Как да вкараме картите ни за отстъпка в нашия iPhone?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Полезни съвети

11.10.2020 г.    11.10.2020 г.    31 MatthewMatthew

Как да вкараме картите ни за отстъпка в нашия iPhone?

Блог » Полезни съвети

Как-да-вкараме-картите-ни-за-отстъпка-в-нашия-iPhone

Здравейте Apple потребители, предполагам този въпрос е изкачал не веднъж в съзнанието ни. Дигиталният портфейл на iPhone за съжаление няма тази опция, така че ще трябва да погледнем това в друга посока. Аpple wallet-a е само едно от нещата, които IOS и Apple превъзхождат всички останали, но когато става въпрос за „всичко в едно“ имат още какво да подобрят. Нека разгледаме няколко алтернативни начина за това как да въведем всичките си карти в едно приложение.

Има доста опции на пазара, но ние ще се ориентираме към тези, които са най-използваните в България и имат най-добър рейтинг.

Така че, нека започваме:

Pass2U Wallet – От безплатна към платена версия?

Приложението изглежда доста удобно, с добър интерфейс и дизайн, но сновните проблеми, идват от това, че колкото повече карти се опитвате да вкарате в него, непринудено изисква да минете на платената версията. Плащането на такса от 4,89 лева на месец, за да имате всички карти за отстъпка, е доста безсмислено. Плащате си, за да имате отстъпки при пазаруване. Първоначалната идеята на това приложение е била да запълни липсващото звено в Apple Wallet-a, но в последствие става платено приложение и това е малко отблъскващо за хората. Разбира се, не казвам, че няма да ви свърши работа, но колко и какви са вашите карти и дали бихте плащали, за да ги имате, е въпрос, който трябва да си зададете сами.

Stocard – Не винаги трябва да залагаме на немското

Германското приложение е едно от водещите, когато става въпрос за дигитализация на картите ни за отстъпка. Има добър рейтинг в App store, но това, което ми направи впечатление, когато разглеждах оценките от потребителите е, че много често им изчезват данни от самото приложение, както и карти, които са вкарали в него. Това е доста неприятно в случаи, когато събирате определени точки или нещо в тази насока, защото те просто изчезват. Това, разбира се, не се случва всеки ден предполагам, но със сигурност е нещо, над което трябва да поработят във времето. Хубавото е, че го има на повече от 20 езика, включително и на български език, което си е голям плюс за неанглоговорящите.

A1 Wallet – Новия дигитален портфейл на пазара у нас

От скоро А1 или бившия М-тел, пуснаха техния дигитален портфейл на пазара, в който има опцията ,,всички карти за отстъпка на едно място ‘‘. За сега няма толкова много хора, които са го използвали и все още има доста въпросителни около него. Хубавото в случая е ,че няма идея телефонният Ви номер да е на компанията, може да се изтегли и да се използва от всички оператори. Ако решите като цяло да ползвате портфейла, би било добре първо да помислите дали бихте желали да доверите на мобилна компания вашите финанси. Колкото до дигитализирането на вашите карти за отстъпка смятам, че е няма какво да се обърка.

]iCard – Първата европейска финтек компания от България.

Портфейлът на Айкард може би е този, който ще ви е най-лесно да използвате. За да сложите всичките си карти за отстъпка на едно място, е нужно само да инсталирате App-a, без дори да се верификация. Това се случва отново напълно безплатно и може да се използва само тази опция на портфейла. Това е доста окей от гледна точка, че човек не е ангажиран с нищо, като данни или такси за поддръжка. Разбира се ако решите да ползвате цялата идея на дигиталния портфейл, е ваша воля. А1 основно направи това, което вече iCard беше развила през годините. Онлайн плащания, преводи без такси или с минимални такива, също и плащане на битовите сметки.

Ако прецените, можете да пробвате и да видите кое ще ви допадне най-много.

Аpple wallet и всички останали!!!

Портфейлът на Apple е приложение, с което можете да плащате посредством телефона си, но концепцията за дигитален портфейл днешно време е доста по-различна. Мигновени преводи, плащане на сметки през него и разбира се-складиране на картите за отстъпка са само част ползите им.

Надявам се да съм бил полезен в тази насока.Преди да решите кое от горните приложения да използвате си задайте въпроса:

-Каква ще е моята потребност от него?
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Специално-средство-срещу-кисти-и-миоми-Стопява-ги-за-дни

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

това отстъпка карти доста едно приложение wallet всички него което има няма портфейл картите iphone въпрос най само които когато как трябва url или разбира тази apple пазара решите става добър имате може много дигитален