Къща на село с ново съвременно излъчване

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

26.04.2021 г.    26.04.2021 г.    71 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Къща на село с ново съвременно излъчване

Блог » Строителство и ремонт

Къща-на-село-с-ново-съвременно-излъчване

Много хора имат къща на село, която обикновено остава на заден план и не се подържа. Най-вероятно е така защото все пак това са усилия свързани със средства и време.

Но все пак в дългосрочен план е инвестиция, която си заслужава все пак. Там може да прекарвате почивните си дни, да се насладите на природата, която в града е доста по-оскъдна. Къщите на село не са толкова големи и обикновено имат масивни, каменни зидове, които си заслужават да се запазят. Така не само ще имате удобна къща, но ще запазите и нейната автентичност, като добавите и всички необходими елементи за модерен дом, в който да може се чувствате на място, с отворени пространства, зеленина и уют.

Консултантите на строителна фирма МД-90 за Варна и област могат да Ви съдействат и изпълнят както частичен, така и цялостен ремонт на Вашата къща, с качество и дизайнерско присъствие

Повече за Нас и нашите строителни услуги в тази област, може да намерите на сайта и блога ни на адрес www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Малкото-голямо-пространство-на-Вашия-дом

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

къща село която може пак все така ново излъчване съвременно имат обикновено ремонт url план област уют могат варна фирма строителна консултантите отворени зеленина пространства модерен място изпълнят чувствате елементи