Алуминиевите панели – новата луксозна фасада днес

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

12.01.2021 г.    12.01.2021 г.    144 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Алуминиевите панели – новата луксозна фасада днес

Блог » Строителство и ремонт

Алуминиевите-панели-новата-луксозна-фасада-днес

1. Алуминиеви панели и техните предимства – АSB

Новите и модерни материали за фасади отдавна вече и у нас са заместили обемните и тежки облицовки, които имат повечето от по-луксозните стари сгради. Тук ще разберете повече за тези нови фасадни панели и техните предимства със строителна фирма МД-90 за Вас - www.md90.biz

Един от най-големите производители на алуминиеви фасадни панели са с името Еталбонд, които успешно са се наложили на пазара и тяхното име е символ на тези облицовки. Все пак трябва да се отбележи, че има и много други производители, които също притежават необходимите качества. Всичко е въпрос на избор и възможности.

2. Какво точно представляват алуминиевите фасадни панели като плоскост?

Това са алуминиеви плоскости с няколко слоя, като всеки един от тях има определено предназначение за изолация като основния слой е алуминиев, като има допълнителни слоеве от смоли и бои, слой полиетилен, което комбинирано създава перфектна защита от атмосферните влияния.

3. Предимства на алуминиевите фасади

- олекотени са и позволяват бърз и лесен монтаж

- има голям избор от цветове и дизайнерски решения

- дългосрочна гаранция на експлоатация

- лесна поддръжка

- добри изолациионни характеристики

Повече за фасадни алуминиеви панели и монтаж - www.md90.biz или на тел. за контакт с нейните представители от МД-90 за Варна и област.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-премахнете-бутон-от-вградено-казанче

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

панели алуминиевите фасадни има като алуминиеви url фасада днес луксозна които предимства новата www http тези техните производители избор слой повече монтаж един biz фасади облицовки stroitelstvo смоли слоеве допълнителни