД-90 за Варна и област - https:/www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-настроим-климатика-в-режим-отопление-и-режим-охлаждане

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

мазилки фасадни външни външните състав подходящи като тях още знаем какво външния химичен вид други здравина информация фирма най към основи условия минерални строителна покрития област при според повече устойчиви фасадна