Какво е Мака?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Игри и забавления

18.08.2015 г.    12.02.2017 г.    782 david2david2

Какво е Мака?

Блог » Игри и забавления

Какво-е-Мака

Време е да погледнем към едно от тези скъпоценни растения, за които само преди няколко години, повечето хора дори и не бяха чували. Това е Мака, която се превръща в много популярна "суперхрана" и билка. Коренът от мака, известен в областта на науката като Lepidium Peruvianum, е бил ценен от поколения като енергиен подобрител и стабилизатор на настроението. Това е мощен комплекс съдържащ съставки като фитонутриенти, аминокиселини, витамини и мастни киселини. Плюс това, има изобилие от микроелементи и фитохормони.

И така, какво толкова прави този корен? Коренът от мака е с възможност за регулиране, поддръжка и балансиране на хормоналната система както на мъжете, така и жените. Същевременно помага и за акне. И тъй като увеличава хормоните, той може да помогне с плодовитостта, храносмилането, енергийните нива. Перуанският корен от мака е адаптоген и има много прилики с женшен. По дефиниция адаптогените са вещества, които повишават устойчивостта на организма при болести чрез физиологично и емоционално здраве. Това означава, че той може да бъде от голяма помощ за хората, борещи се със симптомите на хронична умора. Смята се, че прави това, като помага на надбъбречните и хипофизната жлеза. Накратко, кара тялото и душата да се чувстват добре.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Опасно-ли-е-да-залагаме-на-хазарт-в-интернет

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

като това мака много има коренът така може той помага прави корен които адаптоген прилики перуанският нива женшен дефиниция устойчивостта организма повишават вещества адаптогените енергийните храносмилането едно акне