Интериор и мода за 2020 г

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

20.11.2020 г.    04.01.2021 г.    183 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Интериор и мода за 2020 г

Блог » Строителство и ремонт

Интериор-и-мода-за-2020-г

1. Интериор и мода за дома 2020 г. с консултантите на строителна фирма МД-90 за Варна и област - www.md90.biz

Тези нюанси, когато трябва да си ги представите са несъвместими комбинации в едно или така изглеждат на пръв поглед. Тайната на тяхното съчетание е в земните им и пастелни нюанси като например есенната палитра от жълто-червено и тяхното земно присъствие в дома, което да ни напомня за природата.

Студени цветове в каменно сиво и бяло са също модерно присъствие на баланса и спокойствието, което придават на интериора на дома. Не пренебрегвайте и минерално розово, което много добре се преплита със сиви щрихи като двата цвята успяват да създават не само интересна, но и свежа, елегантна нотка на интериора Ви.

Надявам се, че сме Ви били полезни с идеите за интериорни решения за дома, а повече за нашите услуги в областта на строителството, вътрешни и външни ремонти, може да видите на сайта и блога ни на адрес – www.md90,biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Отвореното-пространство-на-дома-и-идеи-за-неговата-функционалност

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

url дома мода интериор което присъствие biz http нюанси www тяхното интериора като елегантна цвята успяват създават интересна свежа само двата със розово минерално пренебрегвайте много добре сиви нотка преплита щрихи