Каква е разликата между дифузери с пръчици и обикновените ароматизатори

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

14.04.2021 г.    14.04.2021 г.    110 pointspoints

Каква е разликата между дифузери с пръчици и обикновените ароматизатори

Блог » Дом и семейство

Каква-е-разликата-между-дифузери-с-пръчици-и-обикновените-ароматизатори

Искате да смените старите ароматизатори с нещо ново? Не сте съвсем сигурно какво харесвате, но знаете, че ви е писнало от клишираните селекции на известните компании. Целта на този текст е да ви насочи в посока към по-добър начин за ароматизиране на помещение, както и по-добър подбор на ухания.

Изберете това, което цените най-много – красота и хармония

Намирането на правилният ароматизатор за стая или автомобил може да ви се стори като сложна задача, но всъщност е много просто. Това, което трябва да направите е да се сетите за различните видове парфюми и ухания, които намирате за приятни, както например такива от природата, хора или такива от детството ви.

След това е важно да изберете правилният начин за ароматизиране на стая, някои хора избират аерозолните платформи, други пък се насочват към естествените начини. Реално едното е по-добро от другото, и тук ще ви разкажем кое е по-добро и защо.

Аерозолите и техните недостатъци

Това, което прави този начин на ароматизиране толкова популярен е неговата ниска цена и широко производство. На практика можете да закупите подобен вид флакон във всеки магазин, а употребата им е съвсем семпла и не изисква особено много занимавка.

Недостатъка на този начин на ароматизиране, е това, че е под формата на сгъстен газ, а това е не само опасно, но и означава присъствието на химически съединения, които не се намират в природата. Това е особено опасно, не само за атмосферата, но и за самото ви здраве и тъй като вие вдишвате тези вещества, те могат да ви навредят сериозно.

Предимствата на дифузерите с пръчици

Ароматизирането на едно помещение по този начин, особено ако е създадено на ръка, е не само безопасно, но и позволява построяването на невероятно сложни нотки и комбинации. Уханията, които могат да се постигнат от ръчното създаване на ароматизатор, са не само по-близко до реални ухания, но и са много по-приятни за човешкото обоняние.

Това означава, че с дифузерите от производител като AirSpice.bg вие се доближавате до естествените ухания на природата. Самият метод на създаване не използва химия, а реално разчита на етерични масла от цветя, растения и други естествени източници, а самите пръчици са създадени от специален памук, не синтетика.

Това гарантира чистотата на въздуха в дробовете ви, като същевременно създава специална атмосфера, която придава една позитивна асоциация.

Кое да изберете?

Реалната евентуална спънка пред ръчно създадените ароматизатори е цената, тъй като много хора не са готови да дадат толкова пари. Производители като AirSpice.bg, обаче, показват, че е напълно възможно да се комбинира ръчно производство и разумна цена – вижте сами за себе си.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Красив-интериор-на-банята-подходящи-стилове

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

това като начин ароматизатори много пръчици airspice url само ухания ароматизиране този изберете дифузери между обикновените природата хора които разликата особено което каква тъй правилният съвсем толкова кое естествените