Еволюция на потопяемите помпи за кладенц TOP MULTI

Блог, Блог със статии и интересни факти, Бизнес и търговия

15.02.2021 г.    15.02.2021 г.    266 virazhtradevirazhtrade

Еволюция на потопяемите помпи за кладенц TOP MULTI

Блог » Бизнес и търговия

Еволюция-на-потопяемите-помпи-за-кладенц-TOP-MULTI

Клиентите се нуждаят от надеждни помпени съоръжения, които да осигуряват възможно най-широк кръг от възможности за употреба и това е предизвикателство за инженерите на компания Pedrollo, да развиват и надграждат групата многостъпални потопяеми помпи за кладенец TOP MULTI.

Във времето, помпите от тази серия се доказаха пред потребителите и инсталаторите, като надеждни съоръжения, които са лесни за експлоатация и монтаж. Помпите TOP MULTI 1, 2 и 3 са познати отдавна на чуждестранния и българския пазар, като се радват на голяма популярност със забележителната си производителност (дебит до 120 л/мин, напор до 42 м), съчетана с икономични двигатели (0,37 - 0,55 kW) и отлична цена.

Тази добра основа доведе до появата на TOP MULTI-TECH - многостепенни автоматични потопяеми помпи, оборудвани с вградено електронно устройство за пускане и спиране, при отваряне и затваряне на кран, което освен това, осигурява защита на помпите от често пускане, работа на сух ход и блокиране на ротора при продължителен престой.

Серия TOP MULTI има модификация TOP MULTI-EVO - потопяеми помпи с резбово странично засмукване. Тази конструкция и принудителното охлаждане на двигателя, позволява на помпите да работят извън резервоар, като се свържат към него, посредством предвиденото за целта резбово съединение на смукателното тяло. През него водата постъпва в помпата, обтича мотора, като го охлажда и излиза през изходния отвор на нагнетателното тяло. Това решение и практически безшумния двигател, прави помпите TOP MULTI-EVO изключително подходящи за инсталиране в дома, като част от хидрофорна система. Конструкцията дава и друго голямо предимство - помпите са в състояние да работят във водоеми с утайки на дъното или с плуващи по повърхността отпадъци, ако на входящия отвор се монтира плаващ смукателен комплект. Чрез него, засмукването се измества приблизително на 10 сантиметра под повърхността на водата и винаги над дъното, така че плуващите отгоре отпадъци или утайките не попадат в помпата.

Ползите от конструкцията на потопяема помпа с резбово странично засмукване са доразвити в модификацията TOP MULTI-EVOTECH, като тези помпи са с автоматичен старт и стоп, при отваряне и затваряне на кран, посредством вградено електронно устройство за управление и защита.

Последното разширяване на гамата са двата нови модела - TOP MULTI 4 и TOP MULTI 5, като с тях се постига увеличаване на напора до 53 м, което ги прави изключително подходящи за изграждането на хидрофори и поливни системи или малки инсталации в промишлеността. Всички доказано работещи решения в конструкцията на помпите TOP MULTI 1, 2 и 3 са запазени, като са усъвършенствани с нови технологии, при производството на работни колела от висококачествени технополимери, филтър и вал от неръждаема стомана, което е условие за безаварийна и продължителна експлоатация на помпите от фамилия TOP MULTI:

Лесни за използване и готови за употреба.

Оборудвани с възвратен клапан, който предотвратява изтичането на вода от тръбата.

Филтър от неръждаема стомана, поставен във всмукателната основа, предотвратяващ навлизането на примеси в помпата

Безшумен двигател, който не изисква поддръжка

Оборудвани с термозащита срещу претоварване

Изградени с висококачествени технополимери, които имат отлична механична устойчивост.

Вътрешни части от неръждаема стомана за силна устойчивост на корозия.

Високо качество на компонентите, сигурна и продължителна работа и голяма надеждност.

Помпите от семейство TOP MULTI със своя лесен монтаж и надеждна работа, обичайно намират приложение в:

Доставка на вода и повишаване на налягането в жилищни и други обекти от кладенци, резервоари за питейна или дъждовна вода

Напоителни системи и градински пръскачки

Градинарство

Автомивки

Може да разгледате всички потопяеми помпи за кладенец Pedrollo на този адрес: vodnipompi.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Хамалски-услуги

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

top multi помпите помпи като при url потопяеми или оборудвани тази работа във него помпата еволюция конструкцията неръждаема стомана резбово pedrollo вода което потопяемите това които кладенц устройство електронно пускане