Пентхаус – лукс и стил и у нас

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

19.12.2020 г.    04.01.2021 г.    161 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Пентхаус – лукс и стил и у нас

Блог » Строителство и ремонт

Пентхаус-лукс-и-стил-и-у-нас

Пентхаус е понятие, което вече е навлязло и у нас през последните години. . Символ на лукс и качество на живот. Тук нашите консултанти на строителна фирма МД-90 и интересни факти за луксозно строителство под името "пентхаус" в нашето ежедневие - www.md90.biz

1. Същност на понятието пентхаус в строителството

- луксозно жилище, обикновено разположено на голяма площ с панаромна гледка и луксозно дизайнерско интериорно и екстериорно присъствие. Неговата цена е сравнително по-висока и е притежание на хора, които имат сравнително висок стандарт на живот.

2. История на пентхауса

- някога е възникнал като вариант за допълнителна площ, която обикновено не е притежавала никакъв имидж и помещенията по-скоро са били допълнителни, обслужващи основната сграда. Но в големите мега градове, всяка площ е изключително ценна, а това пространство става все по-харесвано и създава едно ново присъствие на пентхауса. В днешно време той притежава не само статут на самостоятелност, но и тъй като това обикновено са последни етажи на сграда му придава една спокойна атмосфера, с много лукс и дизайнерско присъствие. Тъй като подръжката на подобни апартаменти е много по-висока, то и пазарната им стойност е пропорционално увеличена в много по-големи мащаби.

Подобен пенхаус има Доналд Тръмп, разположен на три етажа с площ от 1200 квм в Тръмп Тауър в Ню Йорк, с панорамен изглед към Сентрал парк в един от най-престижните райони - Манхатън на стойност от около 100 милиона долара. Обзаведен в стил рококо, притежава невероятен лукс, в който буквално преобладава златото и кристалите като присъствие от различни детайли на интериорните му превъплащения за разлика от модернестичният вид на високата сграда.

Повече любопитни факти и информация за всичко в областта на строителството на сайта и блога на МД-90 за Варна и област – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Поглед-към-новата-и-съвременна-къща-днес

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

пентхаус лукс url площ присъствие като стил нас обикновено много сграда луксозно www biz stroitelstvo строителството сравнително притежава тъй стойност тръмп висока пентхауса дизайнерско това строителство факти живот три етажа