"Слънчева" боя - новата енергийна ефективност

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

15.02.2021 г.    15.02.2021 г.    169 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

"Слънчева" боя - новата енергийна ефективност

Блог » Строителство и ремонт

Слънчева-боя-новата-енергийна-ефективност

Новите технологии непрекъснато се обновяват и стават все по – ефективни и с времето бързо достъпни и в областта на строителството. Една от тези нови технологии използва слънцето. За нея ще Ви разкажем повече с нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Вас, а за наши проекти на - www.md90.biz

Използването на слънчева енергия, която може да бъде извлечена от специална боя, която покрива сградите на тънък филмов слой, но който може да извлича влагата във въздуха по определен начин като разделя водород и кислород и създава т.нар. „зелена енергия”, която е много по продуктивна от слънчевите панели. Тук ще се спрем малко повече на тази технология и нейната същност като химична реакция.

1. Състав на т.нар. „слънчева” боя​

– синтетичен молибденов сулфид, който е създаден за да може по-бързо да абсорбира влагата от въздуха край него и действа като полупроводник за кислородните и водородните атомни частици, като ги отделя един от друг. Водородът произведен от слънчевите лъчи и влагата във въздуха го превръща в изключително чист продукт, тъй като той изгаря във въздуха, абсорбира слънчевите лъчи и създава този вид „слънчева” енергия. За целта е нужен само влажен въздух, който може да бъде дори морски или термален.

Този тип „слънчева” боя може да бъде използвана по съвместимост и с други варианти на слънчева енергия, като вариантите са все повече и това неминуемо ще доведе до използването на все по-чиста „зелена” енергия – нашето бъдеще в областта на технологиите. Новите сгради, които ще използват само енергия от природни ресурси, което ще доведе и до едно ново и по-добро поколение жилища.

Повече за любопитни факти и технологични решения в областта на строителството и възобновяемите природни ресурси, както и за нашите строителни услуги на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Поглед-към-новата-и-съвременна-къща-днес

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

слънчева като енергия боя може url повече въздуха областта слънчевите която бъде който енергийна новата влагата ефективност все във създава www biz ресурси зелена нар природни използването доведе само този абсорбира