AROMA OIL MASSGE за възстановяване на енергийния баланс – тайните тайландски масажни техники

Блог, Блог със статии и интересни факти, Здраве и медицина

07.12.2020 г.    07.12.2020 г.    47 babybuketbabybuket

AROMA OIL MASSGE за възстановяване на енергийния баланс – тайните тайландски масажни техники

Блог » Здраве и медицина

AROMA-OIL-MASSGE-за-възстановяване-на-енергийния-баланс-тайните-тайландски-масажни-техники

Ако все още не сте се насладили на професионално направен тайландски масаж, обезателно го направете. В период на изключително сложна епидемиологична обстановка, а също и в сезон, в който по начало тялото и ума са изложени на извънредно силен натиск отвън, има начин да се погрижим за здравето си.

Тай масажът е безопасен, безболезнен и наистина работи. В ТАО Център София можете да опитате една специфична масажна техника с изумяващо благоприятен ефект – Aroma oil massage - масажът за възстановяване на енергийния баланс. Техниките се изпълняват от квалифицирани масажисти от Индия и Тайланд – страните, от които произхождат.

Aroma Oil Masagge – възстановяване на енергийния баланс

Тайландският арома масаж е възникнал преди повече от 2000 години под влияние на две култури – древно индийската и древно китайската. През годините на своето съществуване тази техника е успяла да спечели огромна популярност по целия свят. Това се дължи на факта, че масажът оказва ефект не само върху физическото, но и върху емоционалното и духовно състояние на човека.

За изпълнението му се използват специални ароматни масла от Индия и Тайланд, а самата техника представлява необичайно ефективна смес от акупресура, мануална терапия и мускулна релаксация. От значение е нежността на ръцете на масажиста, използващ единствено натурални масла, извлечени от соковете на тропически плодове и растения.

Масажната техника включва обработка на телесната повърхност на пациента не само с пръсти и ръце, но и с лакти и предмишници. Основният метод залага на натиск с различна сила и интензивност. Обикновено процедурата започва с масаж на стъпалата, плавно преминаващ по цялото тяло, включително главата.

След релаксиращата процедура настъпва усещане за покой, блаженство и позитивизъм, главата се изчиства от негативните мисли, а мускулите се привеждат в пълен покой. Препоръчваме този масаж на всички, които са уморени от суматохата на шумния град и имат нужда да се отпуснат.

Пълна хармония и баланс между ум и тяло, състояние на удовлетворение, спокойствие, отпускане и успокояване на нервната система - това са целите на тайландския арома масажен метод. По време на процедурата, масажистът внимателно, но дълбоко третира всички мускули на тялото, подобрявайки лимфния дренаж и кръвообращението.

Терапевтът влияе и върху рефлекторните зони върху стъпалата, което помага да се възстановят енергийните потоци в тялото. Ароматите значително повишават ефекта от процедурата. Много съставки в ароматните масла помагат за елиминирането на токсините и шлаката от тялото. След масажната процедура кожата ви придобива изцяло нов вид - става по-мека и еластична.

За да се възстанови изгубения баланс в енергийните канали, масажистът винаги въздейства върху центровете, разположени по повърхността на стъпалата – т.нар. Foot Massage. Методът би могъл да се възприема и като диагностичен, защото на база реакциите на клиента, терапевтът може бързо да прецени кои системи в организма са обхванати от блокажи.

Сеансът е едночасов, като през това време клиентът е в състояние на пълен релакс. В реномираните салони като ТАО Център процедурата се изпълнява в изключително приятна атмосфера, под звуците на приятна източна музика в комбинация с топлия пламък на ароматна свещ.

Ефектът се проявява веднага, а ползите, които можете да очаквате са: премахване на негативните емоции, възстановяване на психо-емоционалното здраве, стимулиране на кръвоносната и нервната система, стартиране на механизмите за самолечение и обновяване на клетките – регенерация.

Източник: https://taocenter.bg/
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Квалифицирани-психолози-в-Бургас

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

баланс възстановяване върху енергийния aroma oil тялото техника масаж процедурата тайландски масажни като стъпалата massge масажът техники които тайните това масла състояние приятна метод можете време център тао емоционалното