Инвестиране в сглобяеми къщи - плюсове и минуси

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

09.04.2021 г.    09.04.2021 г.    112 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Инвестиране в сглобяеми къщи - плюсове и минуси

Блог » Строителство и ремонт

Инвестиране-в-сглобяеми-къщи-плюсове-и-минуси

Тук на този въпрос строителна фирма МД-90 за Варна и област ще Ви отговори за всички минуси и плюсове за подобен род инвестиция, т.е строеж на сглобяема къща у нас. Тя отдавна не прилича на дървена „барака“ или горска къща, което първоначално интуитивно си представяме. Този нов тип „бързо“ строителство отдавна се е наложило не само с дизайнерско присъствие, но и с високото качество на интериор и екстериор, което имат подобни строежи - www.md90.biz

Първо ще разгледаме някой основни положителни страни: започваме с документацията, която е сходна както при монолитното строителство на къщи, но определено е доста по съкратена, все пак при определени условия и съгласно нормативните уредби за пета катерегория, в която попадат сглобяемите къщи. Да не пропускаме все пак, че сглобяемите къщи позволяват съкращаване на строителните етапи поради липса на мокри процеси. Използването на технологичните материали днес, ги превръща в конкурентен избор. Тези строежи са тип ниско застрояване /до 10 м височина/, което позволява съответната стабилност на строежа.

Но независимо, че има немалко предимства, строежът на сглобяеми къщи е съобразен със съответният ПУП на района, с указания за неговото предназначение и ползване, с наличие на документ за собственост или отстъпено право на строеж, инвестиционни проекти, разрешения за строеж и т.н.

Повече информация за проекти, сглобяеми къщи, документация и въвеждането им в експлоатация, може да намерите на сайта и блога ни на адрес за Варна и област – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Хидроофобен-шперплат-и-какъв-да-изберем

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

къщи сглобяеми url минуси плюсове което строителство строеж инвестиране или проекти отдавна пак сглобяемите при която този тип къща все biz област варна www http строежи ниско тези независимо застрояване стабилност