Високо-енергийното строителство на еднофамилни къщи за 2020 г

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

16.12.2020 г.    04.01.2021 г.    275 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Високо-енергийното строителство на еднофамилни къщи за 2020 г

Блог » Строителство и ремонт

Високо-енергийното-строителство-на-еднофамилни-къщи-за-2020-г

Опростените и изчистени форми при новото строителство за 2020 година са показателни и създават една естествена среда на технологии и околна среда, което преди време беше нещо трудно съвместимо за изпълнение. Създава се една „зелена” връзка между строителство и околна среда.

Основни стъпки в създаването на енергийна „пасивна и зелена“ среда в строителство:

осигуряването на повече светлина, която да влиза през големите прозорци и превръщането и в естествен източник на енергия

изграждане на многослойни елементи за външни и вътрешни изолации за създаване на т.нар. нулева енергийна стойност на проекта

използване на естествени материали както за интериор, така и за екстериор на сградата

обединяване на вътрешното и външното пространство на дома /тераса, градина и т.н./ и създаване на общ дизайн

проектиране на цялостна вентилационна система, която да работи въз основа на определени природни ресурси

С осъществяването на подобни функционални архитектурни проекти за еднофамилни къщи -http://www.md90.biz/proekti, се осигурява по-добра и здравословна среда за живеене и комфорт – ключ към нашето бъдеще и нови строителни стандарти.

Повече за нашият екип на строителна фирма МД-90 за Варна и област, както и за подобни „зелени” проекти, може да разгледате на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Лихвен-процент

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

строителство среда къщи еднофамилни енергийното високо biz която зелена www повече подобни както създаване околна проекти http енергийна една url основа въз адрес работи определени природни функционални блога осъществяването